christoforos 4 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2014 οποσ λεει και o τιτλοσ τα κοματια απο κοραλια κανουν για βιολογικο υλικο σε ενειδριο γλυκου νερου?Θα μου ανεβάζουν το ph? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Γιατι να βαλεις κοραλια στο φιλτρο?Δεν ξερω βασικα αν κρατανε βιολογια τα κοραλια. Και βεβαια θα σου ανεβασουν το ph και τις σκληροτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoforos 4 Ιανουαρίου 2014 Author #3 Share 4 Ιανουαρίου 2014 οποσ λεει και o τιτλοσ τα κοματια απο κοραλια κανουν για βιολογικο υλικο σε ενειδριο γλυκου νερου? Θα μου ανεβάζουν το ph? γιαυτό το υλικό μειλαω http://www.korallen-zucht.de/en/shop/products--technology/zeovit-basic-water-maintenance/7477_zeovit-for-automatic-filters.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoforos 4 Ιανουαρίου 2014 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Γιατι να βαλεις κοραλια στο φιλτρο?Δεν ξερω βασικα αν κρατανε βιολογια τα κοραλια. Και βεβαια θα σου ανεβασουν το ph και τις σκληροτητες. μου το εφεραν για βιολογικο υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoforos 4 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 4 Ιανουαρίου 2014 μήπως είναι ζεόλιθος και αν ναι τι ισχύει ειναι κάλο βιολογικό υλικό? μου ανεβάζει το ph? δεν θέλω ψηλό ph το ενυδρειο προορίζετε για Αμαζόνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Πρωτη φορα το βλεπω αυτο εχεις διαβασει οτι κανει για γλυκου νερου ενυδρεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Από την περιγραφή του προιόντος στο Link που μας παρέθεσες , νομίζω ότι λέει για θαλασσινά ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoforos 5 Ιανουαρίου 2014 Author #8 Share 5 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ για τισ απαντησης σασ τελικα ζεόλιθος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος