Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

Μπράβο Τάσο καλογεμιστο να ειναι!!

Απο αναβάθμιση εξοπλισμού τι σκέφτεσαι;

Νασαι καλα φίλε μου!!απο εξοπλισμό ίσως βάλω ενα επιπλέων σκιμμερ που εχω tunze 9005 θα δω ...και απο φωτισμό θα βάλω 4χ54 T5 μαζί με τα υπάρχων razor που εχω Ίδη πιστεύω για κανα 6 μηνο και μετά λέω να συμπληρώσω μόνο με razor θα δω ...

Πολυ καλη η αναβαθμιση και μπραβο στην γυναικα σου που σε καταλαβαινει φιλε μου..

Καλη αρχη στο νεο...

Νασαι καλα Θανάση !!!

Με το καλο τασαρεεεεεεεε!

Πολυ χαρηκα φιλε!

Τωρα εχεις χωρο για πολλα πραγματα!

Ανυπομονω να το δω φιλε στημενο!!!!

Τουμπιανιασες πρωτα το μικρο και τωρα θα πας να "σκασεις" το μεγαλο!

Τι θα κανεις με το στησιμο κτλ?

Απο φως?

Νασαι καλα μιχαληηηηηηη!!! Εγώ να δεις ποσο χάρηκα δεν με χωράει ο τόπος όλο σκέφτομαι το πως να φτιάξω το aquascape!! Το καλό ειναι ότι θα μπορέσω επιτέλους να βάλω κανα powder blue tang μια και το εχω αδυναμία!!απο φωτισμό θα βάλω επιπλέων 4χ54 Τ5 μαζί με τα razor που εχω !

Με το καλο η αναβαθμισει!! Αντε και στα δικα μας :)

Με το καλό Τάσο!!!!Ωραίο πράγμα οι αναβαθμίσεις

Με το καλο η αναβαθμισει!! Αντε και στα δικα μας :)

Νασαι καλα Άγγελε !!αντε με το καλό και στα δικά σας!!!!

Με το καλό Τάσο!!!!Ωραίο πράγμα οι αναβαθμίσεις

Νασαι καλα φίλε μου!!...ναι όντως οτι πιο όμορφο οι αναβαθμίσεις !!

Powder blue.... :wub:  :wub:

Αντε με το καλο φιλε να τον δεις να πλατσουριζει εκει μεσα!

Μαζι σου με τα χιλια στο να προσθεσεις και τις τ5!

Θα εισαι υπερκαλυμμενος!

Θα χρησιμοποιησεις καθολου απο τον παλιο βραχο στο στησιμο?

Εμενα μου αρεσουν ετσι οπως εχουν γινει!

Powder blue.... :wub::wub:

Αντε με το καλο φιλε να τον δεις να πλατσουριζει εκει μεσα!

Μαζι σου με τα χιλια στο να προσθεσεις και τις τ5!

Θα εισαι υπερκαλυμμενος!

Θα χρησιμοποιησεις καθολου απο τον παλιο βραχο στο στησιμο?

Εμενα μου αρεσουν ετσι οπως εχουν γινει!

Ναι θα χρησιμοποιήσω όλο τον παλιό βράχο χωρίς ν προσθέσω άλλον θέλω τα ψαράκια να έχουν αρκετό χώρο για κολύμπι ....να σε ρωτήσω όσο αφορά το νερό όταν θα έρθει η στιγμή που θα κάνω την αλλαγή θα πρέπει να ετοιμάσω κανα 200 λίτρα και κάτι φρέσκο Αλατόνερο μαζί με το υπάρχων ,θα εχω κανα θέμα όσο αφορά τα κοραλια πρέπει να αγοράσω κανα ζουμί για να ρίξω μέσα? βοήθειαααααααα....

με το καλο αδερφε το νεο ενυδρειο να γινει ακομα πιο ομορφο και απτο προηγουμενο :thumbsu:

Ναι θα χρησιμοποιήσω όλο τον παλιό βράχο χωρίς ν προσθέσω άλλον θέλω τα ψαράκια να έχουν αρκετό χώρο για κολύμπι ....να σε ρωτήσω όσο αφορά το νερό όταν θα έρθει η στιγμή που θα κάνω την αλλαγή θα πρέπει να ετοιμάσω κανα 200 λίτρα και κάτι φρέσκο Αλατόνερο μαζί με το υπάρχων ,θα εχω κανα θέμα όσο αφορά τα κοραλια πρέπει να αγοράσω κανα ζουμί για να ρίξω μέσα? βοήθειαααααααα....

Το stability θα σε βοηθουσε πολυ η amp biodigest amonostop και τα βακτηρια.

με το καλο αδερφε το νεο ενυδρειο να γινει ακομα πιο ομορφο και απτο προηγουμενο :thumbsu:

νασαι καλα φιλε μου!!!

Το stability θα σε βοηθουσε πολυ η amp biodigest amonostop και τα βακτηρια.

ωραια Νικο νασαι καλα!!

Τασσο με το καλο το νεο σου ενυδρειο :thumbsu:

• 3 weeks later...

Λυκούργο συγνώμη που άργησα να ενημερώσω αλλά είχα περιπέτειες λοιπόν για κακή μου τύχη αποφάσισα να αγοράσω το ενυδρειο και την βάση απο μαγαζί που δεν πάω σχεδόν καθόλου και ο λόγος που πήγα ήταν επειδή ήταν κοντά στην δουλειά μου ...στο θέμα τώρα περνάει 1 εβδομάδα απο την ημέρα που το αγόρασα τους περνώ τηλέφωνο με λένε είχε πρόβλημα με την υπερχείλιση με λένε την άλλη εβδομάδα (πάμε στης 2) τους παίρνω τηλέφωνο που κανονικά έπρεπε να με πάρουν αυτή και να με ενημερώσουν και με λένε οτι είχαν πρόβλημα στα σύνορα με την Αμερική κάτι με τα χαρτιά και δεν μπόρεσαν να περάσουν Καναδά ,περνάνε 3 εβδομάδες λέω να πάω μια βόλτα απο το μαγαζί πήγα μιλάω με μια στο ταμείο με λέει μην στεναχωριέσαι θα έρθει κάνε υπομονή την άρχισα μετά τη πραματα είναι αυτά το αφεντικό σου πήρε τα χρήματα και τέτοια στο μεταξύ ξέχασα να αναφέρω οτι η βάση υπήρχε μετά λέω αυτήν στο ταμείο σε παρακαλώ πες στο αφεντικό σου να με πάρει τηλέφωνο εφυγα μετά απο 2 ώρες με πέρνει τηλέφωνο και με λέει οτι το ενυδρειο είναι στο μαγαζί και είναι σπασμένο και με λέει θέλεις να σε παραγγείλω άλλο ? τον λέω όχι ευχαριστω ακύρωσε την παραγγελία και θέλω τα λεφτά μου πίσω καλα ?καλα ...περνάει άλλη μια εβδομάδα με ξαναπαίρνει τηλέφωνο ο βλάκας και με λέει θέλεις να στο παραγγείλω τον λέω όχι πάλη τα ίδια θα λέμε πήγα πήρα και τα χρήματα πίσω και ησύχασα ...στο μεταξύ την 3 εβδομάδα όταν με πήρε τηλέφωνο και το ακύρωσα πήγα στο μαγαζί που πάω συνέχεια μέσα σε 3 μέρες είχα το ενυδρειο αλά δεν είχαν την βάση τώρα αύριο περιμένω την βάση το εύχομαι δηλαδή γιατί εχω σκάσει πια ...το ενυδρειο το εχω σπίτι και είπα να βάψω την πλάτη σημερα!!

A1415238-7059-45C7-BF70-F5881F727416_zps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...