Jump to content

Σκεψεις Για Τανγκανικα

rastafarian

Recommended Posts

Πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα?

Μπράβο βρε Ράστα που δεν είσαι κολλημένος και δοκιμάζεις και άλλα είδη ενυδρείων...

Εγώ πάντως θα κρατούσα μόνο ένα είδος ψαριού.

Αλλά ρε συ, δε σκέφτηκες να το κάνεις full φυτεμένο με multies; Θα τρελενες και μερικούς εδώ μέσα! :D

Πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα?

Μπράβο βρε Ράστα που δεν είσαι κολλημένος και δοκιμάζεις και άλλα είδη ενυδρείων...

Εγώ πάντως θα κρατούσα μόνο ένα είδος ψαριού.

Αλλά ρε συ, δε σκέφτηκες να το κάνεις full φυτεμένο με multies; Θα τρελενες και μερικούς εδώ μέσα! :D

Σιγουρακι!!!

Ικανό τον είχα να το κάνει full φυτεμένο με multies. Την καζούρα που θα έτρωγε; Δε τη σκέφτηκες;

Το παν είναι να μην περνάς απαρατήρητος!

Χχαχαχαχαχαχα Θοδωρα,σιγουρα θα τρελενα πολλους εδω μεσα αν το εκανα! :P

Ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και επειδη ξερω οτι τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα σκεφτικα να το κανω!

Μεχρι στιγμης,αν και τα εχω πολυ λιγες μερες μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ.Εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο και αρχιζει ν αλλαζει λιγο η εικονα του ενυδρειου και μ αρεσει αυτο.

Σιγουρα θα τα κρατησω μονα τους για αρκετο καιρο,μετα ισως βαλω και ενα ζευγαρι Τζουλις να δω και αυτα τα ψαρακια.

Σκεφτομαι να στειλω το ενυδρειο στον διαγωνισμο της Ρωσιας στα βιοτοπικα,απλα για τη συμμετοχη και μονο.Ειναι υπο σκεψη βεβαια ακομα.:)

Χχαχαχαχαχαχα Θοδωρα,σιγουρα θα τρελενα πολλους εδω μεσα αν το εκανα! :P

Ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και επειδη ξερω οτι τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα σκεφτικα να το κανω!

Μεχρι στιγμης,αν και τα εχω πολυ λιγες μερες μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ.Εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο και αρχιζει ν αλλαζει λιγο η εικονα του ενυδρειου και μ αρεσει αυτο.

Σιγουρα θα τα κρατησω μονα τους για αρκετο καιρο,μετα ισως βαλω και ενα ζευγαρι Τζουλις να δω και αυτα τα ψαρακια.

Σκεφτομαι να στειλω το ενυδρειο στον διαγωνισμο της Ρωσιας στα βιοτοπικα,απλα για τη συμμετοχη και μονο.Ειναι υπο σκεψη βεβαια ακομα. :)

Να βρεις αξιοπιστη μεταφορικη μην εχεις κανα θεμα και τρεχεις :P

Να βρεις αξιοπιστη μεταφορικη μην εχεις κανα θεμα και τρεχεις :P

αχαχαχαχαχαχαχα αμεσως εσυ,μη χασεις! :P

αχαχαχαχαχαχαχα αμεσως εσυ,μη χασεις! :P

Αφου για κατι τετοια ζω.Τωρα θα με μαθεις; χαχαχαχχααααααα

αχαχαχααχαχαχ!

Για το ενυδρειο και για τα ψαρια δεν ειπες τιποτα και με τρομαζεις...:P

Ηδη εχω ξεκινησει και το κανω Στρατε!Τα βλεπω που φτιαχνουν το ενυδρειο οπως θελουν αυτα! :)

Κανονικα Μητσο!Δεν περιμενα οτι τοσο μικρα ψαρακια μπορει να ριχνουν τετοιο σκαψιμο.Λιγες ωρες ελειψα και ειναι ανοιξει λακουβα σε ενα σημειο τα ατιμα!

Και να φανταστεις οτι την περισσοτερη δουλεια την κανει το

μικρο μικρο

Ταισες?

Παυλο,δεν ξερω πιο εκανε την λακουβα γιατι δεν το ειδα,παντως ειδα οτι εσκαβε σε αλλο σημειο νωριτερα και ενα απο τα αρσενικα.

Ναι ταισα λιγο σημερα το απογευματακι και εφαγαν κανονικα,αυριο δεν θα ταισω,θα ταισω παλι την Κυριακη.

Που σκάβουν , που κολυμπάνε, που τρώνε, που κοιμούνται,

Τι. Δεν. Καταλαβαίνεις

Χαχαχαχαχα

Που σκάβουν , που κολυμπάνε, που τρώνε, που κοιμούνται,

Τι. Δεν. Καταλαβαίνεις

Χαχαχαχαχα

Ρε συ,αυτο δεν θα ειναι ενυδρειο..το big brother θα ειναι! αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα:P

Ρε συ,αυτο δεν θα ειναι ενυδρειο..το big brother θα ειναι! αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα :P

Βαλε και μερικα υποβρυχια μικροφωνα

για να γινει σωστη δουλεια

χαχαχαχαχα :D

• Like 1

Βαλε και μερικα υποβρυχια μικροφωνα

για να γινει σωστη δουλεια

χαχαχαχαχα :D

Ε ναι ρε Παυλε,αυτο εννοειτε! :P

Φίλε μου ωραίο το ενυδρείο σου βάλε μια πανοραμική φωτό να το δούμε καλύτερα ,εχω την εντ'υπωση οτι τα κελύφη είναι λίγα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...