rastafarian 17 Ιανουαρίου 2014 #51 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα να εχει αμμωνια ομως μεσα το ενυδρειο οταν θα βαλει το μπολι για να εχουν φαι τα βακτηρια και να αναπαραχθουν γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 17 Ιανουαρίου 2014 Author #52 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) ωραια προστεθηκαν και τα βακτηρια.... αυριο θα κανω εκ νεου μετρησεις και βλεποντας και κανοντας...με την δικια σας βοηθεια παντα ! και εννοια σας ...αν αποφυγω τον σκοπελο της γκρινιας...ισως και να ειναι πιο κοντα απ οσο φανταζομαι το επομενο αποκτημα! EDIT: για οποιον καταλαβε πως λειτουργει το φιλτρακι κ το που τοποθετησα το βιολογικο υλικο...υπαρχει περιπτωση το φιλτρακι να τραβηξει κανενα siporax στην κεφαλη κ να εχω αλλα βραδιατικα? Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - chinook Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2014 #53 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα διχτακι με μεγαλες τρυπες (μη φευγει εξω το βιολογικο υλικο ομως) και να το βαλεις μεσα.Υπαρχουν γι αυτο το σκοπο στα πετσοπ,θα σου ειναι και πιο ευκολο οταν ειναι να καθαρισεις και το φιλτρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Ιανουαρίου 2014 #54 Share 17 Ιανουαρίου 2014 ωραια προστεθηκαν και τα βακτηρια.... αυριο θα κανω εκ νεου μετρησεις και βλεποντας και κανοντας...με την δικια σας βοηθεια παντα ! και εννοια σας ...αν αποφυγω τον σκοπελο της γκρινιας...ισως και να ειναι πιο κοντα απ οσο φανταζομαι το επομενο αποκτημα! EDIT: για οποιον καταλαβε πως λειτουργει το φιλτρακι κ το που τοποθετησα το βιολογικο υλικο...υπαρχει περιπτωση το φιλτρακι να τραβηξει κανενα siporax στην κεφαλη κ να εχω αλλα βραδιατικα? Δεν είσαι εκπαιδευμένος στις ιπτάμενες παντόφλες ??? Όσο για το φιλτράκι μάθε και εσύ κάτι για να μας πεις αυριο :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 17 Ιανουαρίου 2014 Author #55 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα διχτακι με μεγαλες τρυπες (μη φευγει εξω το βιολογικο υλικο ομως) και να το βαλεις μεσα.Υπαρχουν γι αυτο το σκοπο στα πετσοπ,θα σου ειναι και πιο ευκολο οταν ειναι να καθαρισεις και το φιλτρο σου. αυτο θα παω να το κοιταξω αλλα δεν νομιζω να χωρεσει πουθενα... Δεν είσαι εκπαιδευμένος στις ιπτάμενες παντόφλες ??? Όσο για το φιλτράκι μάθε και εσύ κάτι για να μας πεις αυριο :P και βεβαια ειμαι εκπαιδευμενος!!Α...περιμενε...τι εννοεις?να τις αποφευγω? θα μαθω θα μαθω...αμ τι μονο εσεις θα μου λετε?παντως αν την βγαλει σημερα σκεφτομαι αυριο να βαλω καμια ανοξειδωτη σιτουλα 'η κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #56 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα! το φιλτρο την εβγαλε την νυχτα κ αθορυβα μπορω να πω. το θεμα ειναι οι τωρινες μετρησεις που εχω παλι ανεβασμενη αμμωνια.ξανακανω αλλαγη νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Ιανουαρίου 2014 #57 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Για πόση αμμωνία μιλάμε ; Βάλε βακτήρια και μην κάνεις αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #58 Share 18 Ιανουαρίου 2014 γυρω στο 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #59 Share 18 Ιανουαρίου 2014 προσθεσα βακτηρια κ αναγκαστικα να αφαιρεσω ελαχιστο siporax (3-4) γιατι το τραβαγε η κεφαλη κ κολλαγε...το γρουσουζεψα αλλα ευτυχως εγινε τωρα κ το προλαβα και οχι το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Ιανουαρίου 2014 #60 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ βγαλε τον υαλοβαμβακα και βαλε βιολογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #61 Share 18 Ιανουαρίου 2014 εχω χωρεσει ηδη ενα σακουλακι siporax mini αλλα κ εγω θα θελα περισσοτερο. να βγει τελειως το βαμβακι λες? εκτος απ το water inn ξερουμε κανα αλλο μαγαζι που να εχει dennerle στην Ελλαδα? γιατι βρηκα στο net για το συγκεκριμενο φιλτρο ετοιμη θηκη ανθρακα που θα ηταν κουτι για να χωσω βιολογικο υλικο και να εχω κ μια λεπτη στρωση υαλοβαμβακα γυρω γυρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #62 Share 18 Ιανουαρίου 2014 UPDATE με μετρησεις κ αποριες... αμμονια παραμενει σταθερα στο 1 βακτηρια προσθεσα το μεσημερι οι αποριες τωρα...(ειδικες και γενικες) αλλαγη ποτε ξανακανω? στο ταισμα ποτε επιστρεφω? η bacopa συνεχιζει να "χαλαει".να την βγαλω? υπαρχει περιπτωση να κανει "επιπλοκες" στο νερο ?'η ακομα και το αντιθετο? στην φυσιολογικη συμπεριφορα των betta συμπεριλαμβανεται να παιζουν με τα φυτα και να κρυβονται μεσα τους 'η να ανησυχησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 18 Ιανουαρίου 2014 #63 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Το να κρύβεται ο μονομάχος μέσα στα φυτά είναι φυσιολογικό, μην ανησυχείς, ξεκουράζεται. Για τα υπόλοιπα καλύτερα να σου απαντήσουν οι πιο έμπειροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιανουαρίου 2014 #64 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Με μπολι και αμμωνια 1?Κατι δεν παει καλα..τι μπολι σου εδωσε ο συνχομπιστας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #65 Share 18 Ιανουαρίου 2014 siporax mini απο το στρωμενο δικο του φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 18 Ιανουαρίου 2014 #66 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Mini siporax του έδωσα, ήταν μέσα στο φίλτρο μου 8 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιανουαρίου 2014 #67 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ισως το μπολι να μην επιασε.Εγω θα σου ελεγα να μη ταισεις ακομα (τα ψαρια αντεχουν αρκετες μερες χωρις φαι) και να κανεις μετρησεις.Αν δεις οτι η αμμωνια μενει σε τετοια επιπεδα κανε μια αλλαγη νερου και μετα ξαναμετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #68 Share 18 Ιανουαρίου 2014 μετρησεις εκανα περιπου στις 7 οποτε δεν εχει νοημα να ξανακανω τωρα...προχωραω κατευθειαν σε αλλαγη νερου.το 40% ας πουμε?κ επισης να ξαναβαλω βακτηρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιανουαρίου 2014 #69 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Οχι,μετρησεις δεν ειπα να κανεις σημερα,σημερα δεν θα ταισεις και θα κανεις αυριο μετρησεις.Αν δεις και παλι τα ιδια κανε μια αλλαγη νερου και ριξε και βακτηρια για να ενισχυσεις την βιολογια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #70 Share 18 Ιανουαρίου 2014 α οκ!...αν οι μετρησεις παραμεινουν ετσι μεχρι ποσο μπορω να το "καθυστερισω"? (γιατι αυριο θα λειπω λογο δουλειας οποτε μετρησεις και αλλαγες θα γινουν το βραδυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιανουαρίου 2014 #71 Share 18 Ιανουαρίου 2014 (edited) Εχε ετοιμο νερο εσυ και αυριο το βραδυ που λες κανε μετρησεις,αν δεις τα ιδια κανε αλλαγη νερου καπακι. Ριξε και μια δοση βακτηρια τωρα αν θες,καλο θα του κανει. Τι θερμοκρασια εχεις στο ενυδρειο? Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #72 Share 18 Ιανουαρίου 2014 οκ θα βαλω τωρα βακτηρια και ετοιμαζω κ νερο για αυριο και βλεπουμε. η θερμοκρασια ειναι περιπου 27-28. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιανουαρίου 2014 #73 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα,για τον μονομαχο η θερμοκρασια ειναι λιγο οριακη αλλα για τα βακτηρια ειναι καλη.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη..Ενταξει δεν νομιζω οτι θα εχει θεμα για λιγες μερες ο μονομαχος με τη θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 18 Ιανουαρίου 2014 Author #74 Share 18 Ιανουαρίου 2014 (edited) αν εχω καταλαβει καλα ο μονομαχος θελει λιγο πιο κατω και τα βακτηρια λιγο πιο πανω ετσι?παντως (οχι οτι εχει σημασια) ο μονομαχος τις τελευταιες μερες εχει αλλαξει αρκετα.τα χρωματα του γιναν πιο φωτεινα κ ειναι αρκετα πιο κινητικος απ οτι ηταν. Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2014 - chinook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Ιανουαρίου 2014 #75 Share 18 Ιανουαρίου 2014 (edited) Μια υπογραμιση: τα τεστ, τα περισσοτερα πρεπει να γινονται υπο το εμμεσο φως του ηλιου! Μηπως εχεις μετρησει κατι λαθος; Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος