dpap 9 Ιανουαρίου 2014 #26 Share 9 Ιανουαρίου 2014 (edited) Μια χαρά το βιολογικό. //edit και το χαλίκι. Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 9 Ιανουαρίου 2014 Author #27 Share 9 Ιανουαρίου 2014 link για το βιολογικό δεν έβαλες και το 2ο δεν μου ανοίγει. Ούπς..Οντως.Συγνώμη κάτι δεν εκανα σωστά...θα το διορθώσω.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 9 Ιανουαρίου 2014 Author #28 Share 9 Ιανουαρίου 2014 http://www.petsupermarket.gr/3734/προϊόντα/φυσικό-χαλίκι.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 9 Ιανουαρίου 2014 Author #29 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά το βιολογικό. //edit και το χαλίκι. Ευχαριστώ!! Στην θέση του άνθρακα θα βάλω το βιολογικό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2014 #30 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι , τον άνθρακα θα τον βγάλεις και θα τον πετάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 9 Ιανουαρίου 2014 Author #31 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι , τον άνθρακα θα τον βγάλεις και θα τον πετάξεις. Ok Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Ιανουαρίου 2014 #32 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Το φίλτρο σου ποιο είναι?Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις και κάποιο σφουγγάρι για να χωρέσει το βιολογικό!Το νου σου όμως στην είσοδο του νερού μην την αφήσεις γυμνή. Το χαλίκι να το πλύνεις καλά πριν τον βάλεις μέσα και το βιολογικό ενα απλό ξέπλυμα. Τώρα που θα κάνεις την αλλαγή στον βυθό σου φύλαξε όσο περισσότερο νερό μπορείς από αυτό που έχεις μέσα στο ενυδρείο σου. Επίσης προτείνω αφού θα αλλάξεις βυθό να κρατήσεις τον άνθρακα στο φίλτρο σου για 3-4 μέρες ακόμα. Αν έχεις βακτήρια καλό θα είναι να ρίξεις και προσοχή στο τάισμα για λίγες μέρες με τακτικές μετρήσεις αμμωνίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 #33 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Άκη καλημέρα. Όπως σου είπα και σε πιο πάνω πόστ θα κόψεις το σφουγγάρι σου και θα αφήσεις δύο κομμάτια πάνω και κάτω.Ένα εκεί που τραβάει το φίλτρο και ένα πριν την κεφαλή Το φίλτρο σου επειδή έχει περιορισμένο χώρο και αφού δεν βρήκες το siporax mini θα σου πρότεινα να σπάσεις τους κυλίνδρους (σε μία πετσέτα) σε πιο μικρά κομμάτια για να βάλεις περισσότερους κυλίνδρους. Θα συμφωνήσω με τον rastafari να αφήσεις τον άνθρακα δυο τρεις μέρες ακόμα όταν θα κάνεις την αλλαγή στον βυθό σου.Μετά βγάλτον και συμπλήρωσε το κενό με siporax. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 10 Ιανουαρίου 2014 Author #34 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Το φίλτρο σου ποιο είναι?Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις και κάποιο σφουγγάρι για να χωρέσει το βιολογικό!Το νου σου όμως στην είσοδο του νερού μην την αφήσεις γυμνή. Το χαλίκι να το πλύνεις καλά πριν τον βάλεις μέσα και το βιολογικό ενα απλό ξέπλυμα. Τώρα που θα κάνεις την αλλαγή στον βυθό σου φύλαξε όσο περισσότερο νερό μπορείς από αυτό που έχεις μέσα στο ενυδρείο σου. Επίσης προτείνω αφού θα αλλάξεις βυθό να κρατήσεις τον άνθρακα στο φίλτρο σου για 3-4 μέρες ακόμα. Αν έχεις βακτήρια καλό θα είναι να ρίξεις και προσοχή στο τάισμα για λίγες μέρες με τακτικές μετρήσεις αμμωνίας. Καλημέρα!!Το φίλτρο μου ειναι αυτό ====> HL-BT400.Το χαλίκι το έχω πλύνει και το έχω αφήσει να στραγγίξουν τα πολλά νερά όσο εγώ θα βγάζω τα άλλα απο το ενυδρείο.Νερό του ενυδρείου θα κρατήσω το μισό.Βακτήρια έχω.Ακολουθώ τις οδηγίες σας βήμα-βήμα για να γίνει σωστά η δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 #35 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 10 Ιανουαρίου 2014 Author #36 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Άκη καλημέρα. Όπως σου είπα και σε πιο πάνω πόστ θα κόψεις το σφουγγάρι σου και θα αφήσεις δύο κομμάτια πάνω και κάτω.Ένα εκεί που τραβάει το φίλτρο και ένα πριν την κεφαλή Το φίλτρο σου επειδή έχει περιορισμένο χώρο και αφού δεν βρήκες το siporax mini θα σου πρότεινα να σπάσεις τους κυλίνδρους (σε μία πετσέτα) σε πιο μικρά κομμάτια για να βάλεις περισσότερους κυλίνδρους. Θα συμφωνήσω με τον rastafari να αφήσεις τον άνθρακα δυο τρεις μέρες ακόμα όταν θα κάνεις την αλλαγή στον βυθό σου.Μετά βγάλτον και συμπλήρωσε το κενό με siporax. Καλή συνέχεια. Καλημέρα Μάνο!!Δεν ήξερα οτί υπάρχει και mini. (ίσως δεν το είδα εγώ πριν το διαλέξω).Είχε και κάτι σε σχήμα μπίλιας και πήρα τους κυλίνδρους.Αυτό θα κάνω.Σέυχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis1982 10 Ιανουαρίου 2014 Author #37 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Η ώρα τις ανακαίνησης Τα ψαράκια έχουν μπει στο 20λιτρό ενυδρείο προσωρινά.Καλή μου επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 #38 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλά έκανες.Καλή συνέχεια !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Ιανουαρίου 2014 #39 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Πάμε γερά και χωρίς βιασύνες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Ιανουαρίου 2014 #40 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Καλη συνεχεια!!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 10 Ιανουαρίου 2014 #41 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος! Καλα πας! ΥΓ: Λογικα η λαμπα σου ειναι μια διοδος λευκη μια μπλε σωστα; Αν ναι θα πρεπει καποια στιγμη στο μελλον να την αλλαξεις με λευκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Ιανουαρίου 2014 #42 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Κάνα νεο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 11 Ιανουαρίου 2014 #43 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Πήγαν όλα καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος