STESS 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #276 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Κατ'αρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!! Το χάλασα φίλε ..... και το κάνω με χρυσόψαρα > > > > > > > ΧΑ ! ΧΑ ! ΣΟΚ ?? black humor λέγεται αυτό ! 'Ολα καλά πάνε Μιχάλη, ευχαριστώ πολύ που ρωτάς. Τιμές σταθερές, ζωντανά άψογα, περιμένω και τα φωτιστικά μέχρι 08/1 και μετά βουρ για κοράλια. Αυτά που ήδη έχω πάνε πολύ καλά, δείχνουν ανάπτυξη οπότε είμαι σε καλό δρόμο !! Το μόνο που με έχει χαλάσει, είναι πως έβαλα δύο clams στο ενυδρείο και εδώ και ένα μήνα περίπου τα καθαρίζω συνέχεια από αιπτάσιες Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα πριν μιλήσω με τον συνχομπίστα που μου τα έδωσε. Τώρα πάντως είναι υπό έλεγχο, θα βάλω και τρεις - τέσσερις peppermint και θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά πλέον για καλύτερη παρατήρηση. Ιδού και ορισμένες φωτογραφίες που είχα υποσχεθεί και τις καθυστέρησα ( όσες μπόρεσαν να ανέβουν γιατί σε καμιά εικοσαριά άλλες, βγήκε ειδοποίηση ότι είναι μεγάλο αρχείο ) : Και πάλι Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Δεκεμβρίου 2014 #277 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο με την μαυρη πλατη, και ωραια ψαρια, Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2014 #278 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Χαχα,ρε απατεωνα μεχρι να δω τη δευτερη σειρα τρομαξα! Πολυ ωραιο στελλαρα!υγειεστα και χοντρα ψαρακια!εχεις κανει πολυ ωραιες επιλογες! Σκεφτεσαι να βαλεις κατι ακομα; Το στησιμο δειχνει πιο ομορφο τωρα που μαπινουν σιγα σιγα κοραλια και μεγαλωνουν τα παλια! Μπραβο ρε συ και ευχαριστουμε για τις φωτο! Χρονια πολλα φιλε,με υγεια πανω απ'ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #279 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ Βασίλειε Βασικά στο ενυδρείο δεν έχω πλάτη, ο τοίχος είναι βαμμένος μαύρος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #280 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ Μιχάλη ! Ναι έχει αρχίσει και δείχνει κάτι ....... από ψαράκια μάλλον δεν θα βάλω κάτι άλλο. ίσως μόνο καποιο κοπαδάκι χρωμίδες ( 10-15 ), θα δούμε. Θα ανεβάσω και άλλες φωτο σε λίγες μέρες :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 28 Δεκεμβρίου 2014 #281 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Στελιο πολυ ομορφο και ευχομαι συντομα.να το γεμισεις χρωμματα. Ηθελα να σε ρωτησω αν τα 5 yellowtail damsel που εχεις κοπαδιαζουν; ,'η απλα χωρισανε περιοχες στο ενυδρειο σου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #282 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Τα damsel τα έχω από το προηγούμενο ενυδρείο μου, να φανταστεις ότι ήταν τα πρώτα ψάρια που έβαλα για το στρώσιμο του νερού !! Είναι πάνω από πέντε χρονών :-) Ποτέ δεν κοπαδιάσανε, πάντα είχε το καθένα την περιοχή του, αλλά και ποτέ δεν τσακώθηκαν μεταξύ τους ή με άλλα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 28 Δεκεμβρίου 2014 #283 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίο το ενυδρείο να το χαίρεσαι!! όπως ειπε και ο Μιχάλης έτσι και εγώ μέχρι να διαβάσω την 2ερη σειρά λέω όχι ρε γαμωτο κρίμα ... Αλά ολα καλός ,καλή συνέχεια σου εύχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Δεκεμβρίου 2014 #284 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Εισαι ωραιος χρονια πολλα Στελλιο ,πολυ ομορφο γινετε αντε ξεκινα να γεμιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #285 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους παιδιά. Υγεία και χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειές σας !! Νικόλα, σιγά σιγά θα το γεμίσω .... που θα μου πάει :-) Να είσαι καλά να χαίρεσαι και το δικό σου !! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Δεκεμβρίου 2014 #286 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφο Στέλλιο μπράβο! Τα clam είναι όλα τα λεφτά και από ψαράκια νομίζω είσαι οκ. Αντέ τώρα γέμισμα με κοράλια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #287 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Παρα πολυ ωραιο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 4 Ιανουαρίου 2015 Author #288 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά ! η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να φτιάξω κάτι όμορφο τουλάχιστο στα δικά μου μάτια και με την δική μου αισθητική :-) :-) Τώρα θα χρειαστώ τις γνώμες σας και όποιος έχει διάθεση και χρόνο ασχολείται Ποιά είκοσι SPS κοράλια μου προτείνετε σαν must κατά τη γνώμη σαςσε ένα ενυδρείο ? Έτσι θα ξεκινήσω να τα βρω είτε σε φραγκσ είτε σαν κοράλλια και επίσης να διαβάζω για το καθένα στο πως να το τοποθετήσω και τι απαιτήσεις έχει. Βοηθήστε με λοιπόν για να ξεκινήσω το homework και να προχωρήσω και σε αυτή τη φάση του ενυδρείου μου Thanks a lot friends !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιανουαρίου 2015 #289 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια φίλε μου Για αρχη μοντιπορα σεριατοπορες και histrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2015 #290 Share 4 Ιανουαρίου 2015 (edited) Λοιπόν θα ξεκινήσω εγώ να σου πω μερικά sps που πιστεύω πως υπάρχουν στα περισσότερα ενυδρεία reef και με sps montipora plate montipora digitata pocillopora seriatopora (διάφορα είδη πχ hystrix) Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα Με αυξημένες απαιτήσεις , βέβαια Τα top sps για εμένα είναι φυσικά οι acroporas(άπειρα είδη) οι πιο ωραίες κατά την γνώμη μου είναι οι plates Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2015 #291 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις προσθεσεις τιποτα ή ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #292 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 κάποια φραγκάκια και ένα - δυο κομμάτια όχι πολλά πράγματα .... γιατί είμαι σε φάση τώρα που αλλάζω βάση,και σαμπ :-) Θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #293 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Και όπως υποσχέθηκα μερικές φωτογραφίες μα διαφορετικό φωτισμό ..... κάποιες είναι λίγες μέρες πριν τραβηγμένες και κάποιες πριν λίγο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Φεβρουαρίου 2015 #294 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Να σου ζήσουν και να γίνουν τούμπανο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Φεβρουαρίου 2015 #295 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα το aquascape ειναι φοβερο και τα φραγκακια πολυ ωραια Τελικα με τα calms τι εγινε με τις aiptasia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 16 Φεβρουαρίου 2015 Author #296 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Aquascape by TAN & Lykourgos !! δεν ξεχνώ ποτέ τον κόπο και το χρόνο που αφιέρωσαν στο δικό μου ενυδρείο όσο για τα φραγκάκια σιγά σιγά θα πάρει χρώμα το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 16 Φεβρουαρίου 2015 #297 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 πολυ ομορφο!!!! αντε να τουμπανιαζει σιγα σιγα.... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 16 Φεβρουαρίου 2015 Author #298 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ !! Paul Asty δεν απάντησα στο άλλο σκέλος της ερώτησής σου για τις αιπτάσιες ....... κάθε βδομάδα έβλεπα καμιά μικρούλα επάνω στο clam, το έβγαζα και την καθάριζα τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται καμία, αλλά πλέον ξέρω ότι το ενυδρείο μου έχει από δαύτες ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Φεβρουαρίου 2015 #299 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Στελιο αρχιζει να δειχνει και χραει ακομα...χαχαχα για ξεκινα να γεμιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Φεβρουαρίου 2015 #300 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 Μαλιστααα βαλε μερικες peppermint , να καθαρησεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος