antonium98 4 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Τωρα τελευταια εχω δει αρκετους να.βαζουνμε.δισκους.εκτροφης αλλα f1 - f4 με heckel. Αυτο γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 4 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Είναι πάγια τακτική των μεγάλων εκτροφέων να ζευγαρώνουν, κατά καιρούς, αγρίους με εκτροφής για να δυναμώσουν τα αίματα των αναπαραγωγών τους. Οπότε γίνεται, κάτω από προϋποθέσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 8 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2014 (edited) αντωνη,,,,γινεται,,,,εγω το εχω κανει,,,,κανονικα και συμφωνα με την ταπεινη μου γνωμη αν δεν εισαι αποφασισμενος να ταλαιπωρηθεις δεν πρεπει να μπερδευεις οχι μονο εκτροφης αλλα ακομα και τους αγριους για το λογω οτι δεν θελουν τις ιδιες συνθηκες,εγω διαλεξα την ταλαιπωρια,,,,στην περιπτωση μου εχω προσπαθησει οσο πιο πολυ μπορω να προσαρμωσω τα φ1 στις συνθηκες των χεκελ λογω του οτι ειναι πιο ευαισθητοι,,,οχι ομως οτι δεν γινεται και το αντιθετο,,,δηλαδη να προσπαθησω να προσαρμωσω ΄΄σκληραγογωντας'' τους χεκελ σε λιγο πιο ψηλο ph....τα παντα ειναι θεμα ισσοροπιας,,,και μαλιστα πολυ λεπτης που ανα πασα ωρα και στιγμη αν δεν προσεξεις θα βρεθεις στεναχωρημενος και απογοητευμενος.... Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2014 - mod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος