vazelos 3 Μαρτίου 2007 #1 Share 3 Μαρτίου 2007 Καταρχας να ξενισω λεγοντας οτι αυτο το forum ειναι η πρωτη μου αποπειρα να ασχοληθω με τα ενυδρεια και τα ψαρια...Μπαινοντας (καθαρα απο πειεργεια) σε ενα μεγαλο καταστημα του χωρου αρχισε να μου αρεσει η ιδεα ενος ομορφου ενυδρειου και καποιος απο τους πωλητες εκει μου προτεινε να ξεκινησω απο αυτο το forum (και απ'οσο εχω δει 1-2 μερες τωρα ειχε δικιο).... Ελπιζω πολυ συντομα και με τη δικη σας βοηθεια να αποκτησω το πρωτο μου ενυδρειο και να συζηταμε για'αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J 3 Μαρτίου 2007 #2 Share 3 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθεςστην παρέα μας και καλό διάβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Μαρτίου 2007 #3 Share 3 Μαρτίου 2007 Καλός ήρθες στο ΑΖ καλό διάβασμα και ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chgiannis 3 Μαρτίου 2007 #4 Share 3 Μαρτίου 2007 Καλως ηρθες και απο μενα Το καλο ειναι οτι καπως ετσι ξεκινησαμε και μετα κολησαμε σε αυτο τον υπεροχο κοσμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 4 Μαρτίου 2007 #5 Share 4 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα (απαραίτητο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Μαρτίου 2007 #6 Share 5 Μαρτίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos 5 Μαρτίου 2007 Author #7 Share 5 Μαρτίου 2007 Παιδια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα...Και επειδη εχω πααααρα πολλα να μαθω απ'οτι βλεπω εχω ηδη ανοιξει και το πρωτο μου θεμα στα ψαρια-θηρευτες ζητωντας τη βοηθεια σας για το στησμο του πρωτου ενυδρειου μου....Να ειστε καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 5 Μαρτίου 2007 #8 Share 5 Μαρτίου 2007 kalos orises sto AZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 6 Μαρτίου 2007 #9 Share 6 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθες!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaram 13 Μαρτίου 2007 #10 Share 13 Μαρτίου 2007 καλη συνεχεια με το ενυδρειο σου.. φιλικα,γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Μαρτίου 2007 #11 Share 13 Μαρτίου 2007 Καλωστον ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος