Jump to content

Αναπαραγωγή Μονομάχου

ScarFace

Recommended Posts

Μπράβο Χριστόφορε!!!!

Περιμένουμε τις φωτογραφίες.....

Συγνώμη που αργούν οι φωτο παιδιά απλα έχω λίγο φορτωμένο πρόγραμμα και δεν μπαίνω απο υπολογιστη!
  • Like 1

Δυστηχως παιδια οι φωτο θα αργησουν τουλαχιστον 2-3 μερες ακομα!(το pc ειναι για φτιαξιμο)

Αλλα εχω και δευτερη γεννα!!!!!ο ιδιος μονομαχος με διαφορετικη θυληκια!!γλυκοκοιταζε ο ενας τον αλλον απο χθες και ειπα σημερα να τους βαλω μαζι!!

ειναι ηδη μια ωρα μαζι και εχω μετρησει γυρω στα 121 αυγα και συνεχιζουν!!!!!!

• Like 1

Μπράβο ευχάριστα νέα, άντε να δούμε τώρα τι θα τα κάνεις τόσα μονομαχάκια. Με τα προηγούμενα σε τι φάση βρίσκεσαι;

Μπράβο ευχάριστα νέα, άντε να δούμε τώρα τι θα τα κάνεις τόσα μονομαχάκια. Με τα προηγούμενα σε τι φάση βρίσκεσαι;

Τα προηγουμενα μεγαλωνουνε σιγα σιγα! βρισκονται στο ενυδρειο οπου γεννηθηκαν μονα τους!τα πηγαινουν πολυ καλα νομιζω!σε μερικα ηδη φαινεται η αναπτυξη τους μιας και ειναι διπλασια απο μερικα αλλα!

Μπράβο!!! Πήρε φόρα το αντράκι και δεν λέει να σταματήσει.... Περιμένουμε εξελίξεις...

Τι να πω κι εγώ, κοίτα τι ώρα πήγε! :P

Λοιπον επειδή έστε και καταπιεστικοι(φταιω και εγώ δεν λέω :Ρ) και επειδή ο υπολογιστής μονο φτιαγμενος δεν ήρθε ,αύριο μεσημέρι θα πάω σε ένα ίντερνετ καφε στην γειτονιά!!τελευταια παράταση!!χεχε

• Like 1

παιδιά μας κοροϊδεύει μου φαίνεται !!!!! :jig::jig::jig:

Λοιπον επειδή έστε και καταπιεστικοι(φταιω και εγώ δεν λέω :Ρ) και επειδή ο υπολογιστής μονο φτιαγμενος δεν ήρθε ,αύριο μεσημέρι θα πάω σε ένα ίντερνετ καφε στην γειτονιά!!τελευταια παράταση!!χεχε

Ε ναι πηγαινε σε ενα νετ ντε! Αυτοι κλεφτες θα γινουν! :D

Αντε αντε γεννησαμε! :P

Ωπ κοιτα ποιος μιλαει!

Έγινε επεξεργασία - Sturm
  • Like 1

Τα μονομαχάκια είναι αυτές οι μικρές κουκίδες με την ουρίτσα; :w00t:

• Like 1

Σα μυγάκια είναι! :D Δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο μικρούλια... Τα αγαπάω... :wub:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...