tasso 9 Ιουνίου 2015 Author #651 Share 9 Ιουνίου 2015 Παιδιά απο την επιστροφή το ενυδρειο γέμισε γεμάτο μικροσκοπικές φουσκαλιτσες τη μπωρο να κάνω ? εχω πρόβλημα και στο sump με φουσκάλες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Ιουνίου 2015 #652 Share 9 Ιουνίου 2015 Λογικά οι φυσαλίδες έρχονται απο την υπερχειλίσει και ξανα ανεβαίνουν απο την επιστροφή για βαλε μια φωτογραφια να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Ιουνίου 2015 Author #653 Share 9 Ιουνίου 2015 (edited) Είχα και πρόβλημα με το sump ράγισε εκεί που το καθάριζα και έβαλε ενα πλαστικό απο Ικεα και είναι όλα μαζί μέχρι να το κάνω μήπως για αυτό ? Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2015 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Ιουνίου 2015 Author #654 Share 9 Ιουνίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Ιουνίου 2015 #655 Share 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδί μου κανε κανένα ξεμάτιασμα! ολο στραβές με το καινούργιο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Ιουνίου 2015 #656 Share 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδί μου κανε κανένα ξεμάτιασμα! ολο στραβές με το καινούργιο ενυδρείο! +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Ιουνίου 2015 Author #657 Share 9 Ιουνίου 2015 Το ίδιο είχα πάθει απο το 2009 που έτρεχε το ενυδρειο μέχρι το 2012 οταν μετακόμισα σε άλλο σπίτι τα είχα πάρει όλα στο χέρι τι ψάρια τι κοραλια δεν είχε μίνι τίποτα ...άντε ξεκινά πάλι απο την αρχή και τώρα σχεδόν πάλι τα ίδια με πήρε και η γυναίκα μου τώρα τηλέφωνο και τα ψάρια δεν τα βλέπει στα καλα τους περιμένω να πάω σπίτι να ρίξω κιαλα βακτήρια μπας και γίνει κάτι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Ιουνίου 2015 #658 Share 10 Ιουνίου 2015 καλοριζικο και καλοταξιδο Τασο το καινουργιο. ευχομαι να σταματησουν οι αναποδιες και να παρει την σειρα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Ιουνίου 2015 Author #659 Share 12 Ιουνίου 2015 καλοριζικο και καλοταξιδο Τασο το καινουργιο. ευχομαι να σταματησουν οι αναποδιες και να παρει την σειρα του. Νασαι καλα Κώστα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Ιουνίου 2015 Author #660 Share 12 Ιουνίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω τη να πω άλλο με έσπασε και ενα κομμάτι απο την αντλία του σκιμμερ απο τα νεύρα μου για να βγάλω το σκιμμερ απο το sump ρίχνω καταλαθος και την δοσομετρικη και μισή απο την οθόνη δεν δουλεύει ούτε το κουμπί setup δεν δουλεύει άλλο εχτες ήταν μια χαρά το καθάρισα με πανάκι αλλά δεν με έκοψε να Πάρο το πιστολάκι να το στεγνωσω και σημερα που το έκανα ήταν αργά ...τη στο καλό εχω Πανο μου τύχη οδιοχτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Ιουνίου 2015 Author #661 Share 12 Ιουνίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 12 Ιουνίου 2015 #662 Share 12 Ιουνίου 2015 τι να πω ρε Τασο? εχεις δικιο αλλα ψυχραιμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιουνίου 2015 #663 Share 12 Ιουνίου 2015 Για ριξε λιγο αγοασμο και κανε και ξεματιασμα ,δεν αστειευομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 13 Ιουνίου 2015 Author #664 Share 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πη γιατη γίνεται αυτό δεν μπωρο να το επαναφέρω με τίποτα ασταμάτητα τρέχει έτσι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουνίου 2015 #665 Share 13 Ιουνίου 2015 Μηπως ειναι πολυ μεσα στο νερο?κλεισε τον αερα τελειως και βαλε ανθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 14 Ιουνίου 2015 #666 Share 14 Ιουνίου 2015 ανοιξε την εξοδο για να πεσει η σταθμη του νερου μεσα στο σκιμερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Ιουνίου 2015 Author #667 Share 14 Ιουνίου 2015 Για ριξε λιγο αγοασμο και κανε και ξεματιασμα ,δεν αστειευομαι.Μιας και είναι και με την θρησκεία δεμένος Νίκο μου χρειάζεται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Ιουνίου 2015 Author #668 Share 14 Ιουνίου 2015 Παιδιά τελικά το κομμάτι απο την αντλία παρόλο που το κόλλησα πόσες φορές όλο ξεκολλάει και αναγκαστικά αγόρασα άλλο σκιμμερ είχα 2 επιλογές εγω πήρα to eshopps Χρησιμοποιεί Ιταλική αντλία και η δεύτερη επιλογή ήταν το bubble magus το 9 .το κουτί δεν το άνοιξα ακόμη για να ρωτήσω την γνώμη σας άμμΑ έκανα καλα αλλιώς να πάω να το αλλάξω και να πάρω το bubble ...αυτός με είπε οτι η αντλία είναι πολυ καλή και Εύκολη στην χρήση της να την καθαρίζεις και όσο αφορά το bubble με είπε αν πάθει κάτι η αντλία σε κανα 3-4 χρόνια θα υπάρχουν ανταλλακτικά για να τα αλλάξεις και οτι άλλο κινεζικια και άλλο ιταλική ....παιδιά τη κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουνίου 2015 #669 Share 14 Ιουνίου 2015 Θα πρωτεινα το buble γνωστη και δοκιμασμενη το οτι μπορει να χαλασει η αντλια φυσικα παιζει για ολα τα σκιμερ αλλα θεωρω οτι βρισκεις ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Ιουνίου 2015 Author #670 Share 14 Ιουνίου 2015 Νίκο ευχαριστω θα πάω να το αλλάξω !!!και μια φωτο πως είναι το ενυδρειο τώρα σιγά σιγά επανέρχεται αν και έχασα πολλά κοραλια συνεχίζω ασταμάτητα για να το επαναφέρω εκεί που ήταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 15 Ιουνίου 2015 #671 Share 15 Ιουνίου 2015 Πολύ όμορφο. Αντε άλλη αναποδια να μη σε βρει. Sent from the dungeons of Mordor Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Ιουνίου 2015 #672 Share 15 Ιουνίου 2015 Κρίμα για τις απώλειες...εύχομαι να σταματήσουν εκεί και να πάρει πάλι τα πάνω του!!! Καλή αρχή λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Ιουνίου 2015 #673 Share 15 Ιουνίου 2015 Φτου φτου σκόρδα! Πολύ όμορφο είναι. Εύχομαι όχι άλλες αναποδιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 19 Ιουνίου 2015 Author #674 Share 19 Ιουνίου 2015 Ναστε καλα παιδιά και εσείς να χαίρεστε τα δικά σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Ιουνίου 2015 #675 Share 20 Ιουνίου 2015 Οι στραβές δεν πρεπει να μας λυγίζουν αλλά να μας κάνουνε ποιο δυνατούς...εισαι καλός χομπίστας και ειμαι σίγουρος ότι πολυ γρήγορα το Ενυδρειο θα ανακάμψει φιλε μου Τασο.. Για το σκιμμερ ελπίζω να το άλλαξες με το bubble magus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος