harris samos 27 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2014 ξερει καποιος να μου πει πως ερχoντε τα δεματα απο το fish street ? με απλο ταχυδρομειο ερχοντε ?ξερει καποιος ποσες μερες κανουν περιπου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 27 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Ερχονται με τα ΕΛΤΑ.Μην προτημισεις τα ακριβα μεταφορικα γιατι εχω δοκιμασει και τους δυο τροπους.Ερχονται περιπου σε 15 ημερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 29 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 29 Ιανουαρίου 2014 θα περιμενω αν και νομιζω αργισανε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2014 δεν φταινε παντα εκείνη ειναι και η διανομη απο τα ελτα αεροδρομιου στο υποκαταστημα τις περιοχης σου εχω παρει αρκετα απο εκει και μια φορα που αργησανε ρωτησα και η απαντηση ηταν οτι (ναι τα εχουμε 3 μερες στα ελτα του αεροδρομιου και ειναι προς αποστολη στο υποκαταστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος