tasso 2 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2014 (edited) Kαλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλη την όμορφη παρέα....μετά από καιρό πήρα και εγώ την απόφαση να σας παρουσιάσω το ενυδρείο μου....Θαλασσινό ενυδρείο ReefΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου 120cm μ,45cm πλ,52cm ύψος 280λιτραΔιαστάσεις Sump 60cm μ,32cm πλ,38cm ύψος 72 λίτραΟργανισμοίΚοράλλια:λίγο από όλα....Ψάρια:2 clown,1 fox face,1 blue tang,1yellow tangΦωτισμός: εδω και 1 μήναRazor: R424R 120 watt 16000k σε 80%με 95% και σε ύψος 30cm (βιάστηκα θα έλεγα με αποτέλεσμα στης άκρες να έχω σκοτεινά σημεία έπρεπε να πήγαινα για 160 βατ, ..στην πορεία βλέπω για έξτρα φωτισμό!!)Υποστήριξη οργανισμώνΦίλτρανση (Βράχος - Φίλτρο):βράχοςΘέρμανση: eheim jagger Skimmer:SWC Xtreme 150 BMKΚυκλοφορία :2xkoralia (3) 1x tunze 6045Άλλες τεχνικές :δοσομετρικη marine coloreΑναπλήρωση DIY Αντλία επιστροφής eheimcompact+2000 Phosban reactor 150 ATS filter ΣυντήρησηΝερό: Aquarium RO/DI Osmosis 5stageΑλάτι: H2 Ocean pro+Αλλαγή Άνθρακα: 1 φορά το μήναΑλλαγή Αντιφώσφορο: δεν χρησιμοποιώΤο ενυδρείο τρέχει από τον Ιούνιο του 2012 Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2014 - tasso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα και καλη χρονια. πολυ αξιολογο το ενυδρειο σου με ωραιο στησιμο και ομορφα ζωντανα. αν και bare bottom δειχνει γεματο. να σαι καλα να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά σου εύχομαι! Πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Mπραβο φιλε tasso!! Πανεμορφο!! Μου βγαζει κατι πολυ φυσικο το στησιμο σου και μου αρεσει πολυ το πως εχει τοποθετησει τα κοραλια σου και η ποικιλια τους! Ευχαριστουμε φιλε,που μοιραστηκες το διαμαντι σου μαζι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Mπραβο φιλε tasso!! Πανεμορφο!! Μου βγαζει κατι πολυ φυσικο το στησιμο σου και μου αρεσει πολυ το πως εχει τοποθετησει τα κοραλια σου και η ποικιλια τους! Ευχαριστουμε φιλε,που μοιραστηκες το διαμαντι σου μαζι μας! Να εισαι καλα φιλε μου και ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά σου εύχομαι! Πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. επισης φιλε μου!!σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2014 Author #7 Share 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα και καλη χρονια. πολυ αξιολογο το ενυδρειο σου με ωραιο στησιμο και ομορφα ζωντανα. αν και bare bottom δειχνει γεματο. να σαι καλα να το χαιρεσαι. ευχαριστω φιλε μου!!να σαι παντα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2014 καλη χρονια με υγεια πολυ ομορφο απλα εχω να πω 2 πραγματα εχις σκονεινα σημεια στις ακρες οπως λες σωστα και οι 2 6045 σε καλυπτουν?να το χαιρεσε.απο το σκιμερ τη γνωμη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Τάσο καλή χρονιά,το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο.... Μπράβο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 2 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 2 Ιανουαρίου 2014 :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2014 Author #12 Share 2 Ιανουαρίου 2014 καλη χρονια με υγεια πολυ ομορφο απλα εχω να πω 2 πραγματα εχις σκονεινα σημεια στις ακρες οπως λες σωστα και οι 2 6045 σε καλυπτουν?να το χαιρεσε.απο το σκιμερ τη γνωμη εχεις? Να σαι καλα φιλε μου!!εχω 2 κοραλια 3 και 1 6045, με το σκιμερ ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2014 Author #13 Share 2 Ιανουαρίου 2014 μια ακομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Το μπλε τα σπαει και σου λεει απο μονο του θελω αλλο ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 2 Ιανουαρίου 2014 #15 Share 2 Ιανουαρίου 2014 κουκλι το χεις, με ενα ακομη 120 θα κανεις παπαδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #16 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά και από εμένα φίλε Τάσο! Το ενυδρείο είναι πανέμορφο με πολύ ωραίο στήσιμο βράχου! Από το ATS μόνο εγώ λείπω! Μπράβο σου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 3 Ιανουαρίου 2014 Author #17 Share 3 Ιανουαρίου 2014 (edited) Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!! :thumbsu: Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 4 Ιανουαρίου 2014 #18 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια φιλε μου τασσο!το ενυδρειο σου πανεμορφο και προσεγμενο συνεχισε να μας δειχνεις την εξελιξη του και ευχομαι τα καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιανουαρίου 2014 #19 Share 4 Ιανουαρίου 2014 πολυ όμορφο μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 5 Ιανουαρίου 2014 Author #20 Share 5 Ιανουαρίου 2014 (edited) Είπα σήμερα να καθαρίσω το ATS ..... Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 5 Ιανουαρίου 2014 #21 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο πολυ καλό αποτέλεσμα κ το ats τα σπάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 25 Ιανουαρίου 2014 Author #22 Share 25 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλησπέρα έχω μια απορία έχω μια euphyllia ancora και 2 ocellaris υπάρχει παιδιά καμιά "συνταγή"το πως θα καταφέρω να κάνουν την euphyllia σπιτάκι τους ? Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 #23 Share 25 Ιανουαρίου 2014 δυστηχως δεν υπαρχει καποια συνταγη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Ιανουαρίου 2014 #24 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα έχω μια απορία έχω μια euphyllia ancora και 2 ocellaris υπάρχει παιδιά καμιά "συνταγή"το πως θα καταφέρω να κάνουν την euphyllia σπιτάκι τους ? Αν την βρεις η στην πει κανένας,πες την μου κι εμένα ρε φίλε!!Δεν πάνε με την καμία ούτε εμένα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιανουαρίου 2014 #25 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Οπως ειπαν τα παιδια,φιλε τασο,δεν υπαρχει συνταγη. Εχουν καποιο σημειο του ενυδρειου που συχναζουν περισσοτερο? Αν ναι,μπορεις να τους την πας κοντα μηπως και..... Προσωπικα δεν ειχα κανει τιποτα και ολα τα clown που ειχα,πηγαιναν στο τελος εκει. Ακομα και 3 μηνες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος