Sturm 2 Αυγούστου 2015 #201 Share 2 Αυγούστου 2015 Ομορφο ενυδρειο Πανο. Τα καινουρια πια ειναι; Ε ψιτ, που σαι, βαλε και καμια ανουμπια, βαλε λιγο πρασινο, ακομη Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Αυγούστου 2015 Author #202 Share 2 Αυγούστου 2015 Τα καινούρια ειναι τα γαλάζια. Το αρσενικό έχει έντονο γαλάζιο ενω τα θυληκά πιο μουντό, σαν τα Acei χωρίς τα κίτρινα πτερύγια. Ανούμπιες έβαλα κι άλλες προχθές και ειναι μπόμπα...... κι αν σ' αρεσει κύριε Θοδωρή!!!!!!!! (Είμαι σίγουρος οτι τα λες απο ζήλια παλιόπαιδο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 3 Αυγούστου 2015 #203 Share 3 Αυγούστου 2015 Τα καινούρια ειναι τα γαλάζια. Το αρσενικό έχει έντονο γαλάζιο ενω τα θυληκά πιο μουντό, σαν τα Acei χωρίς τα κίτρινα πτερύγια. Ανούμπιες έβαλα κι άλλες προχθές και ειναι μπόμπα...... κι αν σ' αρεσει κύριε Θοδωρή!!!!!!!! (Είμαι σίγουρος οτι τα λες απο ζήλια παλιόπαιδο) Ε βαλε και καμια φωτογραφια!! Τι φοβασαι;μην στο ματιασουμε;;;:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Αυγούστου 2015 Author #204 Share 3 Αυγούστου 2015 Φωτογραφίες έχω βάλει παραπάνω. Τωρα είμαι σε διακοπές δυστυχώς και λιώνω στις παραλίες πίνοντας μοχίτο με αιθέριες υπάρξεις γύρω μου με καλογυμνασμένα κορμιά αλειμμένα με λάδι που τα χαιδεύουν απαλά οι πρωινές ακτίνες του ήλιου και δε μπορω να βάλω άλλες φωτογραφίες. Οταν επιστρέψω στο σπίτι θα το κανω όμως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 3 Αυγούστου 2015 #205 Share 3 Αυγούστου 2015 Γ@μ$σε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Αυγούστου 2015 Author #206 Share 3 Αυγούστου 2015 Γ@μ$σε!!!!Προσπαθώ ρε φιλαράκι αλλα όλο με φτύνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 3 Αυγούστου 2015 #207 Share 3 Αυγούστου 2015 Δειξτους το ενυδρείο !!θα πέσουν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 14 Αυγούστου 2015 #208 Share 14 Αυγούστου 2015 Πάνο είναι πάρα πολύ όμορφο!!!!! Και τα ψαράκια σου με απίθανα χρώματα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος