mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε Όλους- όλες. Έχω φυτεμένο κοινωνικό περίπου 170λ καθαρά νέος με μπουκαλαCO2 το οποίο δουλεύει μαζί με τα φώτα.τα φώτα μου σύνολο είναι 160 w κ τα έχω αναμέναμε 6 ωρες. Το kh μου είναι στο 5 αλλά το πρόβλημα μου είναι το ph που το πρωί με κλειστό το CO2 είναι 7,5 κ με ανοιχτό μισή ώρα πριν κλείσει 6,5. Πως να το σταθεροποίηση?πρέπει να πάω σε phκοντέινερ η κάτι δεν κάνω σωστά....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις τοσο μεγαλες διαφορες ασε το co2 ολο το 24ωρο ανοιχτο η αλλιως πρεπει να βαλεις ph controler. Τα φωτα τα εχεις λιγες ωρες αναμενα,ανεβα στο 8ωρο σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Να το μειώσω το CO2 αφού θα είναι όλο το 24 ανοιχτό? Τα ψάρια δεν θα έχουν θέμα με τόσο διοξείδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Μη το μειωσεις,μπορεις το βραδυ να ανοιγεις αεραντλια για να οξυγονονετε καλα το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ Πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 9 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Τσεκαρε μηπως υπαρχει καμια ασβεστοληθικη πετρα (ή και το χαλικι μπορει να ειναι ακομα), με αποτελεσμα να ανεβαινει το ph.Ετσι την ειχα πατησει στο παρελθον και εγω. Αδειαζε η 2κιλη στον μηνα προσπαθωνταςνα κρατησω το 7,2 (ηλεκ/τικη και ph controler) και υστερα απο πολυ ψαξημο ανακαλυψα οτι το υποστρωμα που ειχε σηκωθει αποτα πολλα φυτεψε ξεφυτεψε ηταν ασβεστοληθικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Με την έξοδο του φίλτρου σου μήπως μπορείς να πετύχεις ανατάραξη στην επιφάνεια για να γλιτώσεις την αεραντλία?? Πόσες φυσαλλίδες ανα λεπτό το έχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2014 Author #9 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Θα δοκιμάσω πρώτα χωρίς αεραντλια μόνο με αναταραξη κ θα δω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, να κοιτάξεις τις φυσαλίδες ανα λεπτό. Αν είναι τουρμπισμένο φουλ στο διοξείδιο, ίσως να χρειαστεί να μειώσεις ελάχιστα των αριθμό των φυσαλίδων αν είναι για 24ωρο... Εγώ το έχω 24ωρο με 1& κάτι φυσαλίδα το δευτ. κανένα πρόβλημα πρωί/βράδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, να κοιτάξεις τις φυσαλίδες ανα λεπτό. Αν είναι τουρμπισμένο φουλ στο διοξείδιο, ίσως να χρειαστεί να μειώσεις ελάχιστα των αριθμό των φυσαλίδων αν είναι για 24ωρο... Εγώ το έχω 24ωρο με 1& κάτι φυσαλίδα το δευτ. κανένα πρόβλημα πρωί/βράδυ! :bigemo_harabe_net-117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 10 Ιανουαρίου 2014 Author #12 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Κ εγώ 60 το λεπτό το έχω..... Για να δούμε...καλημέρα σε όλους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Ιανουαρίου 2014 #13 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Κάτι δεν μου πάει καλά με βάση το πινακάκι πάντως!! Από φυτά τι έχεις ?? Ξεκίνα με την ανατάραξη βέβαια και μήν αυξήσεις φυσαλλίδες γιατί ίσως και να είναι ήδη πολλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος