Safarpn 29 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Σήμερα όλη μέρα δε μου εμφανίζει το "νέο περιεχόμενο", είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει; όταν πατάω την επιλογή μου γράφει "Λυπούμαστε, δεν βρέθηκε κανένα νέο περιεχόμενο" ενώ υπάρχει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Πάτησε το κουμπί "νεο περιεχόμενο" και κοίταξε την λίστα αριστερά σου. Στο By content type επέλεξε forum . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 29 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Και επισης να ειναι τσεκαρισμενο το ''content I have not read''.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 31 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Γιώργαρε δεν είναι υποχρεωτικό αυτό αλλά όπως βολεύει τον κάθε ένα. Εμένα πχ με βολεύει η εβδομαδίαια προβολή . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα όταν μου το κάνει, το πατώ ξανά και μου το εμφανίζει Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 1 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Με back και refresh μπορεί. . . Με σκέτο refresh αποκλείεται γιατί στην ουσία έχει αλλάξει το search location Eκτός και αν έχει συμβεί κάτι άλλο και στο κάνει αυτό πχ θέμα σύνδεσης . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος