Husky_Jim 6 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Άλλο ένα υπέροχο βιοτοπικό ενυδρείο από τους φίλους του Panta Rhei Το ενυδρείο φιλοξενεί τα παρακάτω ψάρια: Botia rostrata Barilius spec Garra flavatra Etroplus maculatus Καλύτερα να το δείτε σε HD-1080!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Πωπω,πολυ ομορφα ψαρακια αυτα τα Barilius spec,δεν τα ειχα ξαναδει.Καλα ουτε τα αλλα ειχα δει αλλα αυτα μου αρεσαν πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ωραιος βιοτοπος, πανεμορφα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 6 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Εκτός από τα ψάρια που (Barilius spe) είναι πολύ όμορφα, εντύπωση μου έκανε ο βυθός !!! Μου θύμισε όντως βυθό ποταμού !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2014 στο 1:17 είναι channa sp assam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 7 Ιανουαρίου 2014 στο 1:17 είναι channa sp assam? Νομιζω πως ναι.Θα το δω απο το pc και θα σου πω... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 7 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Ωραια πραγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος