_Black_dragon_ 4 Μαρτίου 2007 #1 Share 4 Μαρτίου 2007 Me lene gianni eimai apo kriti k xthes apextisa to prwto mou enidrio opote elpizw na me voithisete edw se oti provlima antimetopisw.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiftex 4 Μαρτίου 2007 #2 Share 4 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία με το ενυδρείο σου! Όπως θα σου πουν και άλλοι μιας και είσαι και εσύ νέος με το χόμπι, μη βιαστείς (ξέρω πως είναι δύσκολο), κάνε αργά τις κινήσεις σου και αφού πρώτα τις έχεις μελετήσει προσεκτικά (στο site υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα θέματα σχεδόν που θα σε απασχολήσουν). Ξεκίνα λοιπόν το διάβασμα (αν δεν το’χεις κάνει ήδη) και καλή αρχή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Μαρτίου 2007 #3 Share 4 Μαρτίου 2007 Καλός ήρθες Γιάννη στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 4 Μαρτίου 2007 Author #4 Share 4 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία με το ενυδρείο σου! Όπως θα σου πουν και άλλοι μιας και είσαι και εσύ νέος με το χόμπι, μη βιαστείς (ξέρω πως είναι δύσκολο), κάνε αργά τις κινήσεις σου και αφού πρώτα τις έχεις μελετήσει προσεκτικά (στο site υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα θέματα σχεδόν που θα σε απασχολήσουν). Ξεκίνα λοιπόν το διάβασμα (αν δεν το’χεις κάνει ήδη) και καλή αρχή!! Ευχαριστώ φιλαράκι. Έχεις πολύ δίκιο εδώ μέσα έχει τα πάντα, επίσης έχεις πολύ δίκιο επίσης στο ότι δεν μπορώ να περιμένω είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το ενυδρείο και είμαι κάπως ανυπόμονος αλλά ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω σωστή δουλειά γιατί δεν φταίνε σε τίποτα τα ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Μαρτίου 2007 #5 Share 5 Μαρτίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 5 Μαρτίου 2007 #6 Share 5 Μαρτίου 2007 kalos orises sto AZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος