Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

ω ρε φίλε!! στο καναδά είσαι ή στην Αλάσκα?!?!?

πανέμορφο το ενυδρείο σου.. δε νομίζω οτι θα σου προκαλέσουν πρόβλημα τα zoas.. άστα και βλέπεις.. αλλοι βέβαια λένε το αντίθετο.. εγώ έχω δεί να συνυπάρχουν μια χαρά

Άσε μετά απο μια ολόκληρη εβδομάδα που μας πήγε τρένο την Κυριακή θα έχει -6 και θα λέμε καλοκαιράκι ειναι...νασαι καλα πάντως θα δω πως θα πάει και με τα ζοας αν και για να τα ξεκανω θα πρέπει να βγάλω το βράχο και να τον νεκρωσο και ειναι ευκαιρία τώρα με τέτοιες θερμοκρασίες μια χαρά θα πάει χαχα...

Αχ Τάσο αγόρι μου. Βλέποντας την φωτογραφια του καιρού ένιωσα μια επιθυμία να ανεβάσω τη θέρμανση ενω ταυτοχρονα να βάλω και ενα ζιβάγκο για ψυχολογικούς λογους. :P

Ωραίες οι τελευταιες φωτογραφιες. Κουκλάκι γινεται! :D

Τι ενυδρειαρα εχεις φτιαξει ρε τασαρε,καθε φορα που το βλεπω μου αρεσει και πιο πολυ φιλε! :bigemo_harabe_net-143:

Για τα zoanthus που λες παραπανω,εγω θα τα εβγαζα φιλε!

Οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες θα αρχισουν να τα καβαλανε τα σκληρα.Και αν παρατηρεις μια σχετικη συμβιωση,θα ειναι για καποιους μηνες.

Το καλυτερο μερος γι'αυτα ειναι καπου απομωνομενα και να εχεις τη δυνατοτητα να τα ελεγχεις.

Αφου ξερεις,δεν εχουν και ιδιαιτερες απαιτησεις στο φως οποτε χαμηλα και μακρυα απο τον βραχο.

Προσωπικα δεν τα πολυσυμπαθω αλλα οσες φορες εχω δει κατι που να τ'αφορα και μου αρεσε,ηταν κατι "χαλακια" στον πατο του ενυδρειου(με η' χωρις αμμο).

Ποοοοοοοσσσσσοοοοοοοο???-35????

Και ελεγα πως εδω εχει πιασει πολυ κρυο και τουρτουριζα....τωρα που διαβασα την δικη σας θερμολρασια,πηγα και εκλεισα το καλοριφερ...ακους εκει να κρυωνω στους 3 που εχουμε εδω :bigemo_harabe_net-132:

:bigemo_harabe_net-162:

Τάσο τρομερός ύφαλος φίλε!!!Κρίμα που είσαι μακριά και δεν μπορούμε να τον θαυμάσουμε απο κοντά!!!

Μιχάλη τι λες ρε συ?Αν ο Τάσος είχε 3 βαθμούς εκεί θα έβγαινε κάπως έτσι....

https://www.youtube.com/watch?v=Oc4pqs_VqTo

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχα (Τάσο πλάκα κάνω έτσι? :thumbsu: )

Αχ Τάσο αγόρι μου. Βλέποντας την φωτογραφια του καιρού ένιωσα μια επιθυμία να ανεβάσω τη θέρμανση ενω ταυτοχρονα να βάλω και ενα ζιβάγκο για ψυχολογικούς λογους. :P

Ωραίες οι τελευταιες φωτογραφιες. Κουκλάκι γινεται! :D

Χαχα!!οσο για το ενυδρείο να σαι καλα Μάριε !!

Τι ενυδρειαρα εχεις φτιαξει ρε τασαρε,καθε φορα που το βλεπω μου αρεσει και πιο πολυ φιλε! :bigemo_harabe_net-143:

Για τα zoanthus που λες παραπανω,εγω θα τα εβγαζα φιλε!

Οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες θα αρχισουν να τα καβαλανε τα σκληρα.Και αν παρατηρεις μια σχετικη συμβιωση,θα ειναι για καποιους μηνες.

Το καλυτερο μερος γι'αυτα ειναι καπου απομωνομενα και να εχεις τη δυνατοτητα να τα ελεγχεις.

Αφου ξερεις,δεν εχουν και ιδιαιτερες απαιτησεις στο φως οποτε χαμηλα και μακρυα απο τον βραχο.

Προσωπικα δεν τα πολυσυμπαθω αλλα οσες φορες εχω δει κατι που να τ'αφορα και μου αρεσε,ηταν κατι "χαλακια" στον πατο του ενυδρειου(με η' χωρις αμμο).

Ποοοοοοοσσσσσοοοοοοοο???-35????

Και ελεγα πως εδω εχει πιασει πολυ κρυο και τουρτουριζα....τωρα που διαβασα την δικη σας θερμολρασια,πηγα και εκλεισα το καλοριφερ...ακους εκει να κρυωνω στους 3 που εχουμε εδω :bigemo_harabe_net-132:

:bigemo_harabe_net-162:

Νασαι καλα Μιχάλη σε ευχαριστώ πολυ!!οσο για τα ζοας το συγκεκριμένο το άλλαξα θέση και όσες ρίζες υπάρχουν της ξηλώνω όσο μπορώ βέβαια Γιατη ειναι δύσκολα ...όσο για τον καιρό ειναι θέμα συνήθειας πια...

Τάσο τρομερός ύφαλος φίλε!!!Κρίμα που είσαι μακριά και δεν μπορούμε να τον θαυμάσουμε απο κοντά!!!

Μιχάλη τι λες ρε συ?Αν ο Τάσος είχε 3 βαθμούς εκεί θα έβγαινε κάπως έτσι....

https://www.youtube.com/watch?v=Oc4pqs_VqTo

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχα (Τάσο πλάκα κάνω έτσι? :thumbsu: )

Νασαι καλα φίλε μου!!αντε και με το καλό να ολοκληρώσεις και το δικό σου.!! Έγινε επεξεργασία - tasso

• 5 weeks later...

Μια ερώτηση προχτές έδωσα seaweed ένα κομματάκι εχτές κοίταξα τα φωσφορικά και μέτρησα με Hanna 0,23 απο 0.11 που είχα υπάρχει περίπτωση να ειναι απο το seaweed που έδωσα ?

Τασο δεν νομιζω οτι ωφειλετε σε αυτο ,ποτε μετρησες την πρωτελευταια φορα?το πιθανοτερο ειναι να ειχαν ανεβει σιγα σιγα και να μην το πηρες ειδηση.

Νίκο τελευταία καλή μέτρηση που είχα ειναι πέρσι τον Σεπτεμβρί που είχα 0,04 απο εκεί και μετά έπεζα 0,14- 0,16 -0,11 και 0,23. Μετράω 1 φορά την εβδομάδα και ταΐζω 1 φορά την ημέρα επίτηδες στο μεταξύ εχω και την χαετο αλά μεγαλώνει με αργους ρυθμούς .Στο μεταξύ έχασα και κανα 5 sps frags η εμφυλια πάει και αυτή περασμένη εβδομάδα δεν ξέρω τι να πω πρέπει να βρω την αιτία ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...