rastaman 4 Απριλίου 2014 #201 Share 4 Απριλίου 2014 Το ban ωφέλησε τελικά μπήκαν τα ψαράκια Kαλορίζικα φιλαράκι :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #202 Share 4 Απριλίου 2014 αχαχααχαχαχαχ ευχαριστω Βασιλη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Απριλίου 2014 #203 Share 4 Απριλίου 2014 Πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα? Μπράβο βρε Ράστα που δεν είσαι κολλημένος και δοκιμάζεις και άλλα είδη ενυδρείων... Εγώ πάντως θα κρατούσα μόνο ένα είδος ψαριού. Αλλά ρε συ, δε σκέφτηκες να το κάνεις full φυτεμένο με multies; Θα τρελενες και μερικούς εδώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2014 #204 Share 4 Απριλίου 2014 Πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα? Μπράβο βρε Ράστα που δεν είσαι κολλημένος και δοκιμάζεις και άλλα είδη ενυδρείων... Εγώ πάντως θα κρατούσα μόνο ένα είδος ψαριού. Αλλά ρε συ, δε σκέφτηκες να το κάνεις full φυτεμένο με multies; Θα τρελενες και μερικούς εδώ μέσα! Σιγουρακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Απριλίου 2014 #205 Share 4 Απριλίου 2014 Ικανό τον είχα να το κάνει full φυτεμένο με multies. Την καζούρα που θα έτρωγε; Δε τη σκέφτηκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Απριλίου 2014 #206 Share 4 Απριλίου 2014 Το παν είναι να μην περνάς απαρατήρητος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #207 Share 4 Απριλίου 2014 Χχαχαχαχαχαχα Θοδωρα,σιγουρα θα τρελενα πολλους εδω μεσα αν το εκανα! Ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και επειδη ξερω οτι τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα σκεφτικα να το κανω! Μεχρι στιγμης,αν και τα εχω πολυ λιγες μερες μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ.Εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο και αρχιζει ν αλλαζει λιγο η εικονα του ενυδρειου και μ αρεσει αυτο. Σιγουρα θα τα κρατησω μονα τους για αρκετο καιρο,μετα ισως βαλω και ενα ζευγαρι Τζουλις να δω και αυτα τα ψαρακια. Σκεφτομαι να στειλω το ενυδρειο στον διαγωνισμο της Ρωσιας στα βιοτοπικα,απλα για τη συμμετοχη και μονο.Ειναι υπο σκεψη βεβαια ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2014 #208 Share 4 Απριλίου 2014 Χχαχαχαχαχαχα Θοδωρα,σιγουρα θα τρελενα πολλους εδω μεσα αν το εκανα! Ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και επειδη ξερω οτι τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα σκεφτικα να το κανω! Μεχρι στιγμης,αν και τα εχω πολυ λιγες μερες μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ.Εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο και αρχιζει ν αλλαζει λιγο η εικονα του ενυδρειου και μ αρεσει αυτο. Σιγουρα θα τα κρατησω μονα τους για αρκετο καιρο,μετα ισως βαλω και ενα ζευγαρι Τζουλις να δω και αυτα τα ψαρακια. Σκεφτομαι να στειλω το ενυδρειο στον διαγωνισμο της Ρωσιας στα βιοτοπικα,απλα για τη συμμετοχη και μονο.Ειναι υπο σκεψη βεβαια ακομα. Να βρεις αξιοπιστη μεταφορικη μην εχεις κανα θεμα και τρεχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #209 Share 4 Απριλίου 2014 Να βρεις αξιοπιστη μεταφορικη μην εχεις κανα θεμα και τρεχεις αχαχαχαχαχαχαχα αμεσως εσυ,μη χασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2014 #210 Share 4 Απριλίου 2014 αχαχαχαχαχαχαχα αμεσως εσυ,μη χασεις! Αφου για κατι τετοια ζω.Τωρα θα με μαθεις; χαχαχαχχααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #211 Share 4 Απριλίου 2014 αχαχαχααχαχαχ! Για το ενυδρειο και για τα ψαρια δεν ειπες τιποτα και με τρομαζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2014 #212 Share 4 Απριλίου 2014 Μια χαρα ειναι ολα.Τωρα κατσε κι απολαυσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #213 Share 4 Απριλίου 2014 Ηδη εχω ξεκινησει και το κανω Στρατε!Τα βλεπω που φτιαχνουν το ενυδρειο οπως θελουν αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Απριλίου 2014 #214 Share 4 Απριλίου 2014 Μουλτομπουλντόζες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #215 Share 4 Απριλίου 2014 Κανονικα Μητσο!Δεν περιμενα οτι τοσο μικρα ψαρακια μπορει να ριχνουν τετοιο σκαψιμο.Λιγες ωρες ελειψα και ειναι ανοιξει λακουβα σε ενα σημειο τα ατιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Απριλίου 2014 #216 Share 4 Απριλίου 2014 Και να φανταστεις οτι την περισσοτερη δουλεια την κανει το μικρο μικρο Ταισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #217 Share 4 Απριλίου 2014 Παυλο,δεν ξερω πιο εκανε την λακουβα γιατι δεν το ειδα,παντως ειδα οτι εσκαβε σε αλλο σημειο νωριτερα και ενα απο τα αρσενικα. Ναι ταισα λιγο σημερα το απογευματακι και εφαγαν κανονικα,αυριο δεν θα ταισω,θα ταισω παλι την Κυριακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2014 #218 Share 4 Απριλίου 2014 Ρε φωτο λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #219 Share 4 Απριλίου 2014 Ρε φωτο λέμε Τι φωτο θες ρε Ηλια παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2014 #220 Share 4 Απριλίου 2014 Που σκάβουν , που κολυμπάνε, που τρώνε, που κοιμούνται, Τι. Δεν. Καταλαβαίνεις Χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #221 Share 4 Απριλίου 2014 Που σκάβουν , που κολυμπάνε, που τρώνε, που κοιμούνται, Τι. Δεν. Καταλαβαίνεις Χαχαχαχαχα Ρε συ,αυτο δεν θα ειναι ενυδρειο..το big brother θα ειναι! αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Απριλίου 2014 #222 Share 4 Απριλίου 2014 Ρε συ,αυτο δεν θα ειναι ενυδρειο..το big brother θα ειναι! αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα Βαλε και μερικα υποβρυχια μικροφωνα για να γινει σωστη δουλεια χαχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #223 Share 4 Απριλίου 2014 Βαλε και μερικα υποβρυχια μικροφωνα για να γινει σωστη δουλεια χαχαχαχαχα Ε ναι ρε Παυλε,αυτο εννοειτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Απριλίου 2014 #224 Share 5 Απριλίου 2014 Φίλε μου ωραίο το ενυδρείο σου βάλε μια πανοραμική φωτό να το δούμε καλύτερα ,εχω την εντ'υπωση οτι τα κελύφη είναι λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Απριλίου 2014 #225 Share 5 Απριλίου 2014 Πολυ ωραια τα ψαρακια σου, να τα χαιρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος