rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #226 Share 5 Απριλίου 2014 Ευχαριστω,να στε καλα! Κυριε Σωκρατη,ειναι καμια 30αρι κελυφη για 5 ψαρακια μεχρι στιγμης.Δεν ειναι αρκετα για τωρα?Θα βαλω και αλλα κελυφη στη πορεια. Πανοραμικη στο μεσημερι που αναβουν τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Απριλίου 2014 #227 Share 5 Απριλίου 2014 (edited) Χχαχαχαχαχαχα Θοδωρα,σιγουρα θα τρελενα πολλους εδω μεσα αν το εκανα! Ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και επειδη ξερω οτι τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα σκεφτικα να το κανω! Μεχρι στιγμης,αν και τα εχω πολυ λιγες μερες μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ.Εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο και αρχιζει ν αλλαζει λιγο η εικονα του ενυδρειου και μ αρεσει αυτο. Σιγουρα θα τα κρατησω μονα τους για αρκετο καιρο,μετα ισως βαλω και ενα ζευγαρι Τζουλις να δω και αυτα τα ψαρακια. Σκεφτομαι να στειλω το ενυδρειο στον διαγωνισμο της Ρωσιας στα βιοτοπικα,απλα για τη συμμετοχη και μονο.Ειναι υπο σκεψη βεβαια ακομα. Ηδη εχω ξεκινησει και το κανω Στρατε!Τα βλεπω που φτιαχνουν το ενυδρειο οπως θελουν αυτα! Κανονικα Μητσο!Δεν περιμενα οτι τοσο μικρα ψαρακια μπορει να ριχνουν τετοιο σκαψιμο.Λιγες ωρες ελειψα και ειναι ανοιξει λακουβα σε ενα σημειο τα ατιμα! Κάποιος είναι ερωτευμένοοοοοοοοοςςςς!!! Κάποιος έχει γίνει ήδη αφρικάνος και δεν το ξέρει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 5 Απριλίου 2014 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #228 Share 5 Απριλίου 2014 Κάποιος είναι ερωτευμένοοοοοοοοοςςςς!!! Κάποιος έχει γίνει ήδη αφρικάνος και δεν το ξέρει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί!!!!!!!!! αχααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ!!Η αγαπη μου Σταθη ειναι τα φυτεμενα και αυτο δεν αλλαζει. Τα ψαρια της Αφρικης ειναι πολυ ιδιαιτερα και γι αυτο και ηθελα να τα δοκιμασω.Δεν λεω ψεματα,μου αρεσουν οι συμπεριφορες που εχουν μεχρι στιγμης και περιμενω να δω πολλα ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Απριλίου 2014 #229 Share 5 Απριλίου 2014 Ευχαριστω,να στε καλα! Κυριε Σωκρατη,ειναι καμια 30αρι κελυφη για 5 ψαρακια μεχρι στιγμης.Δεν ειναι αρκετα για τωρα?Θα βαλω και αλλα κελυφη στη πορεια. Πανοραμικη στο μεσημερι που αναβουν τα φωτα. Η πανοραμική θα βοηθήσει να δω ,εξάλλου ΄.οσο πιο πολλά όστρακα τόσο πιο καλά αλλά θα δούμε , θα δείς οτι τα ίδια σκάβοντας ρυθμίζουν το χώρο τους και το ενυδρείο όπως θέλουν αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #230 Share 5 Απριλίου 2014 Η πανοραμική θα βοηθήσει να δω ,εξάλλου ΄.οσο πιο πολλά όστρακα τόσο πιο καλά αλλά θα δούμε , θα δείς οτι τα ίδια σκάβοντας ρυθμίζουν το χώρο τους και το ενυδρείο όπως θέλουν αυτά Θα βαλω πανοραμικη μολις αναψουν τα φωτα για να μου πειτε.Βεβαια δεν εχω αλλα κελυφη τωρα αλλα καπου θα βρω αν χρειαστει. Οσο για το σκαψιμο,ηδη εχουν αρχισει να φταχνουν το χωρο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 5 Απριλίου 2014 #231 Share 5 Απριλίου 2014 Θα βαλω πανοραμικη μολις αναψουν τα φωτα για να μου πειτε.Βεβαια δεν εχω αλλα κελυφη τωρα αλλα καπου θα βρω αν χρειαστει. Οσο για το σκαψιμο,ηδη εχουν αρχισει να φταχνουν το χωρο τους. Πες του Πάνου να ξεκινήσει να τρώει από τώρα χαχαχαχα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #232 Share 5 Απριλίου 2014 Πες του Πάνου να ξεκινήσει να τρώει από τώρα χαχαχαχα. αχαχααχαχαχαχα! Οριστε και μια πανοραμικη.(Συγνωμη για την ποιοτητα αλλα η φωτογραφικη μου ειναι για τα μπαζα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 5 Απριλίου 2014 #233 Share 5 Απριλίου 2014 (edited) Δεν έχεις βάλει ακόμη ψάρια :D :D Έγινε επεξεργασία 5 Απριλίου 2014 - samilias21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Απριλίου 2014 #234 Share 5 Απριλίου 2014 Πολύ όμορφο σκηνικό Κώστα, κουκλί έχει γίνει. ......Μανο, είμαι ήδη στο τρίτο πιάτο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #235 Share 5 Απριλίου 2014 Δεν έχεις βάλει ακόμη ψάρια :D :D Οχι,αυτα που ειδατε στις αλλες φωτο δεν ηταν δικα μου,ειχα κανει photoshop!αχαχαχαχαχαχαχαχ Πολύ όμορφο σκηνικό Κώστα, κουκλί έχει γίνει. ......Μανο, είμαι ήδη στο τρίτο πιάτο! Ευχαριστω Παναγο,να σαι καλα φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Απριλίου 2014 #236 Share 5 Απριλίου 2014 Μπιουτιφουυυυυυλλλλλλλ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleri14 5 Απριλίου 2014 #237 Share 5 Απριλίου 2014 Ωραιο εγινε !!!!!! Ετσι να νιωθουν σα το σπιτι τους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Απριλίου 2014 #238 Share 5 Απριλίου 2014 Πανέμορφο Κώστα Αν έρθεις στην συνάντηση το άλλο Σάββατο Στείλε μου να σου φέρω όσα κελυφη έχω Και αν θες και μια anubias Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #239 Share 5 Απριλίου 2014 Παυλε,αν ερθω θα σου πω φιλε!Ευχαριστω ρε συ,να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Απριλίου 2014 #240 Share 5 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Απριλίου 2014 #241 Share 5 Απριλίου 2014 Σίγουρα θες και άλλα κελύφη Κωστή. Το ξέρεις όμως απ ότι κατάλαβα... Όσο πιο γρήγορα μπουν τόσο καλύτερα. Πανέμορφο το αποτέλεσμα πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2014 Author #242 Share 5 Απριλίου 2014 Σίγουρα θες και άλλα κελύφη Κωστή. Το ξέρεις όμως απ ότι κατάλαβα... Όσο πιο γρήγορα μπουν τόσο καλύτερα. Πανέμορφο το αποτέλεσμα πάντως! Ναι Σταθη,το ξερω οτι χρειαζομαι και αλλα κελυφη και εχω σκοπο να βαλω! Οριστε και ενα χαλια βιντεακι για να μαθετε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Απριλίου 2014 #243 Share 5 Απριλίου 2014 Φοβερό Οι πέτρες φαίνονται σαν να είναι συνέχεια Από την πλάτη (έχουν το ίδιο χρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Απριλίου 2014 #244 Share 5 Απριλίου 2014 Η πανοραμική δείχνει την αναγκαιότητα περισσότερων οστρακων όπως είπαμε πιο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Απριλίου 2014 Author #245 Share 6 Απριλίου 2014 Ευχαριστω Παυλε! Ναι οι πετρες ταιριαζουν πολυ με την πλατη. Κ. Σωκρατη,εχω σκοπο να βαλω και αλλα κελυφη,το ξερω οτι ειναι λιγα,μολις βρω μερικα ακομα θα τα προσθεσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Απριλίου 2014 #246 Share 6 Απριλίου 2014 Πω πω...... Χάλια είναι!!! χαχαχαχα.... Η καλή δουλειά αργεί να γίνει.... αλλά τελικά γίνεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Απριλίου 2014 Author #247 Share 6 Απριλίου 2014 Μαιρη,ετσι ειναι!Εσεις να τα δειτε αυτα που με φαγατε με την ανηπομονησια σας! αχαχαχααχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Απριλίου 2014 #248 Share 6 Απριλίου 2014 Το γοργον και χαρην έχει! Υγ είπα να πω και εγώ μια παροιμία , για να διαφωνούμε και κουβέντα να γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Απριλίου 2014 Author #249 Share 7 Απριλίου 2014 Ερωτηση κρισεως! Κοχυλια μπορω να βαλω αντι για κελυφη απο σαλιγκαρια? Ρωταω γιατι πηγε η μανα μου σε ενα bazaar και μου πηρε ενα σακουλι γεματο κοχυλια,κανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Απριλίου 2014 #250 Share 7 Απριλίου 2014 Τα σαλιγκάρια τα θέλουν για να μπαίνουν μέσα!στα κοχύλια μπορούν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος