Jump to content

Φυτα Σε 60Lt

Daliar

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι δεν μου δειχνει και οτι καλυτερο οπως τα εχω βαλει αλλα ηθελα να τα βαλω οσο γινεται μεση και πισω και οχι κοντα στο φιλτρο... :/

Το κοκκινο φυτο βαλτο πισω εκει που ειναι ο θερμοστατης.

Για ψαροσυνθεση,αυτο που γραφεις δεν ταιριαζει και ειδικα σε 60 λιτρα.

Το κοκκινο φυτο βαλτο πισω εκει που ειναι ο θερμοστατης.

Για ψαροσυνθεση,αυτο που γραφεις δεν ταιριαζει και ειδικα σε 60 λιτρα.

Δεν εβαλα στον θερμοστάτη κατι κοντά για να μην χαλασει δεν ξερω. Βασικα εχω σκοπο να παρω εξωτερικό φίλτρο. Θα δείξει. Για τα ψαρακια Επειδη διαβασα στο προφίλ του γκουραμι οτι δενουν με barb και tetra γι αυτό το ειπα.

Δεν παθενει τιποτα το φυτο κοντα στο θερμοστατη.

Μαλλον κατι λαθος διαβασες στο προφιλ γιατι τα barb τσιμπουν μεγαλες κεραιες και πτερυγια.

Οσο για τα αλλα ψαρακια θα μπορουσες να τα ειχες με γκουραμι αλλα οχι σ αυτο το ενυδρειο,σε μεγαλητερο ναι.

Δεν παθενει τιποτα το φυτο κοντα στο θερμοστατη.

Μαλλον κατι λαθος διαβασες στο προφιλ γιατι τα barb τσιμπουν μεγαλες κεραιες και πτερυγια.

Οσο για τα αλλα ψαρακια θα μπορουσες να τα ειχες με γκουραμι αλλα οχι σ αυτο το ενυδρειο,σε μεγαλητερο ναι.

Διαβασα το παρακάτω αλλα ισως να μην το κατάλαβα σωστά: "Ιδανικοί συγκάτοικοι είναι ψάρια μικρότερου μεγέθους και με φιλικό ταμπεραμέντο όπως ψάρια από τις οικογένειες των Cyprinids, Rasboras, κάποια Barbs και Loaches καθώς και αν το γεωγραφικό πλάτος δεν μας επηρεάζει στην επιλογή των συγκατοίκων τα Τέτρα(Tetras), τα Κορυντόρας(Corydoras) και οι Οτόκυκλοι(Otocinclus)"

Τελικα πηρα μια cryptocoryne πρασινη μιας και δεν ειχε αυτο που ηθελα (πχ egeria densa) και μετακινησα ολα τα φυτα μου στην μεση και πισω μιας και ολα θα παρουν υψος!

Την egeria μόλις "πιάσει" και βρει και τροφή δεν θα την προλαβαίνεις και θα χρειάζεται να κόβεις και να την πετάς μάλιστα.

Άσε που δεν κάνει μεγάλες ρίζες με αποτέλεσμα να ξεριζώνεται πολύ ευκολα μόλις την ακουμπήσεις . . .

Κανονικα δεν βαζουμε barb για τον λογο που σου ειπα πιο πανω.Αν ηθελες να βαλεις ομως θα μπορουσες μονο αν ειχες μεγαλο ενυδρειο ωστε να βαλεις τα barb σε μεγαλο αριθμο για να μην ενοχλουν τα γκουραμι.

Την egeria μόλις "πιάσει" και βρει και τροφή δεν θα την προλαβαίνεις και θα χρειάζεται να κόβεις και να την πετάς μάλιστα.

Άσε που δεν κάνει μεγάλες ρίζες με αποτέλεσμα να ξεριζώνεται πολύ ευκολα μόλις την ακουμπήσεις . . .

Το διαπιστωσα με την συγκεκριμένη ;-) και εκτός απο ανουμπια και την κρυπτοκορινα ολα τα αλλα είναι Ικεα αλλα επιασαν ολα!

Διαβασα το παρακάτω αλλα ισως να μην το κατάλαβα σωστά: "Ιδανικοί συγκάτοικοι είναι ψάρια μικρότερου μεγέθους και με φιλικό ταμπεραμέντο όπως ψάρια από τις οικογένειες των Cyprinids, Rasboras, κάποια Barbs και Loaches καθώς και αν το γεωγραφικό πλάτος δεν μας επηρεάζει στην επιλογή των συγκατοίκων τα Τέτρα(Tetras), τα Κορυντόρας(Corydoras) και οι Οτόκυκλοι(Otocinclus)"

Ναι ιδανικοι συγκατοικοι θα μπορουσαν να ειναι ρασμπορας και τσερι μπαρμ αλλα οχι ολα μαζι σε 60αρι ενυδρειο!

Εκτος αυτου τα τσερι και τα ρασμπορας θελουν κοπαδι των 8 και πανω! Και το γκουραμι χαρεμι!

Ναι ιδανικοι συγκατοικοι θα μπορουσαν να ειναι ρασμπορας και τσερι μπαρμ αλλα οχι ολα μαζι σε 60αρι ενυδρειο!

Εκτος αυτου τα τσερι και τα ρασμπορας θελουν κοπαδι των 8 και πανω! Και το γκουραμι χαρεμι!

Το πρόβλημα συμβίωσης στα ειδη που εχω, θα δημιουργηθεί οταν μεγαλωσουν τα ψαρακια? Μπορω να κρατήσω κάποιο από αυτά που εχω και να βαλω καποιο αλλο ειδος? Οσο καιρο τα εχω πάντως δεν ενοχλούνται μεταξυ τους γι αυτό το λεω.

Εγω θα κραταγα μονο τα τσερι σε τοσα λιτρα! Και αν θες και κατι αλλο, ισως να εβαζα ενα ειδος μποτια που δεν μεγαλωνει πολυ για τον βυθο!

Ολα τα αλλα, θα τα μετακινουσα!

Συμφωνω με τον Θοσωρη πιο πανω.

Εκτος αν θες να κρατησεις τα νεον και να βγαλεις ολα τα αλλα,αλλα τα νενον θελουν μαλακο νερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...