pesidi 6 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σας καλη χρονια σε ολους,δυο ερωτησης εχω,στο καινουργιο ενυδρειο που θα στησψ να βαλω κυκλοφορητη και προτεινετ μου καποιον, επισης λεω να βαλω ασπρηαμμο τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Για την άμμο θα σου έλεγα να βάλεις μπεζ. Ειναι πιο φυσικό το χρωμα. Το άσπρο να ξέρεις ότι θα στρεσσάρει τα ψάρια και το μόνο σίγουρο ειναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό μπεζ. Κυκλοφορητή γιατι να βάλεις; Τον χρειάζεσαι κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesidi 6 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2014 αν τον χρειαζομαι δεν ξερω,ξερω οτι οι αφρικανες τους αρεσει η κυκλοφορια,γι αυτο ρωταω,εκτος απο αυτο εχει μηκος 1,70 το ενυδρειο,για καλυτερη φιλτρανση..μπεζ λετε ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Για ποσά λίτρα μιλάμε και διαστάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Ο κυκλοφορητης θα σε βοηθήσει στο να μην υπαρχουν "νεκρά" σημεία στο ενυδρειο. Η φιλτρανση θα γίνεται μονο απο το φίλτρο που θα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesidi 6 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2014 620 1,7 0,6 0,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Μεγάλο μήκος. Ισως ένας κυκλοφορητής να βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesidi 6 Ιανουαρίου 2014 Author #8 Share 6 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ,εχετε να μου προτεινετε καποιον καιαπο που,ποσα λιτρα κυκλοφοριας να επιλεξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα ελεγα να βαλεις αραγωνιτη καλυτερα σε αφρικανικο, βοηθαει σε σκληροτητες και ph Κυκλοφορητη με ενα φθηνο κινεζικο sun sun 3000l/h κανεις δουλεια Αν θες κατι καλυτερο κοιτα σε tunze 6025 2700l/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 7 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Εγω εχω τον tunze 6045 στις ιδιες διαστασεις με τις δικες σου περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Tι φίλτρανση έχεις φίλε μου? Άσπρη άμμο προτείνω να την αποφύγεις για τους λόγους που ειπώθηκαν πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 7 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 7 Ιανουαρίου 2014 εγω σε 150χ50χ45 εχω μια 6025 και ειμαι μια χαρα.οσο για αμμο να πας σε μπεζ οπως λενε και οι υπολοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Ιανουαρίου 2014 #13 Share 7 Ιανουαρίου 2014 (edited) Προτού μιλήσουμε για κυκλοφορητές ας ασχοληθούμε με το φίλτρο ή τα φίλτρα που θα χρησιμοποιήσεις γιατί πιθανόν να σου λύσουν το πρόβλημα κυκλοφορίας αυτό ή αυτά Διαστάσεις του ενυδρείου ; Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2014 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesidi 7 Ιανουαρίου 2014 Author #14 Share 7 Ιανουαρίου 2014 συγνωμη πυ αργησα να απαντησω, διατασεις ειναι 1,7 επι 0,6 0,6 οσοβ αφορα την φιλτρανση σκεφτομαι πολ σοβαρα το συμπ προς το παρων ομως εχω 2 2217.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Ιανουαρίου 2014 #15 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Σε αυτα τα λιτρα ειμαι υπερ του σαμπ. Περα απο τον χωρο που πιανουν σε ολα τα αλλα υπερτερουν. Αν τα φιλτρα σου μπουν στις 2 πλευρες του ενυδρειου, πολυ πιθανον να σε καλυψουν και να γλυτωσεις τον κυκλοφορητη. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Ιανουαρίου 2014 #16 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Με 2 2217 και με σωστό προσανατολισμό των spray bars δεν πιστεύω οτι θα χρειαστείς κυκλοφορητή ,απο κει και πέρα το σαμπ είναι σαμπ και σου λύνει τα χέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 12 Φεβρουαρίου 2014 #17 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Αμμο μη βαλεις πολυ λεποκοκη.διαλεξε το χρωμα που σου αρεσει αλλα ασχολεισου κ με την κοκομετρια.δεν ξερω να σου πω νουμερο αλλα εμπειρικα αν βαλεις πολυ λεπτη κ εχεις ισχυρη κυκλοφορια θα την σηκωνει απ τις γωνιες κ θα φαινεται το τζαμι.επισης θα περναει στον κυκλοφορητη κ στα υλικα φιλτρανσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος