Safarpn 21 Δεκεμβρίου 2014 Author #176 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Δε μπορω να πω οτι υπάρχει κυνηγητό. Πέρα απο τις "σβούρες" που έκαναν, δεν είχαν τσαμπουκάδες και ξύλο. Τουλάχιστον όσο ειναι στο σπίτι και τα παρατηρώ. Θα προσθέσω κι άλλες πέτρες για περισσότερες κρυψώνες και θα τον έχω στα υπ όψιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dina Dros 21 Δεκεμβρίου 2014 #177 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Παντως αυτου του τυπου οι καυγαδες,που τους κανουν ορισμενα ειδη των μπουνα ειναι πραγματι πολυ εντυπωσιακοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #178 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Εδώ ειναι δυο φωτογραφίες με τον "παλιο" κυριάρχο να κάθεται στη γωνιά του (η φωτο ειναι απο την πλαινή πλευρα του ενυδρειου) Και εδώ διακρίνεται ο νέος τσαμπουκάς με τη μούρη του μαυρισμένη. Έχει πολυ καιρό που μαυρίσει στο κεφάλι και περίμενα τους καυγάδες ανά πάσα στιγμή. Πριν λίγο που τάισα, ο παλιός βγήκε για να φάει και μετά πήγε πάλι στη γωνία του. Και μόλις παρατήρησα οτι η ουρα του και το ραχιαίο πτερύγιο ειναι λίγο "φαγωμένα". Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Δεκεμβρίου 2014 #179 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Ο καημένος φαίνεται ταλαιπωρημένος.. Πιάστηκαν στόμα με στόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #180 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Ο καημένος φαίνεται ταλαιπωρημένος.. Πιάστηκαν στόμα με στόμα? Όχι στόμα με στόμα δε πιάστηκαν, τουλάχιστον όσο είμαι στο σπίτι και τα παρατηρω. Μονο γυρόφερναν ασταμάτητα για κανά 10λεπτο - τέταρτο, ξέρεις, σα να κυνηγούσε ο ενας την ουρα του αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 22 Δεκεμβρίου 2014 #181 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Το οτι δεν τον κυνηγαει συνεχεια κ του εχει αφησει μια γωνια ειναι καλο.Παντως τα χει δει ολα,εχασε το μαυρο χρωμα τελειως.Τα λαμπιντο που ηταν τα πρωτα μου ψαρια (κλασικο!) δεν θυμαμε να πολυπιανοντε στομα με στομα.Περισσοτερο κανανε αυτην την εντονη σβουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Δεκεμβρίου 2014 Author #182 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Μαύρο χρώμα δεν είχε ποτε στα πτερύγια Γιάννη. Ειναι αλπίνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 23 Δεκεμβρίου 2014 #183 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζα οτι κ τα albino εχουν μαυρο χρωμα,απλως τα ματια τους ειναι κοκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Δεκεμβρίου 2014 Author #184 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν αλπίνο τα οποια ειναι λευκά και αλλα που ειναι κίτρινα χωρίς το μαύρο στα πτερύγια αλλα σε εκείνο το σημείο που τα αλλα εχουν μαύρο, τα πτερύγια των αλπίνο ειναι ελαφρώς λευκά (όπως το δικό μου) και τα μάτια κόκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Ιουλίου 2015 Author #185 Share 30 Ιουλίου 2015 Έχω καιρό να κάνω ενα update του ενυδρείου μου και μιας και έγιναν κάποιες αλλαγές στην ψαροσύνθεση και τη διακόσμιση, ρίχνω μερικές βιαστικές νέες φωτογραφίες. Τα Iodotropheus αντικαταστάθηκαν από ένα χαρέμι Metriaclima Callainos (στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί ο αρσενικός). Τα Callainos είναι πανέμορφα ψάρια, με υπέροχο χρώμα και πριν λίγο καιρό μου έδωσαν μια γέννα από την οποία μεγαλώνει ενα από τα μικρά (ευχαριστώ τον Κλεόβουλο για τα όμορφα ψάρια). Μια άλλη αλλαγή είναι που αφαίρεσα τη μπλε λεντοταινία που είχα για moonlight και τη θέση της πήρε μια καλύτερης ποιότητας και με τη δυνατότητα επιλογής χρώματος ανάμεσα από 20 διαφορετικούς χρωματισμούς (δυνατότητα να παίζεις με τις αποχρώσεις, την ένταση του φωτός κτλ). Προστέθηκαν δύο ακόμα 12άρηδες ανεμιστήρες γιατί οι ζέστες έπιασαν γερά και όλα πάνε ρολόι. Αύριο θα μπούνε και 2 ακόμα μεγάλες ανούμπιες και θα πρασινίσει λίγο περισσότερο το τοπίο (αυτό για τους πολέμιους των "φυτεμένων αφρικάνικων"....έτσι για να σας μπω στο μάτι παλιόπαιδα!!!!) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιουλίου 2015 #186 Share 30 Ιουλίου 2015 Αύριο θα μπούνε και 2 ακόμα μεγάλες ανούμπιες και θα πρασινίσει λίγο περισσότερο το τοπίο (αυτό για τους πολέμιους των "φυτεμένων αφρικάνικων"....έτσι για να σας μπω στο μάτι παλιόπαιδα!!!!) Ετσι ντε, η πιο σωστή κίνηση και το πρώτο βήμα για ένα πλήρες φυτεμένο. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Ιουλίου 2015 Author #187 Share 30 Ιουλίου 2015 Αύριο θα μπούνε και 2 ακόμα μεγάλες ανούμπιες και θα πρασινίσει λίγο περισσότερο το τοπίο (αυτό για τους πολέμιους των "φυτεμένων αφρικάνικων"....έτσι για να σας μπω στο μάτι παλιόπαιδα!!!!) Ετσι ντε, η πιο σωστή κίνηση και το πρώτο βήμα για ένα πλήρες φυτεμένο. :D Μπααααα.......SOTIRIS έφυγα από το φυτεμένο για πολλούς λόγους αλλά το μικρόβιο δε ξεκολλάει τόσο εύκολα. Όσο κι αν μου αρέσει η Αφρική, τη θέλω λιγο την πρασινίλα μέσα, σκέτη πέτρα με πιάνει η καρδιά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιουλίου 2015 #188 Share 30 Ιουλίου 2015 Μπααααα.......SOTIRIS έφυγα από το φυτεμένο για πολλούς λόγους αλλά το μικρόβιο δε ξεκολλάει τόσο εύκολα. Όσο κι αν μου αρέσει η Αφρική, τη θέλω λιγο την πρασινίλα μέσα, σκέτη πέτρα με πιάνει η καρδιά μου! Το σημαντικό είναι να συντηρείται ακόμα η <<σπίθα >>, και σίγουρα θα έρθει και η φλόγα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Ιουλίου 2015 #189 Share 30 Ιουλίου 2015 Αύριο θα μπούνε και 2 ακόμα μεγάλες ανούμπιες και θα πρασινίσει λίγο περισσότερο το τοπίο (αυτό για τους πολέμιους των "φυτεμένων αφρικάνικων"....έτσι για να σας μπω στο μάτι παλιόπαιδα!!!!) Ετσι ντε, η πιο σωστή κίνηση και το πρώτο βήμα για ένα πλήρες φυτεμένο. :D +1000 Άντε να δούμε και λίγο πράσινο στην Αφρική!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 30 Ιουλίου 2015 #190 Share 30 Ιουλίου 2015 Ομορφιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιουλίου 2015 #191 Share 30 Ιουλίου 2015 Ωραία πράγματα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Ιουλίου 2015 #192 Share 30 Ιουλίου 2015 Πανεμορφο,ευγε!Ετσι για να μου φυγει η περιεργεια,οσο καιρο ειχες τα ιοντοτροφεους θα τα χαρακτηριζες σχετικα ηρεμα ή τσαμπουκαδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Ιουλίου 2015 Author #193 Share 30 Ιουλίου 2015 Πανεμορφο,ευγε!Ετσι για να μου φυγει η περιεργεια,οσο καιρο ειχες τα ιοντοτροφεους θα τα χαρακτηριζες σχετικα ηρεμα ή τσαμπουκαδες? Γιάννη είναι ήρεμα ψάρια. Έτυχε στα 5 που είχα να μου βγουν 2 αρσενικά και στον ενάμισυ χρόνο που τα είχα (από μωρά) δε παρατήρησα επιθέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και σε άλλα ψάρια του ενυδρείου. Ναι, είναι ήρεμα ψάρια και θα έλεγα ψιλοντροπαλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 30 Ιουλίου 2015 #194 Share 30 Ιουλίου 2015 Πολυ ομορφο εχει γινει το ενυδρειο Πανο!Μπραβο ρε φιλε! Υ.Γ.Δεν θα πω τιποτα για τις ανουμπιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 31 Ιουλίου 2015 #195 Share 31 Ιουλίου 2015 Εχεις κρεμασει ματακι για το ματι, πιστευω... Να σου ζησουν. Ειναι κουκλια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 31 Ιουλίου 2015 #196 Share 31 Ιουλίου 2015 Δεν το είχα δει το θέμα... Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 31 Ιουλίου 2015 #197 Share 31 Ιουλίου 2015 Όμορφα πράγματα! Μπράβο φιλαράκι! Sent from my XT1032 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Ιουλίου 2015 Author #198 Share 31 Ιουλίου 2015 Έλα ρε παιδιά, θα μου τα ματιάσετε να πουμε!!!!!!! :crazysmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 31 Ιουλίου 2015 #199 Share 31 Ιουλίου 2015 Μια χαρα τα ψαρακια σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Ιουλίου 2015 #200 Share 31 Ιουλίου 2015 Σου ρίχνω επιτόπου ξεμάτιασμα!!!! και ναι μου αρέσει το αφρικάνικό σου, παρόλο που δεν είμαι της Αφρικής γενικότερα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος