xstavrosx 26 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά πήγα σήμερα να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο... Έβαλα πρώτα το υπόστρωμα και μετά την άμμο που είχα ξεπλύνει πρώτα αρκετές φορές... Το θέμα είναι ότι από το πρωί το ενυδρείο είναι θολό... Δεν έχω βάλει ακόμα τίποτα άλλο μέσα... Περιμένω να ξεθολώσει... Ξέρετε τον λόγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2014 (edited) Εβαλες και βακτήρια στο ενυδρειο για να το στρώσεις; Άμμο πάνω απο υπόστρωμα ε;......μμμμμμμ Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Την αμμο την επλυνες πριν την βαλεις; Μην ανυσηχεις, θα ξεθολωσει! Βαλε στο φιλτρο σου ενυδρειακο βαμβακι και θα το ρουφηξει! Ισως ομως να εχεις θεματακι με αμμο και υποστρωμα λογω οτι η αμμος ειναι πιο λεπτη απ το υποστρωμα και ισως να βυθιστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstavrosx 26 Ιανουαρίου 2014 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Όχι ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα... Περιμένω να ξεθολώσει το νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Βαλε το φιλτρο σου να δουλευει για να ξεθολωσει. Για το υποστρωμα και την αμμο στο ειπαν και πιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstavrosx 26 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Να αρχίσω να βάζω βακτήρια από τώρα ή να περιμένω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Βαλε αφοβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstavrosx 26 Ιανουαρίου 2014 Author #9 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Οκ σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος