Safarpn 8 Απριλίου 2014 #276 Share 8 Απριλίου 2014 Ρε συ Κώστα, ξέρεις τι φοβάμαι; Μήπως με τα διαφορετικά είδη που θα έχεις μέσα (κελύφη, κοχύλια απ' το παζάρι κτλ), γίνει λίγο πανηγύρι-τσίρκο το ενυδρειο; Προσωπικά θα προτιμουσα ενα είδος. Δε ξέρω, λέω γω τωρα (.....περίεργο, ούτε ενα λάθος δεν έκανα σ' αυτο το μηνυμα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 Author #277 Share 8 Απριλίου 2014 Ρε συ Κώστα, ξέρεις τι φοβάμαι; Μήπως με τα διαφορετικά είδη που θα έχεις μέσα (κελύφη, κοχύλια απ' το παζάρι κτλ), γίνει λίγο πανηγύρι-τσίρκο το ενυδρειο; Προσωπικά θα προτιμουσα ενα είδος. Δε ξέρω, λέω γω τωρα (.....περίεργο, ούτε ενα λάθος δεν έκανα σ' αυτο το μηνυμα!) Λες ρε συ? Πφφφφ...δεν ξερω τι να κανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2014 #278 Share 8 Απριλίου 2014 Βάλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Απριλίου 2014 #279 Share 8 Απριλίου 2014 Τα καινούργα κοχύλια μου αρέσουν πολύ. Βράστα, απολυμανέ τα και ρίξτα..... Το πολύ πολύ να τα ξαναβγάλεις.... Αφού μας βάλεις φωτογραφίες για να δούμε το αποτέλεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 Author #280 Share 8 Απριλίου 2014 Και εγω ετσι λεω,να τα δοκιμασω.Στην τελικη αν δεν ειναι ωραια τα αφηνω μεχρι να βρω κελυφη και μετα τα αλλαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Απριλίου 2014 #281 Share 8 Απριλίου 2014 Αν είναι οκ από καθαριότητα! Βάλε μην μασάς , βγάλε και φωτο, το πολύ πολύ να σε κραξουμε,(αυτό θα γίνει που θα γίνει ) οπότε μην μασάς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Απριλίου 2014 #282 Share 8 Απριλίου 2014 Σταθη,απο ειδα ουτε γυαλιστικα εχουν πανω (δεν γυαλιζουν,ειναι φυσικα) ουτε μυριζουν αρωματα.Θα τα βρασω 3-4 φορες και μετα θα τα ριξω μεσα. Πιστευεις οτι θα εχω προβλημα?Μπορω να κανω κατι αλλο? Τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα Κωστή! Βαλ'τα! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 Author #283 Share 8 Απριλίου 2014 Ωραια,τα κολυχια θα μπουν αυριο με την προγραμματισμενη αλλαγη νερου που εχω να κανω. Θα βγαλω και φωοτγραφια να το δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Απριλίου 2014 #284 Share 8 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Απριλίου 2014 #285 Share 8 Απριλίου 2014 Ναι Κωστή, βάλε και πολύχρωμα λαμπιόνια και μια αρκούδα να χορεύει....... Αααααααααααααχαχααχαχαχαχα!!!!! Αστειεύομαι βρε, βάλε τα κοχύλια αλλα και φωτογραφία οπωσδήποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 Author #286 Share 8 Απριλίου 2014 Ειστε αλητες και ζηλιαριδες! αχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχ Υπομονη μεχρι αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Απριλίου 2014 #287 Share 8 Απριλίου 2014 Ναι Κωστή, βάλε και πολύχρωμα λαμπιόνια και μια αρκούδα να χορεύει....... Αααααααααααααχαχααχαχαχαχα!!!!! Αστειεύομαι βρε, βάλε τα κοχύλια αλλα και φωτογραφία οπωσδήποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 8 Απριλίου 2014 #288 Share 8 Απριλίου 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχει έρθει ακόμα το αύριο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2014 #289 Share 8 Απριλίου 2014 Όχι φίλε Μάνο , εδώ είναι 12 παρά 25 ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Απριλίου 2014 Author #290 Share 9 Απριλίου 2014 Περιμενετε ρε σεις,το μεσημερι με την αλλαγη νερου θα τα βαλω και μετα θα βγαλω και φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Απριλίου 2014 Author #291 Share 9 Απριλίου 2014 Λοιπον τα εβαλα τα κοχυλια,δεν νομιζω οτι ειναι ασχημα τελικα..Μολις βρω κι αλλα κελυφη απο σαλιγκαρια θα τα προσθεσω για να γεμισει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Απριλίου 2014 #292 Share 9 Απριλίου 2014 Μια χαρά είναι Κώστα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Απριλίου 2014 #293 Share 9 Απριλίου 2014 Μια χαρα!Ταιριαζουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Απριλίου 2014 #294 Share 9 Απριλίου 2014 Μπράβο! Πολύ όμορφο! Υγ δεν μου το δίνεις εμένα να στήσεις το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Απριλίου 2014 #295 Share 9 Απριλίου 2014 Μια χαρά είναι τελικά. Πολυ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Απριλίου 2014 #296 Share 9 Απριλίου 2014 Πολυ ωραια θα συμφωνησω και εγω οτι ταιριαζουν Εγω σου ειπα ελα στην συναντησει να σου φερω κελυφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2014 Author #297 Share 10 Απριλίου 2014 (edited) Ευχαριστω παιδια!Τελικα νομιζω οτι ταιριαζουν μια χαρα και οταν θα πιασουν και αλγη αλλα και αμμο απο τα ψαρια θα γινουν ακομα καλυτερα! Παυλε,αν ερθω θα σου πω να μου φερεις! Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Απριλίου 2014 #298 Share 10 Απριλίου 2014 Mια χαρούλα είναι!!! Σειρά έχει και βιντεάκι τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2014 Author #299 Share 10 Απριλίου 2014 Μαιρη,δεν εχει αλλαξει κατι απο το προηγουμενο εκτος απο καποιες λακουβες που εχουν ανοιξει οι μπολντοζες μου. Περιμενω εναν φιλο με καλη φωτογραφικη να ερθει να μου βγαλει μερικες καλες φωτο για να κανω επισημη παρουσιαση γιατι η δικη μου φωτογραφικη ειναι για τα σκουπιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 10 Απριλίου 2014 #300 Share 10 Απριλίου 2014 πολυ ωραια τα κοχυλοσαλιγκαρα!!!!! Μολις σκαψουν και τα ψαρια και γινει και σαν φυσικο τοπιο θα ειναι πολυ ομορφο!!! Πολυ καλη δουλεια....... νοσταλγια και μονο για μενα!! Τρομερη νοσταλγια..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος