Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

Πολυ ωραιες φωτο τασαρε μου!

Ειδικα αυτη με την ανεμωνη αλλα και η top down(που λενε και στο χωριο μου) ειναι σουπερ!

Χρονια πολλα και για τη γιορτη σου κιολας!

Νασαι καλά Μιχάλη μου !!!

αστην.. τα κάνουν αυτά οι ανεμώνες. προσοχή όμως μην παει προς τους κυκλοφοριτές!

Καλός !!

Τι ωραιο ζωντανο ρε συ!

Πως τα παει τασο,σου εχει καθαρισει τις αστερινες?

Ναι είναι πολύ όμορφο !! Μιχάλη από ότι είχα διαβάσει στο reef central λέγανε μέχρι και 20 αστερινες την ημέρα αλλά ο δικιά μου με το πάσο της , τρώει αλλά δεν ξέρω πόσους την ημέρα ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο γιατί βλέπω έχω αρκετούς ακόμη !!πλακα πλακα ευτυχώς την βρήκα γιατί αλλιώς περίμενα την καταστροφή ήμουν πολύ κοντά θα έλεγα...

Καλυτερα να της παρει περισσοτερο χρονο ωστε να την χαρεις και πιο πολυ τασο μου :jig:

Εκτος αν μετα εχεις σκοπο να της δινεις αστεριες,αρκετοι το κανουν!Εγω οταν τις καθαρισε την εδωσα γιατι δεν πολυ ηθελα να σκοτωνω αστεριες για να την ταιζω :(

το ίδιο και γώ.. είχα κάποια στιγμή στο 60αρι αλλα οταν ήρθε η ώρα να την ταίσω αστερία, την έβγαλα αμέσως και την χάρισα!

δεν το άντεχα.. εξίσου όμορφα ζώα και οι αστερίες και βάρβαρο να βλέπεις να τους πετσοκόβει..

• Like 1

Καλυτερα να της παρει περισσοτερο χρονο ωστε να την χαρεις και πιο πολυ τασο μου :jig:

Εκτος αν μετα εχεις σκοπο να της δινεις αστεριες,αρκετοι το κανουν!Εγω οταν τις καθαρισε την εδωσα γιατι δεν πολυ ηθελα να σκοτωνω αστεριες για να την ταιζω :(

Θα συμφωνήσω μαζί σου σκέφτομαι 2 πράγματα να κάνω , έχω βάλει κάποιους αστερινες και στο sump Όταν της τσακίσει όλες στο main να έχω Καβάτζα από το sump και έτσι να μπορώ να την ταΐζω ... Και το άλλο σε περίπτωση που δεν πιάσει θα αναγκαστώ να την δώσω για τον λόγο που ανέφερες πιο πάνω ....

το ίδιο και γώ.. είχα κάποια στιγμή στο 60αρι αλλα οταν ήρθε η ώρα να την ταίσω αστερία, την έβγαλα αμέσως και την χάρισα!

δεν το άντεχα.. εξίσου όμορφα ζώα και οι αστερίες και βάρβαρο να βλέπεις να τους πετσοκόβει..

Θα συμφωνήσω και μαζί σου Πανο!!

πραγματικα πανεμορφο Τασο να το χαιρεσαι και να το απολαμβανεις !!!!!

Νασαι καλά φίλε μου ευχαριστώ !!!

Τασο μου απο αυτη τη φωτο προσωπικα,δεν μπορω να καταλαβω τιποτα δυστυχως!

Ειναι στο νερο,στο τζαμι?

Μπορεις να βαλεις καμια καλυτερη?

Τασο μου απο αυτη τη φωτο προσωπικα,δεν μπορω να καταλαβω τιποτα δυστυχως!

Ειναι στο νερο,στο τζαμι?

Μπορεις να βαλεις καμια καλυτερη?

Στο τζαμι Μιχάλη ,έχω σκοτώσει 3 μέχρι τώρα! από φωτος 3 έχω αλλά είναι το ίδιο βγαλμένες σε περίπτωση που ξανά τύχω θα προσπαθείσω να βγάλω καλύτερη ...στο μεταξύ έχει πολλά ποδαράκια

Μπορεις να βγαλεις ενα και να το φωτογραφισεις εκτος νερου τασο?

Πραγματικα δεν παει πουθενα το μυαλο μου ρε φιλε απο αυτη τη φωτο  :blush:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...