ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 16 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια. Ενδιαφερομαι για να ααγοράσω αυτα http://www.petcumulus.gr/shop-products/psaria-ulika-filtrwn-easy-life/symbiont-filter-pellets Τα εχει δοκιμάσει κανεις? Εσεις πια υλικα μου προτείνετε για φίλτρο eheim 2217 και ενυδρειο 300 λιτρα μεσα με πιράνχας. Τα υλικα της eheim ειναι καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 16 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2014 (edited) απλως ριξε μια ματια αν θελεις Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2014 - polyagkistro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 17 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει με αυτο που ριχνει? οταν γινεται ολο πρασινο το μακαρονι τι σημαινει? ευχαριστω για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 17 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) δειχνει την αποροφητικοτητα καθε υλικου και τους πορους του,μαλλον μελανι ειναι το υγρο,καλυτερη αποικηση σημαινει . Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 17 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Και εσυ δηλαδή πια υλικα μου προτεινεις να παρω για να κανω μια ππολύ καλή βιολογια. Σε ρωταω επειδη δεν τα ξερω πολυ καλα. Δεν ειμαι πολυ εμπειρος σε αυτο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος