Lfterr 19 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που ποστάρω κάτι στο όμορφο forum σας. Eχω ένα 60άρι ενυδρείο με χρυσόψαρα και πρόσφατα μπήκα σε διαδικασία να βάλω τα πρώτα φυτά (Anubias) και να κάτσω ν ασχοληθώ κάπως πιο σοβαρά με τη χημεία και τη φυσική διακόσμηση του ενυδρείου μου. Σήμερα, μετά απο μία επίσκεψη μου σ ενα ορεινό χωριό της Κρήτης, ψάχνοντας για ξύλα και πέτρες σ ένα ποταμάκι που περνούσε απο εκεί, βρήκα τα επισυναπτόμενα στο παρακάτω λινκ φυτά. Δε γνωρίζω και πολλά για το φυτό αυτό, όπως επίσης φοβάμαι να το βάλω στο ενυδρείο μήπως έχει κάποιο βακτήριο κ μου αρρωστήσουν τα ψάρια. Οποιαδήποτε απάντηση θα μου ήταν χρήσιμη . Ευχαριστώ προκαταβολικά. Λευτέρης. http://i84.photobucket.com/albums/k10/electribe_909/DSCN0247_zpsb024929d.jpg Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - Lfterr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλως ηρθες στο φορουμ μας.Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και τι θεμα θα κλεισει σε μερικες μερες,ανοιξε ενα νεο θεμα στη κατηγορια του φυτεμενου να τα συζητησουμε εκει. Σαν πρωτη φαση,θα σου πω οτι αυτο το φυτο ειναι καποιο ειδος moss και δεν μπαινει σε ενυδρειο γιατι θα χαλασει.Περα απο το οτι μπορει να εχει βακτηρια που μπορει να μεταφερθουν στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλώς ήρθες στην παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 19 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ προκαταβολικά Rasta !! Ησουν κατατοπιστηκότατος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχουν παρομοια φυτα μ αυτο που βρηκες (moss) τα οποια ειναι για ενυδρειο,ομως δεν ξερω κατα ποσο θα τα αφησουν τα χρυσοψαρα σου. Τα υπολοιπα στο νεο θεμα που θα ανοιξεις στη κατηγορια του φυτεμενου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 19 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2014 :welcome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 19 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 19 Ιανουαρίου 2014 Author #9 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 20 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Καλως ηρθες ,,και να συμπληρώσω για το φυτο ,,αυτο το φυτο μεγαλωνη σε κρυο νερο και σε κυκλοφορια νερου δηλαδη συνεχη ροη επανω του ,,,τα χρυσοψαρα ειναι ψαρια κρυου νερου και θελουν μονο σκληρα φυτα ,,αρα καλα εκανες και εβαλες ανουμπιες,,μπορεις ακομα να βαλεις και καμια βαλισνερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 2 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts