retard20 14 Ιανουαρίου 2014 Author #26 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ αλλά ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει Τίποτα σε θέμα πατέντας απλά έχω άλλο ένα tube με 2χ39watt και έχω βάλει μονο την μία λάμπα! Τι ανακλαστήρες έχεις βάλει; 2xjbl για τις 45watt και μια απο το igna για την 39 Πολυ ομορφο πραγματι!Φανταζομαι στο μαναβη για λαχανικα δεν πας,εχεις μπολικο πραγμα... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Οργώνω μόνος μου πλέον δική μου σοδιά ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Ιανουαρίου 2014 #27 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Αν αποφασίσεις να μοιράσεις-πουλήσεις κλαδέματα πες το μας φίλε....μανάβη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 16 Ιανουαρίου 2014 Author #28 Share 16 Ιανουαρίου 2014 Αν αποφασίσεις να μοιράσεις-πουλήσεις κλαδέματα πες το μας φίλε....μανάβη.... Βαζω κατα καιρους αγγελιες αλλα καλο θα ηταν και με ενα πμ να σας κραταω καποια γιατι δε γινεται με τα μηνυματα να ερχονται βροχη! οποιος ειναι διατεθημενος η περναει απο αμπελοκηπους αν μου στειλει τι τον ενδιαφει απο τα παραπανω φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 22 Ιανουαρίου 2014 #29 Share 22 Ιανουαρίου 2014 πολύ όμορφη η ζούγκλα σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 24 Ιανουαρίου 2014 #30 Share 24 Ιανουαρίου 2014 Nα το χαιρεσαι, πολύ ομορφο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 25 Ιανουαρίου 2014 Author #31 Share 25 Ιανουαρίου 2014 πολύ όμορφη η ζούγκλα σου!! Σ ευχαριστώ φιλαράκι !!! Nα το χαιρεσαι, πολύ ομορφο ενυδρείο! Να είσαι καλά σ ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 6 Οκτωβρίου 2015 Author #32 Share 6 Οκτωβρίου 2015 (edited) Καλησπέρα. Παραθετω καινουριες φωτο γιατι το ειχα παρατησει το παλιο οταν μου κλεψαν την μηχανη πέρυσι ουτε συχνες αλλαγες ουτε co2. οποτε παω να το ξανα στήσω δειλα δειλα. τρεχει με 2 λαμπες 45χwatt(τις οποιες και αλλαξα ειναι μια juwel colour και μια nature) τωρα ειχε και ζεστες μπορει να βαλω σε λιγο καιρο και αλλη μια 39watt οπως παλια. μ αρεσε ετσι οπως τα τσακωσα και τα εβαλα Ξερει κανεις τι μπορει να εχει η corymbosa και κοκκινησε ετσι σε 2 φυλλα αλλα πρεπει να ναι παλια τις φυλλα. Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2015 - retard20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 18 Οκτωβρίου 2015 #33 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Πολυ ομορφο!!!! Χαρα στο κουραγιο σου με τοσα φυτα....χαχαχα!!! Ειδικα οι θαμνοι που ειναι αριστερα μου αρεσουν πολυ!!!! Και εμενα το ιδιο...Οι θαμνοι τι φυτο ειναι΄? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 22 Οκτωβρίου 2015 #34 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Έχει γίνει πολύ όμορφο. Καλό κουράγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 22 Οκτωβρίου 2015 Author #35 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Και εμενα το ιδιο...Οι θαμνοι τι φυτο ειναι΄? Μην μπερδευεσαι με το παλιο στησιμο ☺ Ηταν riccia δεμενη σε πετρες. Έχει γίνει πολύ όμορφο. Καλό κουράγιο Καλημερα ευχαριστω.Εχει δρομο ακομα εχω κατι θεματακια με stanghorn οταν λυθουν τα μικροπροβληματακια θα μπει ξανα τριτη λαμπα και ισως κανα πιο δυσκολο φυτακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 15 Νοεμβρίου 2015 Author #36 Share 15 Νοεμβρίου 2015 (edited) Διαμορφωνεται σιγα σιγα αλλα θελω και αλλες αλλαγες εδωσα και τα danio περιμενω να δω αν ολα πανε καλα θα μπουν τα peacock goby να δω πως θα πανε. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2015 - retard20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 16 Νοεμβρίου 2015 #37 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Απολαυστικό το βίντεο!!! Πολύ ωραίο το στήσιμο που έκανες!!! Φτοθ φτου!!! Σκόρδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 16 Νοεμβρίου 2015 Author #38 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Απολαυστικό το βίντεο!!! Πολύ ωραίο το στήσιμο που έκανες!!! Φτοθ φτου!!! Σκόρδα!!! χαίρομαι που σου άρεσε . ευχαριστω αλλα δεν εκανα και πολυ ιδιαιτερο δε τα παω καλα με το aquascape καθωτι δεν εχω extra ενυδρειο και να κραταω πραγματα που μου αρεσουν εγω ειμαι του στυλ αντε γεμισε το !! μην φτυνεις γιατι δε θα φαινεται το βιντεο XD και παλι ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 19 Νοεμβρίου 2015 Author #39 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Εγιναν μερικες αλλαγες στις πετρες με αντικατασταση απο κατι σωληνες dennerle που ειχα για τις γαριδες απο τα παλια για να υποδεχθουν τα νεα ψαρακια (goby peacock). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Νοεμβρίου 2015 #40 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Που ειναι τα ψαρια ρε συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 20 Νοεμβρίου 2015 #41 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Διαμορφωνεται σιγα σιγα αλλα θελω και αλλες αλλαγες εδωσα και τα danio περιμενω να δω αν ολα πανε καλα θα μπουν τα peacock goby να δω πως θα πανε. Που ειναι τα ψαρια ρε συ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 20 Νοεμβρίου 2015 Author #42 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Με καλυψε ο φιλος stav. Σημερα θα παραλαβω τα goby και εκανα μερικες αλλαγες μεσα. Θα ριξωνκαι ενα κλαδεμα γερο πριν μπουν να μην τα πολυ ζαλιζω για αρχη μου τελειωσε και η μπουκαλα οποτε θα γινουν ολα πιο ομαλα αυτο το σκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 22 Νοεμβρίου 2015 Author #43 Share 22 Νοεμβρίου 2015 παραλαβαμε Προσαρμοζονται σιγα σιγα ελπιζω ολα να πανε καλα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 27 Νοεμβρίου 2015 Author #44 Share 27 Νοεμβρίου 2015 ενα μινι βιντεακι με τα νεα μου και πλεον ισως τα αγαπημενα μου ψαρακια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2015 #45 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Ομορφος κηπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Νοεμβρίου 2015 #46 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Ομορφιές βλέπω. Πως είναι από συμπεριφορά τα peacock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 28 Νοεμβρίου 2015 Author #47 Share 28 Νοεμβρίου 2015 (edited) Ομορφος κηπος! Ευχαριστω φιλε Ομορφιές βλέπω. Πως είναι από συμπεριφορά τα peacock? Θα κλεψω μια ατακα απο το διαδικτυο που μου εκανε εντυπωση γιατι ισχυει ''These little guys are seriously like the freshwater version of Clownfish. They hide among the plants poking their heads out and scoping things out, much like clownfish in their favorite anemone. Tons of personality, and beautiful to boot!'' Τα αρσενικα ειναι ντροπαλα και κρυβονται τις περισσοτερες ωρες και βγαινουν για το φαγητο η για να οριοθετησουν καποιες περιοχες κανουν flaring για να επιδεικνυονται στα θυλικα που ειναι αφασιες τα θυλικα κανουν βολτα παντου και σε ολο το ενυδρειο οντας πολυ φιλικα Απο φαγητο μονο κατεψυγμενα.... ολα τα αλλα με το που το 'γλειφουν΄το φτυνουν καπακι περιμενω και καποιες αλλες τυποποιημενες να δοκιμασω αλλα οχι για να μην τους δινω κατεψυγμενη η για να τα μαθω αλλα σε περιπτωσει που δε θα εχω χρονο για την διαδικασια ξεπαγωματος η αντι για 2 μερες νυστεια να τους πεταω τυποποιημενη και αν φανε φαγαν. καταπληκτικα χρωματα και κινηση και ακομα περιμενω πολλα γιατι δεν εχουν 2 μερες που νιωθουν εξοικείωση με το νεο τους σπιτι σημερα ας πουμε τα ειδα ολα στο κεντρο του ενυδρειου να κανουν παρασταση το ενα στο αλλο ακομα οταν πλησιαζω ερχονται αλλα ειναι και λιγο διστακτικα ειδικα αμα κανω ντου με κινητο για βιντεο κοιτανε λιγο και φευγουν(επισης ακομα τρωνε στην ουσια προσαρμογη γιατι ειχα κλεισει το co2 και το ανεβαζω σιγα σιγα το εχω παει στο 6,7-6,8 ειδα κατι ξυσηματα σημερα απο τις αλλαγες και να φανταστεις κατεβαζω το Ph θεοαργα αλλα θα το αφησω ως εχει γτ δε μ αρεσαν τα λιγα ξυσιματα που ειδα εστω και δυο τρια με ανησύχησαν)! εχω παθει πλακα με λιγα λογια|!!! Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2015 - retard20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 2 Δεκεμβρίου 2015 Author #48 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Μερικες φωτο εδω το κανελωνουν το ενυδρειοο!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2015 #49 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 Πανεμορφα ψαρακια!! Να σου ζησουν!! Ποσα εχεις βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος