tasso 12 Ιουλίου 2016 Author #976 Share 12 Ιουλίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Ιουλίου 2016 Author #977 Share 12 Ιουλίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Ιουλίου 2016 Author #978 Share 12 Ιουλίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 13 Ιουλίου 2016 #979 Share 13 Ιουλίου 2016 Πολύ όμορφο!! Η ανεμώνη εκπληκτική! Πόσο καιρό την έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουλίου 2016 #980 Share 13 Ιουλίου 2016 Πολύ όμορφο!! Η ανεμώνη εκπληκτική! Πόσο καιρό την έχεις; Catalafylia ειναι Θωδωρη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 13 Ιουλίου 2016 #981 Share 13 Ιουλίου 2016 Catalafylia ειναι Θωδωρη μου. Ααα..καλα..Την είπα την κοτσάνα μου.. Αλλα μοιάζει πολυ για ανεμώνη στη φωτό.. Ευχαριστώ Νίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουλίου 2016 #982 Share 13 Ιουλίου 2016 Ααα..καλα..Την είπα την κοτσάνα μου.. Αλλα μοιάζει πολυ για ανεμώνη στη φωτό.. Ευχαριστώ Νίκο! [/quote Την εκανε σπιτι του ο μικρος ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Ιουλίου 2016 #983 Share 13 Ιουλίου 2016 Έλα ρε Τάσο !!!!! Μας έλειψες !!! Τώρα το καλοκαιράκι δεν θα έρθεις προς τα πάτρια εδάφη ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxtor 14 Ιουλίου 2016 #984 Share 14 Ιουλίου 2016 Ωραίο ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 15 Ιουλίου 2016 Author #985 Share 15 Ιουλίου 2016 (edited) Ααα..καλα..Την είπα την κοτσάνα μου.. Αλλα μοιάζει πολυ για ανεμώνη στη φωτό.. Ευχαριστώ Νίκο! Ααα..καλα..Την είπα την κοτσάνα μου.. Αλλα μοιάζει πολυ για ανεμώνη στη φωτό.. Ευχαριστώ Νίκο! Δεν πηραζει φίλε μου όπως είπες μοιάζει πολυ με ανεμώνη !!! Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2016 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 15 Ιουλίου 2016 Author #986 Share 15 Ιουλίου 2016 Έλα ρε Τάσο !!!!! Μας έλειψες !!! Τώρα το καλοκαιράκι δεν θα έρθεις προς τα πάτρια εδάφη ;;; Έλα φίλε Διονύση !!!ναι η αλήθεια ειναι με είχε παρη λίγο απο "κάτω" αλλα την πάλεψα και ολα καλός !!! Απο το 2009 που πάτησα το πόδι μου εδω εχω να επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη και δεν νομίζω ούτε αυτο το καλοκαίρι, διστιχος ο καιρός περνάει και κάποια στιγμή πρέπει να πάρω την απόφαση !!! ειναι δυσκολα οταν ξεκινάς και απο το 0 σε μια ξένη χώρα κιόλας .... Εύχομαι να μην καταντησω σαν τον Οδυσσέα χαχαχα.... Πάλη καλα που είστε και εσείς βρε παιδιά και τα λέμε !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 15 Ιουλίου 2016 Author #987 Share 15 Ιουλίου 2016 Ωραίο ενυδρείο Νασαι καλα φίλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Ιουλίου 2016 #988 Share 15 Ιουλίου 2016 Τασαρε ομορφα ολα! Χαίρομαι που ξεμπερδεψες επιτέλους μετα απο τοση ταλαιπωρία.. Οσο για τη πατρίδα ..να σαι σιγουρος οτι απο μακρια ειναι πιο ωραια Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Ιουλίου 2016 #989 Share 15 Ιουλίου 2016 Όλα θα βρουν το δρόμο τους Τάσο ..... Απλά ελπίζω σύντομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Ιουλίου 2016 #990 Share 15 Ιουλίου 2016 Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να σου δωθεί η ευκαιρία στο μέλλον να μας έρθεις φιλε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουλίου 2016 #991 Share 15 Ιουλίου 2016 Έλα φίλε Διονύση !!!ναι η αλήθεια ειναι με είχε παρη λίγο απο "κάτω" αλλα την πάλεψα και ολα καλός !!! Απο το 2009 που πάτησα το πόδι μου εδω εχω να επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη και δεν νομίζω ούτε αυτο το καλοκαίρι, διστιχος ο καιρός περνάει και κάποια στιγμή πρέπει να πάρω την απόφαση !!! ειναι δυσκολα οταν ξεκινάς και απο το 0 σε μια ξένη χώρα κιόλας .... Εύχομαι να μην καταντησω σαν τον Οδυσσέα χαχαχα.... Πάλη καλα που εfίστε και εσείς βρε παιδιά και τα λέμε !!!!!!! Αν και με χαλασε που δεν εχεις ερθει και που μαλλον δεν θα ερθεις αλλα με χαροποιησε πολυ που εισαι καλα εσυ και το ενυδρειο και εχουμε και εμεις συμμετοχη σε αυτο.Που θα παει θα ερθεις αρκει να το θες πολυ και.με την βοηθεια της τυχης θα γινει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #992 Share 8 Αυγούστου 2016 Τασαρε ομορφα ολα! Χαίρομαι που ξεμπερδεψες επιτέλους μετα απο τοση ταλαιπωρία.. Οσο για τη πατρίδα ..να σαι σιγουρος οτι απο μακρια ειναι πιο ωραια ;)Sent from my iPhone using Tapatalk Πανο νασαι καλα αδερφέ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #993 Share 8 Αυγούστου 2016 Όλα θα βρουν το δρόμο τους Τάσο ..... Απλά ελπίζω σύντομα Έτσι φίλε μου νασαι καλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #994 Share 8 Αυγούστου 2016 Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να σου δωθεί η ευκαιρία στο μέλλον να μας έρθεις φιλε.. Θανάση να σαι καλα φίλε μου υπομονή και νασαι σίγουρος οτι θα έρθω να σας δω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #995 Share 8 Αυγούστου 2016 Αν και με χαλασε που δεν εχεις ερθει και που μαλλον δεν θα ερθεις αλλα με χαροποιησε πολυ που εισαι καλα εσυ και το ενυδρειο και εχουμε και εμεις συμμετοχη σε αυτο.Που θα παει θα ερθεις αρκει να το θες πολυ και.με την βοηθεια της τυχης θα γινει. Νικόλα νασαι καλα !!! ολα θα γίνουν φίλε υπομονή! κουράγιο και εσει με το δικό σου!!.... πλάκα πλάκα θα γεράσουμε πριν την ώρα μας με αυτο το χόμπι χαχαχα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #996 Share 8 Αυγούστου 2016 Σιγά σιγά αρχίζουν και τα φραγκακια να δίνουν μπόι και γενικά !!πιστεύω σε λίγους μήνες να δω διαφορά και να αλαξει η εικόνα του ενυδρείου εύχομαι να μην γίνη μονο καμία στραβή.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #997 Share 8 Αυγούστου 2016 Καλα η φωτογραφίες ειναι made by αλ τσαντίρι χαχαχα .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Αυγούστου 2016 #998 Share 8 Αυγούστου 2016 Ο foxface και το Yellow ειναι τεράστια!! Πόσο καιρό τα έχεις? Ποια φωτιστικά χρησιμοποιείς? είσαι ευχαριστημένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 8 Αυγούστου 2016 #999 Share 8 Αυγούστου 2016 Πολύ όμορφα όλα Τάσσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Αυγούστου 2016 Author #1000 Share 8 Αυγούστου 2016 Ο foxface και το Yellow ειναι τεράστια!! Πόσο καιρό τα έχεις? Ποια φωτιστικά χρησιμοποιείς? είσαι ευχαριστημένος? Απο το 2012 !!τα razor 1 120 watt και 1 160 watt ευχαριστημένος ειμαι αλλα πολυ ακριβά θα έλεγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος