Jin Kazama 13 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Κατά καιρούς έχουν γίνει διαλέξεις - σεμινάρια ακόμα και από οδηγούς αγώνων με θέμα την οδηγική συμπεριφορά στον δρόμο . Βρήκα αυτό το βιντεάκι και με αφορμή αυτό ανοίγω αυτό το θέμα http://youtu.be/bvLaTupw-hk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 13 Ιανουαρίου 2014 Author #2 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Δύο φορές βρέθηκα σε διάλεξη του Ιαβέρη με θέμα την ασφαλή οδήγηση και σαν πρώτη ερώτηση που έκανε ήταν ποιός ξέρει να οδηγεί . Η ερώτηση σαφώς ήταν ρητορική και δεν εννοούσε αν έχουμε δίπλωμα οδήγησης μιά και αυτό καταλάβαμε εμείς και σηκώσαμε κατευθείαν χέρι . Η απάντηση ήταν κανείς δεν ξέρει , ούτε εγώ ξέρω μας είπε . Οδηγός αγώνων να σου λέει ούτε εγώ ξέρω . Η ερώτηση αφορούσε στην εμπειρία που τυχόν μπορεί να διαθέτει κάποιος ώστε αν συμβεί κάτι να αποφύγει ένα τρακάρισμα ή ένα ατύχημα . Πόσο καλά ξέρετε τα αυτοκίνητα σας μας απάντησε . Πώς είστε σίγουροι ότι σε ένα απότομο φρενάρισμα θα σταματήσετε ; Το ερώτημα είναι από 0 - 100 πόσο ή από 100 - 0 σε πόσο χρόνο σταματά το αυτοκίνητο ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος