piranhas2 21 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Γενική κατηγορία ενυδρείου ασιατικό βιοτοπικης προσεγγησης Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):100x40x40Συνολικά Λίτρα:160 λιτραSump (λίτρα):-ΟργανισμοίΦυτά:Microsorum pteropus ((Java fern) , Hygrophila difformis , Cryptocoryne wendtii , cabomba aquatica(νομιζω) και mossΨάρια:tetraodon suvattiiΆλλα είδη:-Διακοσμητικά υλικάΦόντο: μαυρο χαρτονιΠέτρες:-Ξύλα:moor woodΆλλα διακοσμητικά :-Υπόστρωμα:Βυθός:αμμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 τ8 sunglo και glolux Διάρκεια φωτισμού:10 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim εξωτερικο 2213 και ενας κυκλοφοριτηςΘέρμανση/ Ψύξη:-Λίπανση:potassium , iron , flourishΠαροχή CO2:-Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:-Διατροφή:κατεψηγμενα γαριδες μυδια μικρα ψαρια μαλακιαΠαράμετροιpH:-Γενική σκληρότητα (GH):-Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):-Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):-Νιτρικά (ΝΟ3):-Φωσφορικά (PΟ4):-Μέση Θερμοκρασία (°C):25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:ανα 15 μερεςΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:αντιχλωριο βακτηριαΆλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: τo set up ειναι μολις 2 ωρών τα φυτα ηρθαν σημερα Hygrophila difformis , Cryptocoryne wendtii moss και η moss ειναι χαλιαπεριμενω τα σχολια σας για την βελτιωση του ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο θα γίνει....Προσωπικά θα πρόσθετα κάνα δυό πλακέ πέτρες καθώς και 2 ακόμα Suvattii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 21 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 21 Ιανουαρίου 2014 να εισαι καλα εχω βρει ακομα2 λες να τα παρω??θα ειναι οκ στο ενυδρειο?φοβαμε μην εχω προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2014 να εισαι καλα εχω βρει ακομα2 λες να τα παρω??θα ειναι οκ στο ενυδρειο?φοβαμε μην εχω προβληματα Ναί να βάλεις, και ναί μπορεί να έχεις πρόβλημα (εγώ δέν είχα όταν είχα 4-5) αλλά αξίζει 1000% να βγάλεις ζευγάρι και να κάνεις αναπαραγωγή!!!!!!!!! Άν δείς ότι με κάποιο υπάρχει πρόβλημα το πουλάς/χαρίζεις/πάς πίσω στο μαγαζί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Ομορφο! Πολυ ομορφο! Τελικα το πες και το κανες! Τα ξυλα ολα τα λεφτα! Για το ψαρι δεν λεω γιατι μαλλον μονο εσυ θα το βλεπεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 21 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 21 Ιανουαρίου 2014 ωραια θα δοκιμάσω να βαλω αλλα 2 , σας ευχαριστώ για τα σχολια για το set up αυτο εχω ριξει πολυ διαβασμα το σκεφτομαι πολυυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοοοοοο υ.γ το ψαρι οντως μονο εγω το βλεπω χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ ωραιο, να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Ομορφο ενυδρειο,να το χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Πω πω , τι ξύλα είναι αυτά ! Τρομερό είναι , να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 21 Ιανουαρίου 2014 Author #10 Share 21 Ιανουαρίου 2014 να ειστε καλα παιδια πιστευω με τον καιρο να γινει ποιο ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 21 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ομορφο!!! Ωραια ξυλα!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 27 Ιανουαρίου 2014 Author #12 Share 27 Ιανουαρίου 2014 εγιναν μερικες αλαγες στο set up μπηκαν πετρες για τη δημιουργια κρυψώνων ,ενα εσωτερικο φιλτρο eheimm pic up και αλλα 2 puffer!!!!!!!!! παρτε φωτο ενα γρηγορο VIDEO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 27 Ιανουαρίου 2014 #13 Share 27 Ιανουαρίου 2014 μπραβο φιλε μου να το χαρεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Σπεσιαλ! Πως τα πανε οι συγκατοικοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 28 Ιανουαρίου 2014 Author #15 Share 28 Ιανουαρίου 2014 δεν προλαβα να χαρω και πολυ , ψιλομαλωσανε και το ενα εχει μια πληγη δεν μπορω να βρω πουθενα melafix ξερει κανεις που μπορω να παρω αμεσα????θεσσαλονικη η να μου δωσει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 28 Ιανουαρίου 2014 Author #16 Share 28 Ιανουαρίου 2014 παράγγειλα αυριο θα το εχω ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 28 Ιανουαρίου 2014 #17 Share 28 Ιανουαρίου 2014 καλά είναι πολύ ωραίο ΜΠΡΑΒΟ!!!!! το κλαδί είναι όλα τα λεφτά.. αγορασμένο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 28 Ιανουαρίου 2014 Author #18 Share 28 Ιανουαρίου 2014 να εισαι καλα , αγορασμενα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Ιανουαρίου 2014 #19 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τους τραυματισμούς που προέκυψαν. Και εχω και δυο παρατηρήσεις. Θεωρώ πως δέκα ώρες ανοιχτά φώτα είναι υπερβολή. Οπότε μείωσε την περίοδο σταδιακά στις 7 ώρες. Δεύτερον από τα λιπάσματα που αναφέρεις θεωρώ απαραίτητο μόνο το κάλιο για τα φυτά που έχεις μέσα,(όλα τα υπολοιπα με μεγάλη τσιγγουνιά) για να μην έχεις τίποτα εξάρσεις άλγης και τέλος μιας και αύξησες τον πληθυσμό καλύτερα αλλαγές κάθε εβδομάδα, αν και αυτό θα σου το δείξουν οι μετρήσεις. Καλη συνέχεια, θα παρακολουθώ το θέμα σου τα τερατάκια σου είναι εντυπωσιακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 28 Ιανουαρίου 2014 Author #20 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Να εισαι καλα νομιζω και εγω οτι τα λιπασματα τσαμπα τα πηρα , αλαγες νερου σιγουρα καθε βδομάδα , ήδη εχω αλγες σταδιακα θα ριξω και τον φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 28 Ιανουαρίου 2014 #21 Share 28 Ιανουαρίου 2014 ωραιο το ενυδρειο και τα ξυλα τα σπανε !!! οπως και οι κατοικοι βεβαια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Πολύ όμορφο ενυδρείο. Πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό... και αυτά τα ψαράκια...τι φάτσες....μάλλον με τρομάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος