niknik 27 Απριλίου 2015 #576 Share 27 Απριλίου 2015 τα amphiprion ocellaris και τα εχω απο αρχες φεβρουαριου... Ενας τροπος και οχι απολυτος ειναι να βαλεις μια αλλη αλλο ειδος crispa η magnifica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Απριλίου 2015 #577 Share 27 Απριλίου 2015 Μην τρελλαινεσαι τασαρε,καποια στιγμη θα πανε καπου. Μπορει να μην ειναι η ανεμωνη και να ειναι καποιο αλλο κοραλι αλλα καπου θα πανε καποια στιγμη,ειδικα οταν θα ερθει η στιγμη να ζευγαρωσουν. Για την ανεμωνη αρκει μια μικρη επαφη και μετα δεν θα ξαναβγουν ποτε Πολλα παιδια παντως με το που κανουν την αγορα τους οταν τα βαλουν στο ενυδρειο,τα βαζουν με την αποχη πανω στην ανεμωνη και αναφερουν πολυ καλες αποψεις. Δυστυχως δεν το εχω κανει ο ιδιος για να βαλω το χερι μου στη φωτια και στη δικη σου περιπτωση που ειναι ηδη μεσα δεν μπορω να σκεφτω κατι που να τα οδηγησει εκει! Ισως η καλυτερη κινηση ειναι να τους δωσεις χρονο. Ενα παλιο ζευγαρι που ειχα ειχε παει στην ανεμωνη μου μετα απο 7 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 27 Απριλίου 2015 #578 Share 27 Απριλίου 2015 Μιχάλη αν τα πιάσεις με την απόχη (ενώ ζουν κάποιο διάστημα στο ενυδρείο) και τα βάλεις στην ανεμώνη λες να μην έχει αποτέλεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2015 #579 Share 28 Απριλίου 2015 Δεν ξερω βασιλη μου! Γενικα πιστευω πως με τους clown και τις ανεμωνες,αρκει μια επαφη! Μετα απο αυτη δεν ξαναφευγουν ποτε. Εγω εχω δει κυριολεκτικα το δικο μου(παλαιοτερα) να περναει τυχαια απο εκει μετα απο αρκετους μηνες και μετα την επαφη να χωνεται μεσα σαν να ηταν χρονια εκει! Αυτο που λες δεν ξερω αν θα δουλεψει,δεν το εχω κανει ποτε φιλε! Δεν χανεις ομως να το δοκιμασεις αν δεν ειναι δυσκολο βρε!Πλακα θα εχει ειτε πετυχει ειτε οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 28 Απριλίου 2015 Author #580 Share 28 Απριλίου 2015 Πήγα να το δοκιμάσω εχτές αλλά τίποτα δεν μπόρεσα να τα πιάσω τουλάχιστον ένα δεν το ζόρισα κιόλας για να μην γκρεμίσω κανα κοράλι, θα δοκιμάσω σήμερα θα κλείσω τα φώτα αυτά πάνε στην αγαπημένη τους γωνία όταν νυχτώνει και έτσι πιστεύω να πιάσω ένα και να δοκιμάσω....θα ενημερώσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Απριλίου 2015 #581 Share 29 Απριλίου 2015 Περιμενουμε νεα τασαρε μου! Παντως επειδη το εχω παθει φιλε να θελω να πιασω ψαρι και να κανω το ενυδρειο υφαλο μετα απο τυφωνες σεισμους κτλ,θα σου ελεγα αν δεις οτι δεν βγαινει να μην το πιεσεις πολυ! Μτα τα νευρα που θα εχεις θα ειναι απιστευτα...στο λεω εκ πειρας...η' εκ βλακειας καλυτερα Μακαρι να καταφερεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 30 Απριλίου 2015 Author #582 Share 30 Απριλίου 2015 Περιμενουμε νεα τασαρε μου! Παντως επειδη το εχω παθει φιλε να θελω να πιασω ψαρι και να κανω το ενυδρειο υφαλο μετα απο τυφωνες σεισμους κτλ,θα σου ελεγα αν δεις οτι δεν βγαινει να μην το πιεσεις πολυ! Μτα τα νευρα που θα εχεις θα ειναι απιστευτα...στο λεω εκ πειρας...η' εκ βλακειας καλυτερα Μακαρι να καταφερεις κατι Μιχάλη μου πήγα να δοκιμάσω εχτές το μεσημέρι έκλεισα τα φώτα του ενυδρείου αλλά επειδή είχε πολύ φως το σαλόνι λόγο ήλιο το άφησα και το δοκίμασα σήμερα 4:45 το πρωί που τα φώτα είναι κλειστά και μέσα σε δευτερόλεπτα έπιασα τον πιτσιρικά αλλά έτσι όπως έβαλα το διχτάκι στην ανεμονη ο μικρός την έσκασε και το άφησα ίσως δοκιμάσω αύριο το πρωί θα δω πως θα είμαι!!παντος το μεσημέρι που μπήκα σπίτι είδα και τα δυο κοντά στην ανεμονη και πιο πολύ τον μικρό τόσο κοντά που ίσος την ακουμπούσε κιολας....άλλη μια λύση Μιχάλη και τελευταία είναι να πάω να αγοράσω μια τούρτα ψάχνοντας τον Νέμο και να Πάρο το μπιχλιμπίδη Νέμο και να το δέσω κοντά στην ανεμονη μπας και πάνε έτσι τα σκασμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Απριλίου 2015 #583 Share 30 Απριλίου 2015 Αν πας σε αυτη τη λυση τασαρε,κρατησε μου ενα κομματι Αν εχουν πλησιασει τοτε μην κανεις τιποτα ,αστα να παραουν τα πραγματα το δρομο τους μονα τους Μακαρι να πανε γρηγορα,ειναι τρομερο το θεαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 3 Μαίου 2015 Author #584 Share 3 Μαίου 2015 Αν πας σε αυτη τη λυση τασαρε,κρατησε μου ενα κομματι Αν εχουν πλησιασει τοτε μην κανεις τιποτα ,αστα να παραουν τα πραγματα το δρομο τους μονα τους Μακαρι να πανε γρηγορα,ειναι τρομερο το θεαμα Χαχαχα!! Εννοείται Μιχάλη.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 3 Μαίου 2015 Author #585 Share 3 Μαίου 2015 Τελικά την ντορη δεν μπόρεσα να την γλιτώσω αυτήν την φορά έκανε βουτιά για 3 φορΑ στο κενό με αποτέλεσμα να ήταν και η τελευταία της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2015 #586 Share 3 Μαίου 2015 Τελικά την ντορη δεν μπόρεσα να την γλιτώσω αυτήν την φορά έκανε βουτιά για 3 φορΑ στο κενό με αποτέλεσμα να ήταν και η τελευταία της... Μου φαινετε οτι καποια πραγματα ειναι γραμμενα ,κριμα Τασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2015 #587 Share 3 Μαίου 2015 μην τρελενεσαι, θα πανε οταν ειναι ετοιμα και μετα δεν θα φευγουν.... κριμα για το ντορι σου..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Μαίου 2015 #588 Share 3 Μαίου 2015 Κριμα το ψαρακι αλλα αφου το προσπάθησε τοσες φορες λογικο ειναι καποια να σου ξέφευγε μου εχει τυχει και εμένα με αλλον κασκαντέρ στο παρελθον με την ιδια κατάληξη.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Μαίου 2015 #589 Share 4 Μαίου 2015 Ε σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις και πολλα τασο μου,ασε που ηδη την ειχες σωσει πολλες φορες! Μη στεναχωιριεσαι. Προσφατα σε φιλο πηδηξε απ'εξω naso 4 χρονων. Ποσα εκατοστα ειχε φτασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Μαίου 2015 Author #590 Share 4 Μαίου 2015 Ε σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις και πολλα τασο μου,ασε που ηδη την ειχες σωσει πολλες φορες! Μη στεναχωιριεσαι. Προσφατα σε φιλο πηδηξε απ'εξω naso 4 χρονων. Ποσα εκατοστα ειχε φτασει? Να φανταστείς Μιχάλη μου όταν το πήρα ήταν πιο μικρό και από τα chrysipterA parasema και είχε φτάσει στα 8 με 9..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Μαίου 2015 Author #591 Share 6 Μαίου 2015 Παιδιά μετά από μια συζήτηση που είχα με την γυναίκα μου και την ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου όταν έχεις και οικογένεια είναι λίγο δύσκολα ... Αποφάσισα να ανέβω και εγώ λίγο σε λίτρα από 280 να πάω στα 475 περίπου μιας και το ενυδρείο το βλέπω πλέον μικρό τα κοραλια μεγάλωσαν αρκετά και ψαράκια να μην έχουν χώρο αρκετό και σήμερα ήταν να γίνει η μεγάλη απόφαση .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 #592 Share 6 Μαίου 2015 Τασσο καλοριζικο και να χαιρεσε την γυναικα σου φιλε ,ενα θα σου πω κανε τρυπες για να μπει σαμπ.Ευχομαι και αυτο να τουμπανιασει συντομα.Περιμενουμε φωτο νεα συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Μαίου 2015 Author #593 Share 6 Μαίου 2015 Τασσο καλοριζικο και να χαιρεσε την γυναικα σου φιλε ,ενα θα σου πω κανε τρυπες για να μπει σαμπ.Ευχομαι και αυτο να τουμπανιασει συντομα.Περιμενουμε φωτο νεα συνεχεια.Νασαι καλα Νίκο μου!! Το εχω παραγγείλει με τρύπες έτοιμο για reef,από εβδομάδα θα το εχω!!... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Μαίου 2015 #594 Share 8 Μαίου 2015 Well done tassos!!!! Πες μας το μυστικό της επιτυχίας ρε φίλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Μαίου 2015 #595 Share 8 Μαίου 2015 Αναμενόμενο και ευχάριστο! Αφού κοντεύουν να βγούν απ έξω! Τάσσο μου καλορίζικο! ελπίζω και αυτό να το δείς να γεμίζει σύντομα χρώμα και ζωή!!! :) αλήθεια, πως και δεν πήγες σε κατασκευή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαίου 2015 #596 Share 8 Μαίου 2015 Μπράβο Τάσο καλογεμιστο να ειναι!! Απο αναβάθμιση εξοπλισμού τι σκέφτεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Μαίου 2015 #597 Share 8 Μαίου 2015 Πολυ καλη η αναβαθμιση και μπραβο στην γυναικα σου που σε καταλαβαινει φιλε μου.. Καλη αρχη στο νεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Μαίου 2015 #598 Share 8 Μαίου 2015 Με το καλο τασαρεεεεεεεε! Πολυ χαρηκα φιλε! Τωρα εχεις χωρο για πολλα πραγματα! Ανυπομονω να το δω φιλε στημενο!!!! Τουμπιανιασες πρωτα το μικρο και τωρα θα πας να "σκασεις" το μεγαλο! Τι θα κανεις με το στησιμο κτλ? Απο φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Μαίου 2015 Author #599 Share 9 Μαίου 2015 Well done tassos!!!! Πες μας το μυστικό της επιτυχίας ρε φίλε ! Νασαι καλα φίλε μου!! Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη που εχω απέναντι σε αυτό το πολύ όμορφο χόμπι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Μαίου 2015 Author #600 Share 9 Μαίου 2015 Αναμενόμενο και ευχάριστο! Αφού κοντεύουν να βγούν απ έξω! Τάσσο μου καλορίζικο! ελπίζω και αυτό να το δείς να γεμίζει σύντομα χρώμα και ζωή!!! :) αλήθεια, πως και δεν πήγες σε κατασκευή?? Νασαι καλα Πανο μου!! Σκεφτόμουν Στην αρχή για κατασκευή αλλά μετά Αλαξα γνώμη και αφού το συζήτησα και με την γυναίκα μου και πήρα το πράσινο φως ( χαχαχα) και υπήρχε και η δυνατότητα να το Πάρο έτοιμο λέω γιατί όχι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος