Mr.Puff 26 Μαρτίου 2016 #926 Share 26 Μαρτίου 2016 Κρίμα για την πεταλούδα Τάσσο. Δυστυχός είναι πολύ συνεσταλμένο ψάρι και στρεσάρεται πολύ εύκολα. Εγώ θα δοκιμάσω ξανά να βάλω όταν "χαιρετήσουν" τα tang που έχω. Αν και φοβάμε ακόμα και τα damselάκια μην την κυνηγήσουνε. Πολύ όμορφες οι νέες σου προσθήκες. Να σου ζήσουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 26 Μαρτίου 2016 #927 Share 26 Μαρτίου 2016 Οι πεταλουδες μας Τασσο μαλλον "ταξιδεψαν" παρεα.Ενω την ειδα χθες νορμαλ σημερα οσο και να εψαξα δεν την βρισκω πουθενα.Κι εμενα ετρωγε κανονικα Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Μαρτίου 2016 #928 Share 26 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο τρωνε μεχρι να ερθουν στις γυαλες των καταστηματων Και πως συντηρουνται εκει μεχρι να πουληθουν Και τις βλεπεις και λαμπουν υγιεστατες Πεταλουδα μονο απο χομπιστα και να την δω να τρωει, εχω χασει δυο κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #929 Share 27 Μαρτίου 2016 Κρίμα για την πεταλούδα Τάσσο. Δυστυχός είναι πολύ συνεσταλμένο ψάρι και στρεσάρεται πολύ εύκολα. Εγώ θα δοκιμάσω ξανά να βάλω όταν "χαιρετήσουν" τα tang που έχω. Αν και φοβάμε ακόμα και τα damselάκια μην την κυνηγήσουνε. Πολύ όμορφες οι νέες σου προσθήκες. Να σου ζήσουν. Ναι όντως τα τανκ ειναι μια μεγάλη αιτία για το στρες πηστευω επίσης και τα δαμσελακια το ίδιο ειναι ψάρι που θέλει απόλυτη ηρεμία ...να σε καλα Λουκά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #930 Share 27 Μαρτίου 2016 Οι πεταλουδες μας Τασσο μαλλον "ταξιδεψαν" παρεα.Ενω την ειδα χθες νορμαλ σημερα οσο και να εψαξα δεν την βρισκω πουθενα.Κι εμενα ετρωγε κανονικα Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κριμα φίλε μου τόσο όμορφα ψαρια αλλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #931 Share 27 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο τρωνε μεχρι να ερθουν στις γυαλες των καταστηματων Και πως συντηρουνται εκει μεχρι να πουληθουν Και τις βλεπεις και λαμπουν υγιεστατες Πεταλουδα μονο απο χομπιστα και να την δω να τρωει, εχω χασει δυο κι εγω Εγω οταν το πήρα ζήτησα να το ταΐσουν και του δοσαν μαησης με σκόρδο και βιταμίνες ειναι η φοτογραφια που πρόσθεσα ειναι κατι σαν σοουζ και τους αρέσει ,είχε και ενα μοορις ιδολ και το τάισε με αυτο και έτρωγε σαν τρελό με έδωσε να δοκιμάσω λίγο δοκίμασα αλλα ήταν αργά η πεταλούδα μου ήταν στα τελευταία της ...θα μάθω για το μπουκαλάκι πως λέγετε και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #932 Share 27 Μαρτίου 2016 Θα με τρελάνει άφησε της 2 αναμονές και διάλεξε lps Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #933 Share 27 Μαρτίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Μαρτίου 2016 Author #934 Share 27 Μαρτίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 27 Μαρτίου 2016 #935 Share 27 Μαρτίου 2016 Φάτσα τρελή Τάσο ο μικρός!!!Για μάθε πληροφορίες για το ματζούνι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Μαρτίου 2016 #936 Share 27 Μαρτίου 2016 Τασσο μεγειες χαχαχα μην τρελενεσε ετσι κανουν ,πηγε επειδη εχει μεγαλα πλοκαμια ,συντομα θα ξαναλαξει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 28 Μαρτίου 2016 #937 Share 28 Μαρτίου 2016 Είναι να τρελένεσαι με αυτά τα ψάρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Μαρτίου 2016 #938 Share 28 Μαρτίου 2016 Να σου πω την αλήθεια Τάσσο και εγώ αν ήμουν στη θέση του αυτό το lps θα διάλεγα. Είναι υπέροχο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Μαρτίου 2016 #939 Share 29 Μαρτίου 2016 οτι να ναι είναι αυτά τα κλουνάκια φίλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #940 Share 31 Μαρτίου 2016 Τασσο μεγειες χαχαχα μην τρελενεσε ετσι κανουν ,πηγε επειδη εχει μεγαλα πλοκαμια ,συντομα θα ξαναλαξει.Σωστά Νίκο επειδή έχει μεγάλα πλοκάμια με το που κλείσουν τα φώτα και μαζευτούν τα πλοκάμια μετακομίζει στην ανεμονη και την βγάζει ολο το βράδυ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #941 Share 31 Μαρτίου 2016 Να σου πω την αλήθεια Τάσσο και εγώ αν ήμουν στη θέση του αυτό το lps θα διάλεγα. Είναι υπέροχο!Σωστός κΑι εγω το ίδιο θα έκανα φίλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #942 Share 31 Μαρτίου 2016 Είναι να τρελένεσαι με αυτά τα ψάρια Χαχα ναι όντος!! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #943 Share 31 Μαρτίου 2016 οτι να ναι είναι αυτά τα κλουνάκια φίλε! Οτι νάνε Πανο αλλα έχουν φάση !!!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #944 Share 31 Μαρτίου 2016 Και ενα μικρό βιντεάκι με σπέσιαλ μουσική !!!... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 31 Μαρτίου 2016 #945 Share 31 Μαρτίου 2016 Ωραίος Τάσο!!! Θυμάσαι πως ονομάζεται το συγκεκριμένο lps? Στείλε μου φραγκάκι με το ΚΤΕΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 31 Μαρτίου 2016 Author #946 Share 31 Μαρτίου 2016 Ωραίος Τάσο!!! Θυμάσαι πως ονομάζεται το συγκεκριμένο lps? Στείλε μου φραγκάκι με το ΚΤΕΛ Catalaphyllia jardinei!χαχα αλλα θα κάνει κανα 2 μηνο να φτάσει .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 2 Απριλίου 2016 #947 Share 2 Απριλίου 2016 Χαχαχαχα θα πούμε του εισπράκτορα να κάνει καμια αλλαγή νερού ενδιάμεσα Πολύ όμορφο ζωντανό πραγματικά!!!Αμα βρω κανα ίδιο εδώ στο Ελλάντα σίγουρα θα το τολμήσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Απριλίου 2016 #948 Share 2 Απριλίου 2016 Χαχαχαχα θα πούμε του εισπράκτορα να κάνει καμια αλλαγή νερού ενδιάμεσα Πολύ όμορφο ζωντανό πραγματικά!!!Αμα βρω κανα ίδιο εδώ στο Ελλάντα σίγουρα θα το τολμήσω!!! Βασιλη εχουν ολα τα καταστηματα αρκετα παραξενω και δυσκολ κοραλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Απριλίου 2016 Author #949 Share 2 Απριλίου 2016 Χαχαχαχα θα πούμε του εισπράκτορα να κάνει καμια αλλαγή νερού ενδιάμεσα Πολύ όμορφο ζωντανό πραγματικά!!!Αμα βρω κανα ίδιο εδώ στο Ελλάντα σίγουρα θα το τολμήσω!!! Χαχαχα !! Βασίλη Δοκίμασε το ειναι σχετικά εύκολο κοράλι τουλάχιστον έτσι το βλεπω εγω εχω χάσει αρκετά lps αλλα αυτο "βράχος " το μονο που παρατήρησα όσες φορές δοκίμασα να το αλαξω θέσει δηλαδή 2 με 3 φορές με Θύμωνε και δεν με άνοιγε τέλειος μονο κατι ελάχιστο για 2 μερες κΑι μετά ολα καλα !!!....άσε που ειναι δώρο απο την γυναίκα μου και το εχω στα οπα !!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Απριλίου 2016 #950 Share 2 Απριλίου 2016 Βασιλη εχουν ολα τα καταστηματα αρκετα παραξενω και δυσκολ κοραλι. Ποιά καταστήματα βρε Νίκο. Όλοι έχουν τα ίδια και τα ίδια. Και αν τύχει και παραλάβουν κάτι καλό προωθείται στους ´´πελάτεσ´´ τους και δεν '''προλαβαίνεισ''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος