cholymelan 12 Φεβρουαρίου 2014 Author #126 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον.εβαλα γιατι μου χαρισανε.μικρο κομματακι montipora.ephylia 4 κεφαλια.δυο baby ricordea.και δυο κεφαλακια ζωανθους.θα ποσταρω φωτο αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Φεβρουαρίου 2014 #127 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Αααααααα φιλαρακιιιιιιιι!!!!!!!! Δεν ξηγιεσε ομορφα, μας λες για τα φραγκς και πας για νανι χωρις φωτο;! Αφου μας ξερεις! Μεγειες και φωτο αυριο ετσι!!! Να τα χαιρεσεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #128 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 οριστε.αντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Φεβρουαρίου 2014 #129 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Αααα το πρωτο τα σπαει!!!!! Ρικορντεα σωστα;; Ομορφα ολα τους, μεγειες μεγειες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #130 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 το πρωτο το μεγαλο ειναι ephylia.η δευτερη φωτο ειναι ricordea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Φεβρουαρίου 2014 #131 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Μεγειες φιλε cholymelan! Φτου φτου!Πολυ ομορφα ολα!Καλες επιλογες για αρχη! Να τα χαιρεσαι και ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Φεβρουαρίου 2014 #132 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Κοντα επεσα παλι...που θα παει θα τα μαθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #133 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 εγω σας ευχαριστω.!παιδια.μουπε το παιδι που μου τα χαρισε να προσεξω το kh οτι θα ανεβει.και ξαναμετρησα μετα απο καποιες ωρες που εβαλα τα κοραλια και οντως .το μεσιμερι ητανε 10.9 και μετα τα κοραλια ανεβηκε στο 11.8.να ανησυχησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Φεβρουαρίου 2014 #134 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι ανεβηκε καλε;; Αυτο δεν το ξερω φιλε μου περιμενε να ξημερωση γιατι λογικα κοιματε το φορουμ τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 15 Φεβρουαρίου 2014 Author #135 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 ερωτηση παιδια.για να ταιζω αυτα τα λιγα κοραλια,τι να κανω.ακουσα οτι με αμινοξεα θα ειναι ενταξει.εχω δει και κατι πελετσ που ταιζουνε τις εφυλιες και τα ρικορντεα και τα ζοανθους.τι να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Φεβρουαρίου 2014 #136 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Αν θες να με ακούσεις,απολύτως τίποτε...Τουλάχιστον όχι από τώρα. Άσε το ενυδρείο να ''πατήσει'' καλά πάνω στην βιολογία του και μετά ξεκινάς το τάισμα! Αν ρίξεις αμινοξέα καν'το ευλαβικά και πάντα βάσει των οδηγιών! Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 15 Φεβρουαρίου 2014 Author #137 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 ε αρα να παρω τουλαχιστον αμινοξεα.και ποια να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Φεβρουαρίου 2014 #138 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες να με ακούσεις,απολύτως τίποτε...Τουλάχιστον όχι από τώρα. Άσε το ενυδρείο να ''πατήσει'' καλά πάνω στην βιολογία του και μετά ξεκινάς το τάισμα! Αν ρίξεις αμινοξέα καν'το ευλαβικά και πάντα βάσει των οδηγιών! εχει δικιο ο κωστας τιποτα μεχρι να στρωσει το ενυδρειο ,τηρησε τις αλλαγες κα υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Φεβρουαρίου 2014 #139 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 οτι σου λένε τα παιδιά. πρόσεχε μόνο τις τιμές σου σε Mg, Ca & Kh να είναι σταθερές. μερτήσεις μια φορά την εβδομάδα και τώρα που είναι νωρίς και πιο συχνά για να βρείς τις καταναλώσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 20 Οκτωβρίου 2014 #140 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Φιλε πως παει το 😀 reefακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος