Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

Οι στραβές δεν πρεπει να μας λυγίζουν αλλά να μας κάνουνε ποιο δυνατούς...εισαι καλός χομπίστας και ειμαι σίγουρος ότι πολυ γρήγορα το Ενυδρειο θα ανακάμψει φιλε μου Τασο..

Για το σκιμμερ ελπίζω να το άλλαξες με το bubble magus....

Θανάση μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια !!!...ναι πήρα το bubble αλλά εξακολουθω να εχω πρόβλημα και με αυτό το σκιμμερ ....

Παιδιά τι στον κόρακα να κάνω άλλο δεν ξέρω ακόμη παλεύω και με το bubble σκιμμερ αλλά τίποτα έβαλα άνθρακα μπας και έρθει στα κανονικά του αλλά τίποτα ....μήπως είναι απο τα ζουμιά που είχα ρίξει ?το σκιμμερ πως είναι τώρα ...

81EB0E9E-F94E-4AD6-B558-58978971E775_zps

Καλημέρα αυτό που καταλαβαίνω εγω ειναι καποιο ζουμί σου κανει την ζημιά η δεν τα δουλεύεις καλά τα σκιμερ. Το δικό μου οταν αλλάζω υαλοβάμβακα μου κανει για λίγο κατι κόλπα αλλα μετά στρώνει πάλι.

Καλημέρα αυτό που καταλαβαίνω εγω ειναι καποιο ζουμί σου κανει την ζημιά η δεν τα δουλεύεις καλά τα σκιμερ. Το δικό μου οταν αλλάζω υαλοβάμβακα μου κανει για λίγο κατι κόλπα αλλα μετά στρώνει πάλι.

Καλημέρα φίλε μου όσο αφορά το σκιμμερ το εχω βάλει 25cm μέχρι την επιφάνεια του νερού όσο ζητά και ο κατασκευαστής 25 έως 27 όλα είναι κομπλέ δεν βλέπω κατι στραβό να εχω κάνει ,μάλλον αυτά τα μαντζούνια που έριξα να με καναν το πρόβλημα αλλιώς δεν εξηγείτε ...

Καλημέρα φίλε μου όσο αφορά το σκιμμερ το εχω βάλει 25cm μέχρι την επιφάνεια του νερού όσο ζητά και ο κατασκευαστής 25 έως 27 όλα είναι κομπλέ δεν βλέπω κατι στραβό να εχω κάνει ,μάλλον αυτά τα μαντζούνια που έριξα να με καναν το πρόβλημα αλλιώς δεν εξηγείτε

Ε τότε καποιο ζουμί σου τρελαίνει το σκιμερ φιλε μου. Κανε καμιά καλή αλλαγή νερού και μην ρίξεις τίποτα να δεις πως θα δουλέψει.

Έγινε επεξεργασία - baggos777777

• 3 weeks later...

Καλοδούλευτη! Από f/s την πήρες?

Δεν με φτάναν όλες η αναποδιές που είχα εχω τώρα και με το razor το έβγαλα απο την πρίζα καταλαθος χωρίς να κλείσω τον διακόπτη και που το ξανά έβαλα στην πρίζα το άλφα κανάλι με δουλεύει κανονικά το βήτα ούτε καν ανοίγουν τα νεύρα μου....

3A47D2B1-CFBB-44F3-A37D-F140E5BEF821_zps

Σκορδα η μουτζα συνεχιζετε τι να πω φτου φτου φτου.

Κρίμα για το φωτιστικο οσο για την δοσομετρικη καλοδουλευτη να ειναι και να μην σου τύχει τίποτα :);) καθάρισε λίγο το ενυδρειο σου μπροστά θα δείξει πολυ καλύτερα ;)

• Like 1

Δεν με φτάναν όλες η αναποδιές που είχα εχω τώρα και με το razor το έβγαλα απο την πρίζα καταλαθος χωρίς να κλείσω τον διακόπτη και που το ξανά έβαλα στην πρίζα το άλφα κανάλι με δουλεύει κανονικά το βήτα ούτε καν ανοίγουν τα νεύρα μου....

3A47D2B1-CFBB-44F3-A37D-F140E5BEF821_zps

Τασο εβγαλες τελικα ακρη με το razor?

Εύχομαι άλλη αναποδιά να μην σε βρει φίλε

Τασο εβγαλες τελικα ακρη με το razor?

Εύχομαι άλλη αναποδιά να μην σε βρει φίλε

Ναι Θανάση με είχαν καεί τα λεδ απο την 1 μεριά και για αυτό δεν άναβαν 100$ με κόστισε να το κάνω + 1 χρόνο εγγύηση ... Μακάρι το εύχομαι και εγω φίλε μου γιατί κούραστικα πολυ...

133E8995-ADB9-4C89-8551-73E17AFAA982_zps

Σκορδα η μουτζα συνεχιζετε τι να πω φτου φτου φτου.

Άσε Νίκο εχω σφιρηξη εύχομαι να ήταν και το τελευταίω....

Μετά απο 1 μήνα σχεδόν το σκιμμερ άρχισε να δουλεύει κανονικά ...επιτέλους !!!

07B2867C-5B30-4B98-BF26-D4E570934406_zps

Φίλε Τάσο τώρα είδα τι αναποδιές σου έχουν κάτσει τι να πω υπομονή και θα περάσουν εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα μην σου ξανακάτσει τίποτα στραβό

Φίλε Τάσο τώρα είδα τι αναποδιές σου έχουν κάτσει τι να πω υπομονή και θα περάσουν εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα μην σου ξανακάτσει τίποτα στραβό

Το εύχομαι και εγω Νασαι καλα φίλε μου!!

• 2 weeks later...

Τασαρε μου απο τα ξενα,πως παει το ενυδρειο?

Σταματησαν επιτελους οι γκαντεμιες ρε φιλε?

Τασαρε μου απο τα ξενα,πως παει το ενυδρειο?

Σταματησαν επιτελους οι γκαντεμιες ρε φιλε?

Γεια σου αδερφέ Μιχάλη !!!καλα πάει εχτες "χτύπησα " και ενα naso tank πολυ όμορφο ψάρι σιγά σιγά να το ξανά γεμίσω με ψάρια ...οι γκαντεμιες τελείωσαν ευτυχώς πάλι καλα γιατί δεν πηγεναι άλλο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...