Aniparktos 9 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . Ενδιαφέρομε για αγορά ενός ενυδρείου για θάλασσα αλλά λόγο του περιορισμένου χώρου πρέπει να είναι συγκεκριμένο μέγεθος. Διαστάσεις: Ύψος: 61cm Χ Μήκος: 65cm X Πλάτος: 45 Διαστάσεις βάσης: Ύψος: 73cm Χ Μήκος: 65cm X Πλάτος: 45 + sump Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό κατάστημα κατασκευής ενυδρείων εντός της Αθήνας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Τα περισσοτερα μαγαζια κανουν κατασκευες ενυδρειων δεν ξερες ποιο θα ηταν το καλητερο για αλλα ολοι καλοι δουλεια αποτι εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 11 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . Ενδιαφέρομε για αγορά ενός ενυδρείου για θάλασσα αλλά λόγο του περιορισμένου χώρου πρέπει να είναι συγκεκριμένο μέγεθος. Διαστάσεις: Ύψος: 61cm Χ Μήκος: 65cm X Πλάτος: 45 Διαστάσεις βάσης: Ύψος: 73cm Χ Μήκος: 65cm X Πλάτος: 45 + sump Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό κατάστημα κατασκευής ενυδρείων εντός της Αθήνας; Καλή χρονιά και χρόνια πολλά και σε εσένα... Έκτος το οτι σχεδόν όλα τα μαγαζιά που μπορείς να βρεις στην κατηγορία τον καταστημάτων κολλάνε ενυδρεία μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες του φορουμ που έχει πραγματικές ευκαιρίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά και από εμένα φίλε μου και καλώς να μας έρθεις στην αλμυρή παρέα μας! Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Yautja όσον αφορά το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος