Jump to content

Νοσοκομείο Παιδων Α.κυριακού - Ενυδρεία

Recommended Posts

Πολύ καλή δουλειά!

Αυτό το ενυδρείο πως συντηρείται? ποιος βάζει τα έξοδά του?

Πιστεύω καταλαβαίνετε γιατί κάνω τις ερωτήσεις αυτές!

Σ αυτα δεν μπορω να σε βοηθησω,απλα σου εβαλα το λινκ για να δεις οτι το ενυδρειο υπαρχει ακομα. :)

Μακάρι να μπορούσαμε με οποιονδήποτε τροπο να βοηθήσουμε. Ειναι δυο ενυδρεία που σιγουρα χαρίζουν χαρα σε αμέτρητα παιδια.

Αυτός που ήξερα δούλευε σε εταιρεία, και είχαν αναλάβει την συντήρηση μέσο διαγωνισμού. Λόγο του ότι είναι εταιρεία δημοσίου, δεν μπορεί να πάς να βρείς απλά κάποιον υπεύθυνο, να του πείς "κύριε μου εγώ στα κάνω τσάμπα, και θα μου πληρώνεις μόνο τα λειτουργικά μου" γιατί θα σου ζητήσουν ακόμα και αυτά τα "λειτουργικά" να τα συνυπολογήσεις σε μιά προσφορά, τα οποία θα αποσταλούν στον υπεύθυνο προϋπολογισμού, αυτός θα τα δώσει στο ΔΣ, και αν επιλεγείς, σε φωνάζουν..... Σαφώς αυτοί που συνεργάζονται χρόνια, ξεκινάνε από θέση "bonus" μιας και έχουν άλλη οικειότητα...

Αυτά για να πάρετε μια ιδέα του αν είναι εύκολη υπόθεση ή όχι....

Δεν αρκεί, και θα σου πώ τον ποιό απλό λόγο, κάνουμε εμείς αυτή την συντήρηση και κάτι κάνουμε στραβά και δεν τους αρέσει, που θα μας βρούν για να μας ζητήσουν τα "ρέστα" (το φόρουμ είναι κάτι απρόσωπο)... Επίσης, έστω ότι κάτι συμβαίνει στο ενυδρείο, 3 το χάραμα (που το νοσοκομείο είναι ανοιχτό), θα μας πάρουν τηλέφωνο να πάμε να το φτιάξουμε? Ενώ εκείνος που τον πληρώνουν για την συντήρηση, όχι μόνο θα τον πάρουν, θα απαιτήσουν να είναι εκεί και το συντομότερο δυνατόν, γιατί τον πληρώνουν.....

Αφορμή παίρνω από τα λεγόμενα του Zoo.

Καλησπερα σε ολους

με χαρα διαβασα αυτο το θεμα , και προσεξα οτι πολλοι απο εσας ευαισθητοποιηθηκατε.

Επειδη τα προβληματα που αναφερει ο φιλος Mr. Zoo ειναι υπαρκτα οσον αφορα το δημοσιο , θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι απο την πλευρα μας σαν καταστημα ειμαστε διατεθειμενοι να σας βοηθησουμε οσο μπορουμε να κανετε αυτη την ιδεα πραγματικοτητα.

Αρα λοιπον εαν καποιος εχει τον χρονο που εμεις δεν εχουμε να παει να δει τα ενυδρεια , να μιλησει με τους υπευθυνους και να μας στειλει μια λιστα με το τι πραγματα χρειαζονται , εμεις θα προσπαθησουμε να σας δωσουμε οτι χρειαζεται εντελως δωρεαν (για να μπορεσουμε να αποφυγουμε τα προβληματα του δημοσιου και της γραφειοκρατιας) ωστε να παρουν την μορφη που πρεπει αυτα τα ενυδρεια και να μοιρασουμε ολοι μαζι την χαρα στα παιδικα προσωπακια!!!

Ας το αναλαβει καποιον που εχει τον χρονο και την ορεξη ή ακομα καλυτερα μια ομαδα ανθρωπων , και επικοινωνηστε μαζι μας.

Εκ μερους του Fish & Pet Planet

Κωστας Ζαχαροπουλος

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
  • Like 7

Κύριε Ζαχαρόπουλε από μεριά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι αυτή τη πρωτοβουλία σας!

Α ρε Ζαχαρόπουλε, θα μας τρελάνεις!!!!!

Αντε βρε να κάνουμε κάτι για τα παιδάκια, θα το χαρούν πολύ!

Μπράβο παιδιά, και μετά να κάνουμε και την ίδια κίνηση στο ενυδρείο του metro mall Αγίου Δημητρίου, που έχει το μαύρο του το χάλι....

Καλησπερα σε ολους

με χαρα διαβασα αυτο το θεμα , και προσεξα οτι πολλοι απο εσας ευαισθητοποιηθηκατε.

Επειδη τα προβληματα που αναφερει ο φιλος Mr. Zoo ειναι υπαρκτα οσον αφορα το δημοσιο , θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι απο την πλευρα μας σαν καταστημα ειμαστε διατεθειμενοι να σας βοηθησουμε οσο μπορουμε να κανετε αυτη την ιδεα πραγματικοτητα.

Αρα λοιπον εαν καποιος εχει τον χρονο που εμεις δεν εχουμε να παει να δει τα ενυδρεια , να μιλησει με τους υπευθυνους και να μας στειλει μια λιστα με το τι πραγματα χρειαζονται , εμεις θα προσπαθησουμε να σας δωσουμε οτι χρειαζεται εντελως δωρεαν (για να μπορεσουμε να αποφυγουμε τα προβληματα του δημοσιου και της γραφειοκρατιας) ωστε να παρουν την μορφη που πρεπει αυτα τα ενυδρεια και να μοιρασουμε ολοι μαζι την χαρα στα παιδικα προσωπακια!!!

Ας το αναλαβει καποιον που εχει τον χρονο και την ορεξη ή ακομα καλυτερα μια ομαδα ανθρωπων , και επικοινωνηστε μαζι μας.

Εκ μερους του Fish & Pet Planet

Κωστας Ζαχαροπουλος

Κωστα...respect φιλε!

:bow::bow::bow::bow:

Παιδιά αύριο το πρωί θα δω τι μπορώ να μάθω.μου είπε η reception πως είναι ένα άτομο το οποίο ασχολείται με τα ενυδρεία. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την αυγουλα αύριο !

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Γιωργάκη συγνώμη για τη ερώτηση που θα σου κάνω και θα κάνω σπαμ στο θέμα,έχεις κανένα μικρο στο νοσοκομείο?

Αν ναι σου εύχομαι περαστικά του.

Επειδη τυχαινει να εχω καποια σχεση με τον ιατρικο χωρο αλλα και τα συγκεκριμενα 2 ενυδρεια οταν τα ειδα (με τα οποια προβληματα τους) να ειναι η αιτια να θελω και δικο μου ενυδρειο (μετα απο διαλειμμα πολλων ετων) θα σας προτεινω για οποιον ενδιαφερεται σχεδιο δρασης με τις περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας:

Ενας η περισσοτεροι θα προσεγγισετε τον υποδιοικητη (θα ελεγα τον διοικητη αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι ο γνωστος προσφατα συλληφθεις για μιζες χεχε) εχοντας αμεσως πριν καταθεσει στο πρωτοκολλο του νοσοκομειου ενα χαρτι που θα αναφερει ποιοι ειστε και τι θελετε, και θα του τα πειτε και προφορικα. Το aquazone δεν ειναι επισημος οργανισμος αλλα ενα χαρτι με το λογοτυπο του φορουμ τυπωμενο θα κανει μεγαλη διαφορα, πιστεψτε με. Σημαντικα πραγματα που πρεπει να αναφερθουν: 1) Αν ηδη η συντηρηση των ενυδρειων εχει κατοχυρωθει σε καποιον επισημα (οπως υποψιαζομαι), ξεχαστε το, απλα δεν γινεται, και μην διαβασετε παρακατω. Αυτο θα σας το πει ο υποδιοικητης. 2) Ειναι σημαντικο να αναφερετε γραπτα και προφορικα οτι δεν επιθυμειτε πληρωμη για αναλωσιμα ή εργασια. Σκοπιμο θα ηταν να αναφερθει και αν υπαρχει καποιο πλανο για τακτικη συντηρηση. Παντως μην φοβαστε, δεν θα σας φωναξουν 3 ωρα τη νυχτα επειδη σταματησε το φιλτρο. Βασικα δεν θα σας φωναξουν γενικως εκτος αν υπαρξει μαζικη απωλεια και βρωμισει η γυαλα και παραπονεθουν τιποτα γονεις. 3) Ειναι αστρονομικα απιθανο να μη γινει κατι για λογους μιζας, ειδικα τωρα με το σκανδαλο. Αυτα ειναι (θα ηταν) λεφτα για κορδονια για οποιον ηθελε να παιρνει μιζες απο νοσοκομεια. Για λογους γραφειοκρατειας ναι.4)Τελευταιο και σημαντικοτερο: δηλωστε προφορικα οτι σκοπευετε να ευχαριστησετε δημοσια στο φορουμ τη διοικηση του νοσοκομειου για τη συμπαρασταση της στο εγχειρημα αυτο και για το οτι σας βοηθησε χωρις να κολλησει σε γραφειοκρατειες (το πιασατε το υπονοουμενο). Ενθαρρυνετε τον υποδιοικητη να σας ευχαριστησει δημοσια με μια επιστολη, οποτε το οφελος θα ειναι αμφιδρομο για το χομπι μας. Πιστεψτε με ενα λογοτυπο και το site του forum πανω στα τζαμια θα κανουν θαυματα.

Με ενα χαρτι το οποιο μπορει να γραφτει σε 5 λεπτα στο πρωτοκολλο απο τη διοικηση εχετε το ελευθερο για παρεμβασεις. Το δυσκολο θα ειναι να απαντησετε σε ερωτηματα του τυπου "γιατι τωρα τι εχουν τα ενυδρεια". Μακρια απο απαντησεις του τυπου "υποφερουν τα ψαρια". Κατακορυφη πιθανοτητα επιτυχιας με απαντησεις του τυπου "χωρις συντηρηση κινδυνευουν να ψοφησουν και να γινει εστια μικροβιων το ενυδρειο".

ΥΓ συγχαρητηρια και απο εμενα στον κ Ζαχαροπουλο!

• Like 4

Τα ενυδρεια εχουν στηθει απο παιδια του αλλου φορουμ και εχουν αναλαβει και τη συντηρηση τους απ οτι γνωριζω

Περαιτερω λεπτομερειες δεν ξερω, καθε ποτε κι αν πανε για συντηρηση............

Ωραια, τοτε να οργανωθουμε! disc-postman αν μπορουσες να μαθεις αν οντως ισχυει αυτο που λες και τι γινεται με τη συντηρηση θα ηταν τελειο!

Παιδιά μίλησα με την διοίκηση και έχω mail,FAX και τηλέφωνο. Θα πρέπει να αποστείλουμε εγγράφως την προσφορά και θα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο κτλ κτλ.αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είμαι στην διάθεσή σας για παραπάνω στοιχεία. Δυστυχώς απο μεριά μου την δεδομένη χρονινκη στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Like 1

Είναι αυτό που έγραψε ο Zoo παραπάνω.

Από disc-postman έχουμε κανένα νέο?

Δυστυχως δεν μπορεσα να μαθω, καλυτερα να μιλησετε με την διοικηση του Νοσοκομειου

Συγχαρητηρια Κ Ζαχαροπουλε :bigemo_harabe_net-64:

• 1 year later...

Καλησπέρα παιδιά !επανέρχομαι καθώς για άλλη μια φορά έπρεπε να επισκεφτώ το νοσοκομείο ( όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν ). Τα ενυδρεία είναι άδεια πλέον και εκτός χρήσης.αν θέλετε να στείλουμε κάτι επίσημο να αναλαβουμε το project πείτε μου..

Παληκαρι μου πρωτ απ ολα περαστικα στο παιδι!

Εδω δεν εχουν φαρμακα, πιστευεις το ενυδρειο θα τους ενδιαφερει?

Παληκαρι μου πρωτ απ ολα περαστικα στο παιδι!

Εδω δεν εχουν φαρμακα, πιστευεις το ενυδρειο θα τους ενδιαφερει?

Σε ευχαριστώ φιλαράκι ! Καλά είναι και αυτό αλλά σιγά και την συντήρηση που θα έχει...μια αλλαγή κάθε 15 ημέρες...έρχομαι να την κάνω εγώ ώρες αδερφέ !!χαχα !α ! Και 30 ευρώ τον μήνα για τροφή !

Φοβερή, πρωτοβουλία, και η δίκη σας και του κ. Ζαχαροπουλου.

Μακάρι να γίνει κάτι...τα παιδάκια θα τα λατρέψουν.

Κάτι τέτοιες κινήσεις, δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες, που νοιάζονται για τους υπόλοιπους.

• Like 1

Σε ευχαριστώ φιλαράκι ! Καλά είναι και αυτό αλλά σιγά και την συντήρηση που θα έχει...μια αλλαγή κάθε 15 ημέρες...έρχομαι να την κάνω εγώ ώρες αδερφέ !!χαχα !α ! Και 30 ευρώ τον μήνα για τροφή !

Δεν ειναι οτι εσυ η οποιος διποτε παει για συντηρηση.

Αν αυτοι εστω και το ταισμα να ειναι να κανουν δεν θα τους ενδιαφεροι.

Και σου ειπα παραπανω το λογο 

Έγινε επεξεργασία - giorgosmarios

Δεν ειναι οτι εσυ η οποιος διποτε παει για συντηρηση.

Αν αυτοι εστω και το ταισμα να ειναι να κανουν δεν θα τους ενδιαφεροι.

Και σου ειπα παραπανω το λογο

Απλά θα κάνει πολύ καλό στα παιδάκια εδώ και είναι κρίμα...

Καταλαβαίνω την πρόθεση σου και είναι ωραίο αυτό. Όμως όπως σου αναφερά και ποιο πάνω είναι και ή διάθεση από μεριά τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...