giannispopi 19 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα 100αρι ενυδρειο με εσωτερικο σαμπ και λεω να παω για θαλασσα.... μαζεψα τον απαραιτητο εξοπλισμο και ξεκιναω... εβαλα 5 κιλα ψωφιο βραχο και λεω να βαλω αλλα τοσα ζωντανο.... ακομα δεν εχω βαλει νερο.... εβαλα 40 λιτρα να σπαει το αλατι,... πως το κοβεται για αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλή αρχή σου εύχομαι! Προτείνω τον βράχο να τον σηκώσεις λίγο και να πας σε δυο νησάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 19 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλή αρχή σου εύχομαι! Προτείνω τον βράχο να τον σηκώσεις λίγο και να πας σε δυο νησάκια. ευχαριστω πολυ... δεν θα μεινει ετσι.. ετσι και αλλιως θα βαλω αλλα 3 κιλα βραχο ακομα τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη Γιαννη Ωραια τα κομματια βραχου, μπορεις να κανεις πολυ ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 19 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2014 καλη αρχη αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 19 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη Γιαννη Ωραια τα κομματια βραχου, μπορεις να κανεις πολυ ωραιο στησιμο ευχαριστω πολυ φιλε... το φως σου πως το κοβεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2014 καλη αρχη Γιαννη και τωρα ασχολησου με το στησιμο του βραχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ φιλε... το φως σου πως το κοβεις?? Μια χαρα, αντε καλογεμιστο, περιμενουμε νεες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη και εγω θα σου ελεγα να δωσεις υψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη φιλε γιαννη Το μονο που θα σου ελεγα ειναι να μην βαλεις εξτρα βραχο. Φτιαξε κατι ωραιο με αυτα που εχεις και ασε να εχεις χωρο για να βαλεις κοραλια και να κολυμπανε τα ψαρακια. Τα υπολοιπα τα ειπαν τα παιδια,παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 20 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω να συμπληρώσω κατι σου τα είπαν τα παιδιά!καλη αρχη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιανουαρίου 2014 Author #13 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη φιλε γιαννη Το μονο που θα σου ελεγα ειναι να μην βαλεις εξτρα βραχο. Φτιαξε κατι ωραιο με αυτα που εχεις και ασε να εχεις χωρο για να βαλεις κοραλια και να κολυμπανε τα ψαρακια. Τα υπολοιπα τα ειπαν τα παιδια,παραπανω. έχω μόνο 5 κιλα σε περίπου 85 λίτρα νερο. Νομίζω οτι χρειάζομαι κανά τρίαρι κιλα ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Καλή αρχή να έχεις Γιάννη στην θάλασσα. 3-4 κιλά ακόμα για να είσαι μέσα στον γενικό κανόνα.. Χχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 20 Ιανουαρίου 2014 #15 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Απο εξοπλισμό τι θα βάλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Ιανουαρίου 2014 #16 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Παντως ανεξαρτητα απο τον κανονα κιλα βραχου ανα λιτρα(που δεν εχω εφαρμωσει σχεδον ποτε),προσωπικα σαν εικονα μου φαινεται πως αν παιξεις λιγο με το βραχο μπορει να βγει κατι καλο χωρις να προσθεσεις βραχο και να "μπουκωσει"(αναλογα και το στησιμο βεβαια). Αυτο βεβαια ειναι θεωρια,στη πραξη μπορει να αποδειχτει οτι ειμαι λαθος και να ειναι "αερατο" το ενυδρειο ακομα και με τα εξτρα κιλα. Εξαρταται και απο τα κομματια βραχου που θα παρεις γιατι αλλο 5 κιλα που ειναι κοραλι-α και αλλο 5 κιλα κανονικου βραχου. Το βασικο ειναι να κανεις κατι που σου αρεσει εσενα γιαννη(και ασε με εμενα να λεω ) Και παλι καλως ηρθες στην θαλασσινη παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Ιανουαρίου 2014 #17 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Καλή αρχή φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 21 Ιανουαρίου 2014 Author #18 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 21 Ιανουαρίου 2014 #19 Share 21 Ιανουαρίου 2014 θα συμφωνησω με τον mad,ετσι κι αλλιως τον υπολοιπο χωρο θα τον πιασουν τα κοραλακια σου και θα εχεις ενα αερατο ενυδρειο! σου ευχομαι καλη αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Ιανουαρίου 2014 Author #20 Share 22 Ιανουαρίου 2014 προχειρο aquascape...πως το κοβετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιανουαρίου 2014 #21 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Εγω Γιαννη θα σου ελεγα να βγαλεις το αριστερο ψηλα κομματι βραχου ,διοτι ειναι πολυ ψηλα και δευτερον δεν το χρειαζεσε τιποτα και το αλλο θα το αφηνα ετσι.Μην ξεχασεις να τα στερεωσεις τα κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 22 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 22 Ιανουαρίου 2014 ^^^ + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Ιανουαρίου 2014 Author #23 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Να βάλω απο τώρα στο φιλτρο αντιφωσφορο και άνθρακα; Το σκιμερ μου έχει χώρο για υλικά. Να τα βάλω εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Ιανουαρίου 2014 Author #24 Share 22 Ιανουαρίου 2014 Επίσης απο ποτε ξεκιναω μετρήσεις. ;; Σήμερα έβαλα ζωντανο βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Ιανουαρίου 2014 Author #25 Share 22 Ιανουαρίου 2014 αυτο πως το κοβετε? καλυτερο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος