lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 #26 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Αφηστε το ενυδρειο και τον εγκελαδο και κοιταξτε μην πεσει νερο πανω στο χαλι της γυναικας εκεινη την ωρα γιατι μετα θα δειτε τη δυναμη της φυσης θα πεσει πανω σας!!!:-) κλαιω!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farao 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #27 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 για να είμαι ειλικρινής είναι το πρώτο πράγμα που μου περνάει από τον εγκέφαλο εκκινεί την ώρα.xaxaxa ούτε λεκάνη δεν θα με αφήνει μετά. δείτε τι συνέβη σε μια πισινα με νερό. μονο ο παφλασμός φτάνει για καταστροφή τις ψυχολογίας. τα αλλα δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. http://www.youtube.com/watch?v=Kl-_RFSBvKc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Φεβρουαρίου 2014 #28 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχως ο εγκελαδος ξαναχτυπησε το ομορφο νησι..... Εχουμε καποιον φιλο απο Κεφαλλονια να μας πει ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 3 Φεβρουαρίου 2014 #29 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και είμαστε στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως σαν χώρα σε συχνότητα σεισμών είναι θέμα χρόνου να συμβεί και στο μέρος όπου ζει ο καθένας μας, το ερωτηματικό είναι πόσα Ρίχτερ θα νιώσουμε, γιατί αν γίνει μεγάλος σεισμός όχι ενυδρείο δεν θα μείνει αλλά ούτε σπίτι όρθιο οπότε είναι σαν ρουλέτα και προσωπικά εκείνη την στιγμή δεν θα ανησυχώ για το ενυδρείο μου αλλά για την οικογένεια μου, θεμιτό βέβαια θα είναι να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις όπως να "κάθεται" το ενυδρείο σε βάση με φελιζολ απο κάτω και με γωνία περιμετρικά και κυρίως να κάθεται σε σημείο όπου είναι "δυνατό" όσοι είμαστε σε πολυκατοικία για να μην φύγει στον απο κάτω ( αυτό μπορεί να συμβεί και χωρίς σεισμό ), ευχής έργο να μην νιώσουμε ποτέ όπως ένιωσαν οι συμπατριώτες μας στην Ζάκυνθο τις προηγούμενες μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #30 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε ενα πόστ μου, ζητούσα απο έναν Κεφαλονίτη φίλο, αν υπάρχει, να μας εκθέσει την εμπειρία του σχετικά με τον σεισμό και το ενυδρειο του. Μιας και τα χαράματα είχαμε ενα σεισμό 4,6 ρίχτερ, ας πω τη δική μου εμπειρία. Στη μια στοίβα απο τις πέτρες που έχω στο Αφρικάνικο, έγινε κατολίσθηση και οι πέτρες σκόρπισαν σ' αυτή την πλευρά και κοπάνησαν φυσικά πάνω στα τζάμια. Οταν έκανα το στήσιμο τις είχα δοκιμάσει κουνώντας κάποιες πέτρες αλλα και όλο το ενυδρειο και όλα έδειχναν καλά. Ο σεισμός όμως είχε άλλη άποψη. Διήρκησε 3 δευτερόλεπτα περίπου και ηταν πολυ απότομος. Η έντασή του δε πήγαινε σταδιακά αλλα ήρθε απότομα η κορύφωση με αποτέλεσμα να έχω κατολίσθηση. Ευτυχώς δεν έσπασε ή ράγισε τζάμι και φυσικά τα ψαράκια μου ειναι όλα καλά, μόνο κάτι ανούμπιες που βρέθηκαν ανάμεσα στην κατρακύλα, έχασαν 2-3 φυλλαράκια. Παραθέτω φωτογραφίες πριν και μετά. Πριν Μετά Όλα καλά λοιπόν μιας και σκεφτόμουν να απλώσω λίγο τη μια στοίβα και δε κανω πλάκα, απλα θα διορθώσω λίγο τη διάταξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Φεβρουαρίου 2014 #31 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ω ρε φίλε ..... Πάλι καλά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #32 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ασε γιατι τρελάθηκα οταν το είδα. Η γυναίκα έτρεχε στα παιδιά και εγω στο ενυδρειο.....έχετε δίκιο οτι και να πείτε χαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #33 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ο εγκελαδος σου εφτιαξε ενα πιο φυσικο στησιμο λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #34 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, για το τι σκα@ό έφαγα απο τη γυναίκα, που αντί να πάω στα παιδιά πήγα στο ενυδρειο, δε με ρωτάς! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #35 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Φεβρουαρίου 2014 #36 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, για το τι σκα@ό έφαγα απο τη γυναίκα, που αντί να πάω στα παιδιά πήγα στο ενυδρειο, δε με ρωτάς! Ναι ρε φίλε , αλλά αν έσπαζε το ενυδρείο ; Πήγες για να προστατεύσεις την οικογένεια από τα θραύσματα !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #37 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα, οι πέτρες μπορούν να κανουν ζημιά στο χοντρο τζάμι; Το νερό δε κόβει τη φόρα τους καθώς πέφτουν ώστε τις ρίχνει κάπως πιο ομαλά στην επιφάνεια του τζαμιού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #38 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Το νερο κοβει τη φορα.Το θεμα ειναι μην βρουν οι πετρες το "ευαισθητο" σημειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 26 Φεβρουαρίου 2014 #39 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα, οι πέτρες μπορούν να κανουν ζημιά στο χοντρο τζάμι; Το νερό δε κόβει τη φόρα τους καθώς πέφτουν ώστε τις ρίχνει κάπως πιο ομαλά στην επιφάνεια του τζαμ ίσα ίσα που δίνει μεγαλύτερη ένταση στο χτύπημα μιας και τις παρασύρει και ο κυματισμός προσθέτοντας ενέργεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #40 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Εχετε ακουσει καποιο ενυδρειο να σπασει απο σεισμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #41 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 ίσα ίσα που δίνει μεγαλύτερη ένταση στο χτύπημα μιας και τις παρασύρει και ο κυματισμός προσθέτοντας ενέργεια!!!Δε νομίζω. Ο κυμματισμός είναι έντονος στην επιφάνεια οταν μιλάμε για δυνατό σεισμο έτσι; Όσο παει και βαθαίνει, πιστεύω πως ειναι ανεπαίσθητος εώς μηδενικός. Κανω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 26 Φεβρουαρίου 2014 #42 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 απλά ΝΑΙ όχι όμως Ελλάδα. Δεν φαντάζεσαι την περιγραφή ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #43 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Εχετε ακουσει καποιο ενυδρειο να σπασει απο σεισμο;Στράτο, μιλάω για τις πέτρες που θα το χτυπήσουν εσωτερικά έτσι; Όχι να σπάσει απο σεισμό. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 26 Φεβρουαρίου 2014 #44 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 στην περίπτωση που αναφέρω έσπασε από σεισμό όχι γιατί χτύπησαν οι πέτρες- διακοσμητικά εσωτερικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #45 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 απλά ΝΑΙ όχι όμως Ελλάδα. Δεν φαντάζεσαι την περιγραφή ..... Που εγινε; Στράτο, μιλάω για τις πέτρες που θα το χτυπήσουν εσωτερικά έτσι; Όχι να σπάσει απο σεισμό. Το καταλαβα στην περίπτωση που αναφέρω έσπασε από σεισμό όχι γιατί χτύπησαν οι πέτρες- διακοσμητικά εσωτερικά Εχεις καποιο λινκ να διαβασουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 26 Φεβρουαρίου 2014 #46 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 δεν είναι λινκ είναι προσωπική εμπειρία του ξαδέλφου μου στον σεισμό της Ιταλίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #47 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικα δεν εχω διαβασει ποτε κατι.Θα ηταν ενδιαφερον να μας μεταφερεις το τι εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 26 Φεβρουαρίου 2014 #48 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 (edited) από το κούνημα άνοιξε το έπιπλο, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει το ενυδρείο και να σπάσει χύνοντας καμιά 80lt στο πάτωμα μαζί με ψάρια κλπ..... το μάζεψε την άλλη μέρα μιας και από τον φόβο τους έφυγε από το σπίτι Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2014 - symvoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 1 Μαρτίου 2014 #49 Share 1 Μαρτίου 2014 Σε έναν σεισμό, εγώ αντί να είμαι κάτω από τραπέζι, κρατούσα το ενυδρείο, το έσφιγγα γιατί το μισό νερό είχε φυγει απέξω... εκείνος ο σεισμός είχε ρίξει κάτω όλα τα φώτα χα0χ0α0χ έλεος είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος