lykourgos 21 Απριλίου 2015 #551 Share 21 Απριλίου 2015 Πολυ ωραίο να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 #552 Share 21 Απριλίου 2015 Τάσσο οι φώτος εκπληκτικές όπως πάντα φίλε! αλλα αυτο το ζωάκι εμένα δε μ αρέσει.. για κακό Nudibranch μου κάνει.. ας το δεί και καποιος ειδικός.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Απριλίου 2015 #553 Share 21 Απριλίου 2015 Α ρε τασαρε....χιλια μπραβο σου ρε φιλε!!!!!!! Πανεμορφο το ενυδρειο πραγματικα και θα στο λεω συνεχεια γιατι πραγματικα με ενθουσιαζει το πως εξελιχθηκε/προοδευσε το ενυδρειο ολο αυτο το καιρο! Η πλαινη φωτο διαστημικη και η γενικη σου δινει μια αισθηση πραγματικου υφαλου! Εχει τοποθετησει τα κοραλια πολυ ομορφα και εκαναν το δικο τους υπεροχο aquascape! Αυτο το "τερας" που εχεις βρει,προσωπικα δεν το εχω ξαναδει Καποιο ειδος ισοποδου ισως ειναι! Δυστυχως δεν μπορω να σου πω κατι σιγουρο γι'αυτο! Μπορεις να το βαλεις σε μια λευκη επιφανεια(χαρτι κτλ) και να το τραβηξεις και μια φωτο απο πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 #554 Share 21 Απριλίου 2015 για googlαρε αυτό Zoanthid eating Nudibranchs μοιάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 21 Απριλίου 2015 #555 Share 21 Απριλίου 2015 Αληθινός ύφαλος!! Πολύ ωραίες φωτό Τάσσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Απριλίου 2015 Author #556 Share 21 Απριλίου 2015 για googlαρε αυτό Zoanthid eating Nudibranchs μοιάζει? Πανο είσαι άρχοντας χιλιΑ ευχαριστώ !!!ναι αυτό είναι και ειδου η φωτο κατο στην μέση φαίνεται ένα....και απορούσα γιατί τα ζοας μου είναι κλειστά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Απριλίου 2015 Author #557 Share 21 Απριλίου 2015 Πολυ ωραίο να το χαιρεσαι! Νασαι καλά φίλε μου !!!και εσει να χαίρεσαι το διαμάντι σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Απριλίου 2015 Author #558 Share 21 Απριλίου 2015 Α ρε τασαρε....χιλια μπραβο σου ρε φιλε!!!!!!! Πανεμορφο το ενυδρειο πραγματικα και θα στο λεω συνεχεια γιατι πραγματικα με ενθουσιαζει το πως εξελιχθηκε/προοδευσε το ενυδρειο ολο αυτο το καιρο! Η πλαινη φωτο διαστημικη και η γενικη σου δινει μια αισθηση πραγματικου υφαλου! Εχει τοποθετησει τα κοραλια πολυ ομορφα και εκαναν το δικο τους υπεροχο aquascape! Αυτο το "τερας" που εχεις βρει,προσωπικα δεν το εχω ξαναδει Καποιο ειδος ισοποδου ισως ειναι! Δυστυχως δεν μπορω να σου πω κατι σιγουρο γι'αυτο! Μπορεις να το βαλεις σε μια λευκη επιφανεια(χαρτι κτλ) και να το τραβηξεις και μια φωτο απο πανω? Νασαι καλά Μιχάλη !!και εσει να χαίρεσαι το διαμάντι σου!!!τελικα ο Πάνος να είναι καλά βρήκε τον φταίχτη και τώρα παο για deep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Απριλίου 2015 Author #559 Share 21 Απριλίου 2015 Αληθινός ύφαλος!! Πολύ ωραίες φωτό Τάσσο. Νασαι καλά φίλε μου!!να χαίρεσαι και εσει το δικό σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 22 Απριλίου 2015 Author #560 Share 22 Απριλίου 2015 Και ξεκινάω το deep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 22 Απριλίου 2015 Author #561 Share 22 Απριλίου 2015 Και ξεκινάω το deep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 22 Απριλίου 2015 Author #562 Share 22 Απριλίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 22 Απριλίου 2015 Author #563 Share 22 Απριλίου 2015 Και το αποτέλεσμα ορατό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Απριλίου 2015 #564 Share 22 Απριλίου 2015 Τασο μου πολυ καλα έκανες με το dip οπως και πολυ σωστα ειπε ο Πανος τα nudis δυστυχώς ειναι τα zoanthus eating φιλε.... Το dip θα σκοτώσει μόνο αυτά που έχουν εκκολαφτεί και τα ενήλικα... θα πρέπει καταρχήν οτι zoa εχεις στον βράχο να τα αφαιρέσεις μαζί με τα βραχάκια τους και να τα dipαρεις ανα λίγες ήμερες οπως και μετα το dip θα πιάσεις την καθε αποικία ξεχωριστά και κατω απο έντονο φως θα ψάξεις να βρεις τα αυγά που οπως ανέφερα ποιο πανω δεν τα σκοτώνει το dip. Τα αυγά είναι σε σχήμα σπιραλ και ειναι οπως την φωτογραφία που σου παραθέτω... προσεχτικά θα πρέπει να τα αφαιρέσεις απο τον κορμό των zoas... Αυτή η διαδικασία θα πρεπει να επαναληφθεί για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα μεχρι να ξεμπερδέψεις... Εναλαχτηκα εαν δεν εχεις πολλά zoa και σου ειναι ευκολο να στήσεις μια καραντίνα μπορείς να τα μεταφέρεις εκει να μηνει για 1-1.5 μηνα το ενυδρείο χωρις zoa για να πεθάνουν τα nudis και φυσικά στην καραντίνα να εφαρμόσεις την διαδικασία που σου ειπα ποιο πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Απριλίου 2015 #565 Share 22 Απριλίου 2015 Τάσσο, υπομονή φίλε.. ακολούθα τις οδηγίες του Θανάση όπως λέει αρκετές φορές για να τα ξεφορτωθείς. δεν ξέρω μήπως βοηθήσει και κανένα wrasse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Απριλίου 2015 #566 Share 22 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε πανο που βρηκες τη λυση Αψογος! Ευχαριστουμε για τις φωτο απο τη διαδικασια τασαρε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 22 Απριλίου 2015 Author #567 Share 22 Απριλίου 2015 Τασο μου πολυ καλα έκανες με το dip οπως και πολυ σωστα ειπε ο Πανος τα nudis δυστυχώς ειναι τα zoanthus eating φιλε.... Το dip θα σκοτώσει μόνο αυτά που έχουν εκκολαφτεί και τα ενήλικα... θα πρέπει καταρχήν οτι zoa εχεις στον βράχο να τα αφαιρέσεις μαζί με τα βραχάκια τους και να τα dipαρεις ανα λίγες ήμερες οπως και μετα το dip θα πιάσεις την καθε αποικία ξεχωριστά και κατω απο έντονο φως θα ψάξεις να βρεις τα αυγά που οπως ανέφερα ποιο πανω δεν τα σκοτώνει το dip. Τα αυγά είναι σε σχήμα σπιραλ και ειναι οπως την φωτογραφία που σου παραθέτω... προσεχτικά θα πρέπει να τα αφαιρέσεις απο τον κορμό των zoas... Αυτή η διαδικασία θα πρεπει να επαναληφθεί για ενα αρκετά μεγάλο διάστημα μεχρι να ξεμπερδέψεις... Εναλαχτηκα εαν δεν εχεις πολλά zoa και σου ειναι ευκολο να στήσεις μια καραντίνα μπορείς να τα μεταφέρεις εκει να μηνει για 1-1.5 μηνα το ενυδρείο χωρις zoa για να πεθάνουν τα nudis και φυσικά στην καραντίνα να εφαρμόσεις την διαδικασία που σου ειπα ποιο πάνω... Νασαι καλά Θανάση!! Σε ευχαριστώ πολύ θα ακουλουθησω πιστα της οδηγίες σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Απριλίου 2015 #568 Share 22 Απριλίου 2015 Μπραβο Πανο ξεκινα το το ντιπ Τασο επισεις ενας melanourous και ενας crysous θα ολοκληρωνε το εργο σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Απριλίου 2015 #569 Share 22 Απριλίου 2015 Αυτο ειναι το ρημαδι http://www.reeflex.net/tiere/4573_Aeolidiella_sp01.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 23 Απριλίου 2015 #570 Share 23 Απριλίου 2015 Τάσο φοβερό το ενυδρείο και πάει τρένο μην το ματιάσω!!! Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και ανόδυνα με το θέμα των ζοανθους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Απριλίου 2015 #571 Share 23 Απριλίου 2015 Πολυ ομορφος ο υφαλος σου!!! Υπομονη τωρα και θα ξεμπερδεψεις με τα πεστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 23 Απριλίου 2015 Author #572 Share 23 Απριλίου 2015 νασται καλα παιδια ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 26 Απριλίου 2015 Author #573 Share 26 Απριλίου 2015 Παιδιά καμία ιδέα το πως θα καταφέρω τα νεμος να χοσταρουν στην ανεμονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Απριλίου 2015 #574 Share 26 Απριλίου 2015 Ποιο ειδος ειναι και ποσο καιρο τους εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 26 Απριλίου 2015 Author #575 Share 26 Απριλίου 2015 Ποιο ειδος ειναι και ποσο καιρο τους εχεις? τα amphiprion ocellaris και τα εχω απο αρχες φεβρουαριου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος