Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

Σου βγαζω το καπελο και εχεις τα σεβη μου :bow: ,που δεν τις αφησες να σε απογοητευσουν και δεν το παρατησες!

Εκει πραγματικα δειχνουνμε την αγαπη μας(αρρωστεια για μερικους :usd: ) στο χομπυ!

Μπραβο ρε τασαρε!

Κανε καλες επιλογες στα ψαρακια τωρα ε!Μην παρασυρθεις και κανεις επιπολεες αγορες!

Τι σκεφτεσαι να βαλεις στη συνεχεια?

Μεγεια και το naso :jig:

Πολυ ομορφο ψαρακι,ειδικα οταν μεγαλωνει και εχεις τα λιτρα να το κανεις θηριακι!

Το queen το εχω δει σε πολλα reef αλλα οσα το ειχαν με επιτυχια,ειχαν και πολυ μεγαλα κοραλια,οποτε και οταν τα τσιμπαγε δεν καταλαβαιναν τιποτα.

Εκλειναν τοπικα οι πολυποδες και μετα ολα καλα :thumbsu:

Τωρα σε κοραλια που δεν εχουν μητρικα μεγεθη,δεν ξερω τασο μου,ισως να ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Παντως αν ημουν στη θεση σου θα το δοκιμαζα ,ειδικα αν μπορεις να τον βγαλεις σχετικα ευκολα.

Και αν δεν εβλεπα αυτο που περιμενα,θα τον εβγαζα.Γιατι γενικα εχει τη φημη του "τσιμπολογου" :usd:

Αλλα εξαρται και το πως τσιμπαει.Για παραδειγμα το ειδωλο που εχω,τσιμπαει 5-6 φορες την ημερα καποια κοραλια αλλα χωρις να κανει ζημια.

Ειναι πολυ ομορφο ψαρι ομως και αξιζει να το δοκιμασεις :jig:

Τωρα αν θεωρεις πως θα δυσκολευτεις να το πιασεις αν δεν πανε καλα τα πραγματα,αστο.Εσυ ξερεις καλυτερα!

Το queen το εχω δει σε πολλα reef αλλα οσα το ειχαν με επιτυχια,ειχαν και πολυ μεγαλα κοραλια,οποτε και οταν τα τσιμπαγε δεν καταλαβαιναν τιποτα.

Εκλειναν τοπικα οι πολυποδες και μετα ολα καλα :thumbsu:

Τωρα σε κοραλια που δεν εχουν μητρικα μεγεθη,δεν ξερω τασο μου,ισως να ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Παντως αν ημουν στη θεση σου θα το δοκιμαζα ,ειδικα αν μπορεις να τον βγαλεις σχετικα ευκολα.

Και αν δεν εβλεπα αυτο που περιμενα,θα τον εβγαζα.Γιατι γενικα εχει τη φημη του "τσιμπολογου" :usd:

Αλλα εξαρται και το πως τσιμπαει.Για παραδειγμα το ειδωλο που εχω,τσιμπαει 5-6 φορες την ημερα καποια κοραλια αλλα χωρις να κανει ζημια.

Ειναι πολυ ομορφο ψαρι ομως και αξιζει να το δοκιμασεις :jig:

Τωρα αν θεωρεις πως θα δυσκολευτεις να το πιασεις αν δεν πανε καλα τα πραγματα,αστο.Εσυ ξερεις καλυτερα!

Το έχει για 160$ καλή τιμή θα έλεγα και σε μέτριο Μέγεθος!!! τρελάθηκα που το είδα....

Το έχει για 160$ καλή τιμή θα έλεγα και σε μέτριο Μέγεθος!!! τρελάθηκα που το είδα....

Μιχάληηηηηηη λες κοίταξε άμμΑ το πάρω και θα εχω θέμα δεν θα εχω πρόβλημα καθόλου για να το βγάλω όλα γίνονται !!κατσε να πάρω τηλ. Να δω άμμΑ υπάρχει και βλέποντας και κάνοντας !

Μιχάληηηηηηη λες κοίταξε άμμΑ το πάρω και θα εχω θέμα δεν θα εχω πρόβλημα καθόλου για να το βγάλω όλα γίνονται !!κατσε να πάρω τηλ. Να δω άμμΑ υπάρχει και βλέποντας και κάνοντας !

Εκπληκτικο ψαρι περιμενω νεα εαν το παρεις που στο ευχομαι Τασο.

Τελικα το εκανες το τηλ τασο?Το ειχε ακομη?

Η τιμη ειναι πολυ καλη για medium  :jig:

Ελπιζω να μην το εχασες!

Αν μπορεις να το βγαλεις σε περιπτωση που χτυπαει,παρτο εχθες φιλε!

Περιμενω πως και πως να το δω στο ενυδρειο σου!!!

Ειναι πανεμορφο ψαρι :bigemo_harabe_net-143:

Απο τα αγαπημένα αγγελοψαρακια το queen Τασο,αν το εχεις καλοταϊσμένο αρκετες φορες την μερα υπάρχει πιθανότητα να μην εχεις αρκετα θεματακια με τα κοραλλια...

Παιδιά έχουν περάσει 30 ώρες απο την στιγμή που πήρα το Νάσο και δεν λέει να φάει τίποτα το σκασμενο δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα, Έχει βγάλει και ick πραμα που δεν είχε οταν το πήρα ,ψηλό κάνει τη βόλτες του στο ενυδρειο δέχεται και καμία φάπα απο τα αλλά μιας και ειναι νέος στο ενυδρειο τι μπωρο να κάνω ?

Παιδιά έχουν περάσει 30 ώρες απο την στιγμή που πήρα το Νάσο και δεν λέει να φάει τίποτα το σκασμενο δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα, Έχει βγάλει και ick πραμα που δεν είχε οταν το πήρα ,ψηλό κάνει τη βόλτες του στο ενυδρειο δέχεται και καμία φάπα απο τα αλλά μιας και ειναι νέος στο ενυδρειο τι μπωρο να κάνω ?

Η μήπως ειναι λόγο στρες που εμφανίστηκαν και όχι Ick....

Εκτος απο το οτι ειναι πολυ νωρις τασο μου,ειναι και πολυ περιεργο ψαρι στο να φαει.

Εχω δοκιμασει δυο φορες με νασο και δεν εφαγε και τις δυο,οποτε και τα εχασα απο ασιτεια μετα απο σχεδον ενα μηνα+

Αντιθετα εχω φιλους που τους εφαγε αμεσως και ηταν απο τα πιο ευκολα ψαρακια που εχουν βαλει ποτε,μεσα στο ενυδρειο τους.

Μην αγχωνεσαι,ειναι νωρις.Αστο να προσαρμοστει και θα δεις σε λιγες μερες πως θα αντιδρασει με το φαγητο.Ειχα ψαρακια που ξεκινησαν να τρωνε μετα απο 3 εβδομαδες :thumbsu:

Για το ick,εχε το απο κοντα και να το παρακολουθεις.

Αν δεις να ξεφευγει η κατασταση τοτε επανεξεταζεις τις επιλογες σου.

Πως ειναι σημερα?

Τελικα το queen το πηρες?

Εκτος απο το οτι ειναι πολυ νωρις τασο μου,ειναι και πολυ περιεργο ψαρι στο να φαει.

Εχω δοκιμασει δυο φορες με νασο και δεν εφαγε και τις δυο,οποτε και τα εχασα απο ασιτεια μετα απο σχεδον ενα μηνα+

Αντιθετα εχω φιλους που τους εφαγε αμεσως και ηταν απο τα πιο ευκολα ψαρακια που εχουν βαλει ποτε,μεσα στο ενυδρειο τους.

Μην αγχωνεσαι,ειναι νωρις.Αστο να προσαρμοστει και θα δεις σε λιγες μερες πως θα αντιδρασει με το φαγητο.Ειχα ψαρακια που ξεκινησαν να τρωνε μετα απο 3 εβδομαδες :thumbsu:

Για το ick,εχε το απο κοντα και να το παρακολουθεις.

Αν δεις να ξεφευγει η κατασταση τοτε επανεξεταζεις τις επιλογες σου.

Πως ειναι σημερα?

Τελικα το queen το πηρες?

Μιχάλη μου σε ευχαριστω για την απάντηση το Νάσο απο Πέμπτη που το είχα πάρει άρχισε και τσίμπησε λίγο την Κυριακή μέχρι τοτες είχα σφιρηξη και τι δεν του είχα δόση να φαΐ αλλά τίποτα μια στεναχώρια λέω αν ειναι δυνατόν αλλά όπως είπα κAi παραπάνω την Κυριακή ηρέμησα ,σημερα πάλι έριξα flakes τίποτα αλλά τον βλεπω τσιμπάει στο πάτωμα στον βράχο έβαλα και seaweed και τσιμπάει και απο εκεί!!! είχα δοκιμάσει και μαρούλι αλά είχαν φοβηθεί όλα τους και το έβγαλα θα δοκιμάσω κάποια άλλη φορά! Τα ασπράδια που είχε βγάλει εξαφανίστηκαν άραγε ήταν απο το στρες αφού να φανταστείς το Σάββατο που δούλευα έπαιρνα την γυναίκα μου τηλέφωνο για να με πει αν το ψάρι ειναι καλα αυτά όσο αφορά το Νάσο ...τώρα για το queen τον πήρα τηλέφωνο και με λέει να μην το πάρω γιατί δεν κάνει για ρεεφ με λέει οτι είμαι χρόνια πελάτης και άμα ήθελα να στο πουλήσω θα στο πουλούσα αλλά Καλύτερα με λέει όχι,στο τέλος ειναι και δικιά μου επιλογή τώρα το σκέφτομαι και θέλω αλλά και δεν γιατί σκέφτομαι στην θέση του μπωρο να βάλω κατι που είσαι safe για ρεεφ π.χ το powder tang που μου αρέσει πολυ!! ίσως πάω μια βόλτα αύριο απο εκεί να το ξαναδώ...

Τασο δεν ειναι reef safe αυτο ειναι αληθεια επισεις οτι ειναι ομορφο και αυτο αληθεια ειναι.Εσυ θα αποφασισεις φιλε Τασο αλλα εαν σου κατσει και ζησει και δεν πειραζει θα ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα, ρισκο ολα τα εχει το χομπι.

Έγινε επεξεργασία - niknik
  • Like 1

Καταρχας μεγεια ,επελεξες αλο ενα πανεμορφο ψαρι το οποιο δεν εναι reef safe επισεις.Ευχομαι να φαει και να ζησει και να μην σου διμιουργησει κανενα θεμα,να το χαρεις οσο δεν παει.

Καλορίζικο το ψαράκι, είναι πανέμορφο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

από τα πιο ωραία ψάρια

μακάρι να φάει και να τρώει εύκολα

και να σου ζήσει πολλά χρόνια

• 1 month later...

Καλορίζικα Τάσσο τα καινούρια ψαράκια να σου ζήσουν. Το ενυδρείο σου είναι υπέροχο!

Πανεμορφο ψαρι προσεχε τα κοραλια μηπως.....οσο για το λευκοστερνο οσο ωραιος ειναι τοσο διαολος,προσεχε το ικ του απο εδω και περα.

• Like 1

Καλορίζικα Τάσσο τα καινούρια ψαράκια να σου ζήσουν. Το ενυδρείο σου είναι υπέροχο!

Νασαι καλα Λουκά !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...