mimi 7 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΨΑΡΟ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .ΕΙΝΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΤΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Επειδή ειναι κανόνας του φόρουμ, θα πρεπει από δώ και πέρα να γράφεις με πεζά και όχι κεφάλαια γράμματα. Βρες τη φόρμα ασθενειών (ειναι σε αυτή τη κατηγορίας που ανοιξες το θέμα σου), κανε μια επικόλληση εδώ και συμπλήρωσέ την. Εξίσου σημαντικό ειναι να βάλεις και κάποιες φωτογραφίες όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi 7 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 7 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ θα το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Καλώς ήρθες και καλή χρονιά! Εδώ είναι η φόρμα διάγνωσης ασθένειας. Περαστικά στο ψαράκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi 10 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 10 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα δεν καταφερα να φτιαξω την φορμα ακομη αλλα ανεβασα 3 φωτογραφιες.ελπιζω να τις δειτε αν τις εχω στειλει σωστα ευχαριστω. παπαγαλοψαρο.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορω να τις δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Έχεις αποθηκεύσει τις συντομεύσεις στο zip αρχείο. Πρέπει να αποθηκεύσεις τα ίδια τα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi 25 Ιανουαρίου 2014 Author #8 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Έχεις αποθηκεύσει τις συντομεύσεις στο zip αρχείο. Πρέπει να αποθηκεύσεις τα ίδια τα αρχεία. καλησπερα εβαλα δυο φωτοφραφιες που καταφερα να ανεβασω .προς το παρων ειναι καλα αλλα αυτα τα στιγματα δεν φευγουν.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Τα στιγματα εννοεις στο στομα; Γιατι δεν βλεπω κατι αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi 26 Ιανουαρίου 2014 Author #10 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Τα στιγματα εννοεις στο στομα; Γιατι δεν βλεπω κατι αλλο! ναι στα κατω χειλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi 26 Ιανουαρίου 2014 Author #11 Share 26 Ιανουαρίου 2014 Τα στιγματα εννοεις στο στομα; Γιατι δεν βλεπω κατι αλλο! ναι στα κατω χειλια. ασθενειες.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος