toykaki 29 Ιανουαρίου 2014 Author #26 Share 29 Ιανουαρίου 2014 δεν θα βουλιάζουν?δεν βουλιαζει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Ιανουαρίου 2014 #27 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Όταν λες καπάκι , εννοείς από μπουκάλι ; Αν ναι τότε θα δυσκολευτείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Ιανουαρίου 2014 Author #28 Share 29 Ιανουαρίου 2014 oχι απο τροφη καπακι,γιατι θα δυσκολευτω?εαν βαλω βαμβακι απο ενυδρειο εχω βεβαια θα ειναι μονιμα βρεγμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Ιανουαρίου 2014 #29 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Γιατί μπορεί να βουλιάξει. Δοκίμασε το όπως σου είπα πιο πάνω και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Ιανουαρίου 2014 Author #30 Share 30 Ιανουαρίου 2014 (edited) να ρωτησω κατι ακομα μεσα εχω και λαθρεπιβατες σαλιγκαρια και ramshron...Δεν εχω καποιο ψαρι μονο σαλιγκαρια ξυλο και φυτα,τι δινω να φανε τα σαλιγκαρια? Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιανουαρίου 2014 #31 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Ταμπλέτες άλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Ιανουαρίου 2014 Author #32 Share 30 Ιανουαρίου 2014 και ομως σημερα ξεπροβοδισαν καποια apple απο το τσαμπι,προχορησανε λιγο,αλλα επειδη ζοριστικαν να βγουνε απο το καπακι τα εριξα εγω στο νερο,πειραζει?στην ουσια τα βυθισα,δεν τα βαρεσα,η απορια μου ειναι οτι απο την στιγμη που προχωρανε ειναι ετοιμα να μπουνε στο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιανουαρίου 2014 #33 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Πόσο καιρό το έχεις το τσαμπί ; Με έχεις μπερδέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 30 Ιανουαρίου 2014 Author #34 Share 30 Ιανουαρίου 2014 δεν ξερω το παιδι το ειχε,εγω το πηρα απο αυτων και το εβαλα μεσα....οποτε αυτα βγηκαν περπατησαν και τα εβαλα μεσα στο νερο εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #35 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 γεννησαν τα apple και λεω να βαλω στο ενυδρειο για ασβεστιο κοκαλο σουπιας,πειραζει?εχω μεσα γκαπυ και γαριδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Φεβρουαρίου 2014 #36 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Φίλε μου προσοχή με τα apple και τις γεννες τους. Για πόσα λίτρα μιλάμε ; Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #37 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #38 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 στην ουσια δεν γεννησαν απλα τα πηρα 15 κομματια απο ενα φιλο μου οταν ηταν 2 ημερων...τωρα ειναι 5 ημερων,για αυτο λεω για ασβεστιο(απο σουπια) και εαν εχουν προβλημα γαριδες και γκαπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Φεβρουαρίου 2014 #39 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Μην βάζεις κόκαλα μέσα στο ενυδρείο. Για να κρατήσεις ψηλά το kh υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Υπάρχουν κάποια Link αλλά δεν μπορώ να τα βρω. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #40 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη πρεπει να κανω κατι οντως ε?για να εχει ασβεστιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKIS1830 8 Φεβρουαρίου 2014 #41 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 εχεις αγχωθει?........εγω δεν βαζω τιποτα μεσα και τα ειδες ..μην αγχωνεσαι ........ολα θα πανε καλα ασε τα κοκκαλα κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #42 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 (edited) καλα εσενα ειναι φουλ τουμπανα.....απλα σαν να εχω διαβασει κατι τετοια Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 16 Φεβρουαρίου 2014 Author #43 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 μου δωσανε γαριδες red cherry...Σημερα ειδα η μια ειναι κιτρινη απο κατω εχει αυγα,ποσο καιρο κανουν να βγουν οι γαριδες?επισεις να βαλω καποιο τουλι στο φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Φεβρουαρίου 2014 #44 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Άνοιξε ένα νέο θέμα αν θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 16 Φεβρουαρίου 2014 Author #45 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 το εκανα για να μην γεμιζω,οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #46 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτησω κατι,εχω ενα 30λιτρω μονο για αναπαραγωγη σαλιγκαριων,εχω μεσα apple λαθρεπιβατες και κοκκινα ramshron, εχω για υποστρωμα αμμο και απο φυτα εχω ενα ξυλο με ανοθμπια νανα και στο χωμα εχω τομματιες και λιγο κερατοφυλο στην επιφανια,λιγο,κανω κανονικα αλλαγες κλπ αλλα εχω προβλημα με το υποστρωμα,δηλαδη μεσα εχω γενικα καμια 40 σαλιγκαρια απο νεγεννητα εως μεγαλα κανονικα διαφορα ειδη οπως αναφερα,εχει πολλες ακαθαρσιες το υποστρωμα,πως μπορω να βαλω σκουπα βυθου λιγο ωστε να ΜΗΝ παρω και τα μωρα σαλιγκαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος