ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σας. Έχει κάποιος πρόταση για τροφές για καρδινάλιους, ροδόστομους εκτός από τις γνωστές sera tetra? Και αν ναι υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Η ερώτηση σου είναι κάπως γενική....Προσωπικά προσπαθώ να δοκιμάζω όλες τις τροφές που υπάρχουν διαθέσιμες στα ελληνικά καταστήματα...το άν κάποια είναι καλή για τα ψάρια σου, αυτό το βλέπεις μόνο εμπειρικά και ενώ ταίζεις σταθερά την ίδια τροφή για τουλάχιστον 2 μήνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 22 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Φτιάχνω δικά μου φλεικ και κατεψυγμένη και βάζω και διάφορες από το εμπόριο. Γενικά τα ταΐζω με ποικιλία τροφών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Φτιάχνω δικά μου φλεικ και κατεψυγμένη και βάζω και διάφορες από το εμπόριο. Γενικά τα ταΐζω με ποικιλία τροφών. Φίλε τι εννοείς με αυτό; Κάνε μας μία παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Φτιάχνω δικά μου φλεικ και κατεψυγμένη και βάζω και διάφορες από το εμπόριο. Γενικά τα ταΐζω με ποικιλία τροφών. πες τα όλα μάστορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 24 Ιανουαρίου 2014 Φτιάχνω δικά μου φλεικ και κατεψυγμένη και βάζω και διάφορες από το εμπόριο. Γενικά τα ταΐζω με ποικιλία τροφών. Θα μπώ και εγώ στη λίστα. Πες τα όλα μάστορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 24 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 24 Ιανουαρίου 2014 πολύ σιωπή...........όχι εγώ δεν έκανα τίποτα όλα φήμες είναι!!! εκλιπαρώ πες μας το μυστικό http://youtu.be/mkJl_jjelUk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος