dpap 26 Ιανουαρίου 2014 Author #26 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Έχει τον Οκτώβριο κάτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Ιανουαρίου 2014 #27 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Τι εχει παιδια τον Ομτωβριο; Οεο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Φεβρουαρίου 2014 #28 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Κανείς δεν ξέρει τι έχει τον Οκτώβριο;;;;; Μπράβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #29 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Ειδικά εσύ έπρεπε να ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 10 Φεβρουαρίου 2014 #30 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 AΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Φεβρουαρίου 2014 #31 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Ειδικά εσύ έπρεπε να ξέρεις. Τςτςτςτςτς και εγώ ο ίδιος είχα ξεχάσει ότι είχα ποστάρει!!!! CIA.....KGB.....ΜI6....Mossad....εστω ΚΥΠ.....μου θυμίζει....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Φεβρουαρίου 2014 #32 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 κάποια είναι ωραία κομμάτια, αλλά κάποια είναι με βάση την δική μου αισθητική χάλια και στείρα κάνουν μπαμ ότι είναι στημένα και αφύσικα, τα θεωρώ κακά παραδείγματα ενυδρείων και αποφυγή προς μίμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος