pptom 13 Ιανουαρίου 2014 #26 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Πάνο εξαιρετικό το ενυδρείο σου και τα ψάρια πανέμορφα, σου εύχομαι να το χαζεύεις ατελείωτες ώρες και να το ευχαριστηθείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Ιανουαρίου 2014 #27 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ηταν ολο; Γιαυτο μας παιδευες τοσο καιρο; Και πολυ καλα εκανες! Φιλε ειναι πανεμορφο! Αυτα τα maingano τι ομορφια εχουν βρε απιδι μου; Πολυ σπεσιαλ, μπραβο! Εμενα με χαλαει το οτι δεν εβαλες φωτο απο κανα μικρο να χαζεψουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 13 Ιανουαρίου 2014 #28 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ομορφο και ωραία ψαράκια. Να το ευχαριστηθεις Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 13 Ιανουαρίου 2014 #29 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Σκετη διαφημιση το ενυδρειο σου για μας τους Αφρικανους!!!Ειδες οτι μολις το παρουσιασες αρκετοι αρχισαν να το σκεφτονταΧα χα χα...Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα βλεπω οτι τα μικρα μου ασει μια χαρα την περνανε και κει!Να τους δωσεις φιλια απ τον μπαμπα τους,ε?Αραξε και απολαυσε το τωρα.Αισθητικα το βρισκω πανεμορφο αλλα θα σε συνεπαρουν και οι συμπεριφορες των mbuna.Live ντοκιμαντερ του National Geografic στο σαλονι σου!Σου ευχομαι να το χαρεις για πολυ πολυ καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 14 Ιανουαρίου 2014 #30 Share 14 Ιανουαρίου 2014 πολλά συγχαρητήρια.πανέμορφο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman84 14 Ιανουαρίου 2014 #31 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες σου! Ειδικά οι 2 πρώτες και η προτελευταία τα σπάνε πραγματικά!! Τα χρώματα που έχει το ενυδρείο σου μου αρέσουν πολύ όπως και το κρυστάλλινο νερό που διακρίνεται από τις φωτογραφίες. Σου αρέσει αυτό που κάνεις και φαίνεται. Συνέχισε έτσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Ιανουαρίου 2014 #32 Share 14 Ιανουαρίου 2014 φίλε μπράβο πολύ όμορφο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Ιανουαρίου 2014 #33 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Θέλω και βιντεάκι για να δείξω στον μικρό!!! Αν μπορείς με κοντινό πλάνο παρακαλώ στην μέλλουσα μαμά....Έτσι θα μας αφήσεις??? Αφού η ανούμπια έχει συναισθηματική αξία μην την βγάλεις (να σου πω και εγώ στη θέση σου θα την κότσαρα κάπου αφού την έχεις από τόσο μικρούλα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιανουαρίου 2014 #34 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Να το χαιρεσαι .ειναι πολυ ομορφο,με πολυ καλα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Ιανουαρίου 2014 #35 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Φιλαρακι πανεμορφο αποτελεσμα και φυσικο,στο ξαναειπα!!!!!!!!! Πανεμορφα τα ψαρακια,να τα χαιρεσαι!!!!!! Αραξε τωρα και απολαυσε το,παντα με καλη Hard Rock μουσικη!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Ιανουαρίου 2014 Author #36 Share 14 Ιανουαρίου 2014 ......ένα μικρό βιντεάκι να δούμε και την κίνηση!s1331.photobucket.com/user/panosafarikas/media/IMG_3482_zpsdca59c4c.mp4.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 14 Ιανουαρίου 2014 #37 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Πάνο αν και μικρής διάρκειας το βίντεο είναι εξαιρετικό !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Ιανουαρίου 2014 Author #38 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Θα φτιάξω ένα καλό και με λίγη περισσότερη διάρκεια γιατι αυτό το τράβηξα με το κινητό και δεν έχει την καλύτερη ποιότητα. Το άλλο θα γίνει με μοντάζ και μουσική υπόκρουση, χαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Ιανουαρίου 2014 #39 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Δωσε πονο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 14 Ιανουαρίου 2014 #40 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ ωραία τα ψαράκια, πάνε χρόνια που χαιρέτησα της κιχλίδες αλλά..... οι μικρές ανούμπιες όντως φαίνονται λίγο περίεργα εκεί, αν και ίσως, έτσι να βγαίνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα, θα μπορούσες να τις βάλεις παρέα με την άλλη κάτω αριστερά ή να τις δέσεις όλες μαζί σε μια πέτρα και να την βάλεις μόνη της και όχι με τις υπόλοιπες. Νομίζω πως αν έπαιρνες τις τρεις πέτρες από την μέση και προς τα δεξιά και τις έβαζες μπροστά στην άμμο για να σπάσεις την έντονη ευθεία-τοίχο που δημιουργούν θα ήταν καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Ιανουαρίου 2014 Author #41 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ ωραία τα ψαράκια, πάνε χρόνια που χαιρέτησα της κιχλίδες αλλά..... οι μικρές ανούμπιες όντως φαίνονται λίγο περίεργα εκεί, αν και ίσως, έτσι να βγαίνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα, θα μπορούσες να τις βάλεις παρέα με την άλλη κάτω αριστερά ή να τις δέσεις όλες μαζί σε μια πέτρα και να την βάλεις μόνη της και όχι με τις υπόλοιπες. Νομίζω πως αν έπαιρνες τις τρεις πέτρες από την μέση και προς τα δεξιά και τις έβαζες μπροστά στην άμμο για να σπάσεις την έντονη ευθεία-τοίχο που δημιουργούν θα ήταν καλύτερα! Σκέφτομαι να το κάνω κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής νερού. Βέβαια θέλει δουλειά γιατί η μια κρατάει την άλλη και πρέπει να ξεστηθούν πολλές για να αφαιρέσω τις μεσαίες, δε ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά έτσι είναι. Σίγουρα θα έχω κατολίσθηση αλλά θα προσέξω για να έχω τη μικρότερη δυνατή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 14 Ιανουαρίου 2014 #42 Share 14 Ιανουαρίου 2014 εντάξει αν γίνεται! αν και γω βλέπω την μεσαία να κρατάει όλο το αριστερό μέρος αλλά τις 2 στην μέση δεξιά που κάθονται επάνω και προς τα πίσω μπορεί να τις μετακινήσεις χωρίς να υπάρξει καμία κατολίσθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Ιανουαρίου 2014 #43 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Πανο,μηπως τα 14000Κ που εχει η λαμπα η ασπρη ειναι πολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Ιανουαρίου 2014 Author #44 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Μόνο τη μια έχω αναμμένη με τη ροζ. Η ροζ ειναι πολύ απαλή στο φωτισμό, δε γράφει καθόλου kelvin πάνω της, ούτε watts. Το πολύ πολύ να τη σβήσω κι αυτή αλλά γιατί; Υπάρχει κάποιος λόγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Ιανουαρίου 2014 #45 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα,απο τα λιγα που ξερω....οι λαμπες που χρησιμοποιουμε συνηθως δεν ειναι γυρω στα 6500Κ? Απο 10000Κ και πανω ειναι συνηθως για θαλασσινο. Πολυ πιθανο να εχεις αργοτερα προβλημα με αλγη με μια τετοια λαμπα 14000Κ.... Στο φυτεμενο που ειχες ποσα Κ ηταν οι λαμπες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2014 Author #46 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) Στο φυτεμενο είχα 2 λάμπες με 6500Κ και μια με 4100 για φυτά. Δε νομίζω να έχω θέμα με τις άλλες όμως. Νομίζω οτι εκεί παίζουν ρόλο τα watt και όχι τα Kelvin. Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Ιανουαρίου 2014 #47 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδια στο Αφρικανικο δεν εχουμε θεμα με τις αλγες! Ισα ισα που τις θελουν οι Αφρικανες για να τρωνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Ιανουαρίου 2014 #48 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Α οκ τοτε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2014 Author #49 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Οι άλγες έτσι κι αλλιώς μόνο στα τζάμια με ενοχλούν. Στις πέτρες αν πιάσει ένα καλό στρώμα, θα μου αρέσει πολύ, θα ειναι πιο φυσικό το περιβάλλον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Ιανουαρίου 2014 #50 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Οι άλγες έτσι κι αλλιώς μόνο στα τζάμια με ενοχλούν. Στις πέτρες αν πιάσει ένα καλό στρώμα, θα μου αρέσει πολύ, θα ειναι πιο φυσικό το περιβάλλον. Σωστο κι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος