Koing Koing 9 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Να κάτι που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα ενυδρεία γλυκού νερού αλλά οι περισσότεροι δεν τα ξέρουμε.Ανήκουν στην οικογέννεια των Κωπήποδων και αν δεν κάνω λάθος αυτα που κατάφερα να βγάλω φωτογραφία στο ενυδρείο μου ονομάζονται Cyclops.Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς οργανισμούς,ίσα ίσα που διακρίνονται με γυμνό μάτι σαν λευκές τελίτσες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ειναι επικινδυκα? και εγω πρεπει να ειχα τωρα δεν εχω ξαναδει τετοια οπως το περιγραφεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Που χάθηκες εσύ ρε Koing!!! ;D Το αν υπάρχουν ή όχι εξαρτάται λογικά απο το αν τα ψάρια που φιλοξενούμε τα τρώνε η όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Πως τις κατάφερες αυτές τις φώτο! Μικροσκόπιο ε; Ψάξε καλά το ενυδρείο σου μήπως βρεις και τίποτα άλλο εξίσου ενδιαφέρον και μικροσκοπικό να φωτογραφίσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Οι φωτογραφιες ειναι με reverse εναν 14-42mm και ενα extension 25mm.Η μηχανη ειναι μια παλια Olympus e-510! Οτι μακρο φακο και να δοκιμασα τα αποτελεσματα που εχεις με εναν Wide-angle φακο σε θεμα μεγενθυσης δεν τα φτανουν.Εχω και αλλους οργανισμους φωτογραφιες!Δεν εχουν αναγνωριστει ακομα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω πως με τέτοιες φωτογραφίες θα μπορούσες/μπορούσαμε να φτιάξεις/φτιάξουμε ένα ενδιαφέρον και άκρως προτότυπο θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω πως με τέτοιες φωτογραφίες θα μπορούσες/μπορούσαμε να φτιάξεις/φτιάξουμε ένα ενδιαφέρον και άκρως προτότυπο θέμα! Υπαρχει νομιζω Θοδωρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν το βρισκω με τιποτα αλλα νομιζω ειναι παλιο θεμα του φιλου viciouscircle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Και που να δείτε τι πάρτι κάνουν στα θαλασσινά πάνω στις μακροάλγες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 11 Ιανουαρίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/35830-oynaoa-eae-aaiuatheiie-ooi-aaioaenaassi-iio/?hl=%E5%EE%F9%E3%DE%E9%ED%EF%E9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Το ξέρω πως υπάρχει, αλλά με φώτο από μέλος του forum θα είναι πολύ καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος