prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Αν τελικά μου επιτρέψει ο μονομάχος μου να βάλω καμιά γαριδούλα στο ενυδρείο, θα έχουν πρόβλημα με τα λιπάσματα τις ταμπλέτες βυθού ή το co2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τα λιπασματα και τις ταμπλετες τις αποφευγουμε οταν εχουμε γαριδες.Ειναι ευαισθητες στα λιπασματα και ειδικα αν περιεχουν χαλκο. Στο co2 δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα εκτος αν υπαρχουν διακυμανσεις και σκαμπανευασματα στις παραμετρους νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Δλδ απ τη στιγμή που θα μπουν γαρίδες στο ενυδρείο κόβω τελείως τα λιπάσματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλυτερα τελος.Στα γαριδαδικα βαζουμε ευκολα φυτα που δεν θελουν λιπασματα γι αυτον το λογο. Αν θες να ριχνεις μπορεις να ριχνεις λιγο γενικο λιπασμα,αλλα λιγο,οχι υπερβολες. Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 19 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κόψει τελείως το λίπασμα.. Είχα γαρίδες σε φουλ φυτεμένο απλά έριχνα λιγότερο (αρκετά λιγότερο.. φαντάσου σε 25 λίτρα πόσο να έριχνα και τέλος με γαρίδες έριχνα 4-5 σταγόνες).. Όλα ήταν μια χαρά!!! Γαρίδες να γεννοβολάνε,φυτά να αναπτύσσονται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς γενικό λίπασμα; Εγώ έχω τα flora viva και flora green.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κόψει τελείως το λίπασμα.. Είχα γαρίδες σε φουλ φυτεμένο απλά έριχνα λιγότερο (αρκετά λιγότερο.. φαντάσου σε 25 λίτρα πόσο να έριχνα και τέλος με γαρίδες έριχνα 4-5 σταγόνες).. Όλα ήταν μια χαρά!!! Γαρίδες να γεννοβολάνε,φυτά να αναπτύσσονται!!! Διαβασε τι γρεαφω στο ακριβως απο πανω ποστ.. Και εγω εριχνα αλλα μολις εριχνα Καλιο εχανα γαριδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 19 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Διαβασε τι γρεαφω στο ακριβως απο πανω ποστ.. Και εγω εριχνα αλλα μολις εριχνα Καλιο εχανα γαριδες.. Ναι φίλε μου το είδα, μαζί γράφαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς γενικό λίπασμα; Εγώ έχω τα flora viva και flora green.... Δεν τα ξερω αυτα τα λιπασματα,διαβασε μου τι λενε πανω τα μπουκαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #10 Share 19 Ιανουαρίου 2014 οκ , σε ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #11 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Για το flora viva γράφει ότι είναι λίπασμα που έχουν προστεθεί ειδικά αμινοξέα από υδρολυμένο επιθήλιο για την βελτίωση της φωτοσύνθεσης με δοσολογία 10 ml στα 100 λίτρα. Το flora green γράφει ότι είναι χηλικός σίδηρος για φυτά με μεγάλες απαιτήσεις σε σίδηρο και μαγνήσιο με δοσολογία 5 ml στα 100 λίτρα. Και τα δύο κάθε 15 μέρες. Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - prinaris stelios Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τον σιδηρο σιγουρα δεν τον χρειαζεσαι! Το αλλο δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.Ποιας εταιριας ειναι τα λιπασματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #13 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Της wave. Είναι αυτό εδώ http://www.aquariumline.com/catalog/wave-flora-viva-250ml-basic-foliar-fertilizer-with-amino-acids-epithelium-special-hydrolyzate-p-7960.html?language=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον ειναι γενικο λιπασμα απ οτι καταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιανουαρίου 2014 #15 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα είναι να το κόψεις Εγώ στο δικό μου Ρίχνω αλλά το ένα τέταρτο Από την ποσότητα που αντιστοιχεί Στα λίτρα μου Με το CO2 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinaris stelios 19 Ιανουαρίου 2014 Author #16 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον ειναι γενικο λιπασμα απ οτι καταλαβαινω. οκ , ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος