paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #401 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερες φωτοοοο Θελω πληροφοριες απο που πηρες αυτα τα πανεμορφα ροζ zoanthus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 29 Δεκεμβρίου 2014 #402 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Τάσσο φοβερό το ενυδρείο σου, πολύ όμορφο! Και βέβαια τα ζωάνθους κουκλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #403 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερες φωτοοοο Θελω πληροφοριες απο που πηρες αυτα τα πανεμορφα ροζ zoanthus Νασαι καλα φίλε μου!! Τα zoas ειναι απο Καναδά απο το 2009 μέχρι και σήμερα ζω στον Καναδά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #404 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Τάσσο φοβερό το ενυδρείο σου, πολύ όμορφο! Και βέβαια τα ζωάνθους κουκλιά!Ευχαριστώ φίλε μου νασαι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Ιανουαρίου 2015 #405 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά η Μόντι Μιχάλη ...όσο για τα ψαράκια πάλη καλα δεν τα έχασα ολα την γλίτωσα για τα καλα θα έλεγα ,ψαράκια θα βάλω σε κανα μήνα ίσως και λίγο παραπάνω να δω...προστέθηκαν και καινούργια ζοας και μια ακροπορα άσπροι με μπλε στις κορφές .... ωραια πραγματα μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!! καλη χρονια να εχεις φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2015 Author #406 Share 2 Ιανουαρίου 2015 ωραια πραγματα μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!! καλη χρονια να εχεις φιλε! νασαι καλα φιλε μου ευχαριστω!!επισης καλη χρονια και σε σενα και παντα με υγεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Ιανουαρίου 2015 Author #407 Share 2 Ιανουαρίου 2015 (edited) Παιδιά χρονια πολλά και καλή χρονια σας ευχομαι σε σας και στις οικογένειες σας!!εχω μια άκρο Απο το κορμό αλά η μισή μεριά ειναι νεκρή της προάλλες είχα πιάσει ένα λαθρεπιβάτη στο ίδιο το σημείο και τον καθάρισα, τώρα που το παρακολουθώ λέτε να κόψω το νεκρό σημείο για να μην προχωρήσει και να το ξανα κολλήσω ? Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2015 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2015 #408 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά χρονια πολλά και καλή χρονια σας ευχομαι σε σας και στις οικογένειες σας!!εχω μια άκρο Απο το κορμό αλά η μισή μεριά ειναι νεκρή της προάλλες είχα πιάσει ένα λαθρεπιβάτη στο ίδιο το σημείο και τον καθάρισα, τώρα που το παρακολουθώ λέτε να κόψω το νεκρό σημείο για να μην προχωρήσει και να το ξανα κολλήσω ? ναι θα ηταν η σωστοτερη επιλογη ,εδω παιζουμε με τα ποιο δυσκολα παραξενα κοραλια στον πλανητη τα οποια τιμωρουν δυστηχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 3 Ιανουαρίου 2015 Author #409 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά υπάρχει κάτι που να τρώει της asterina anomala γιατί έχω γεμίσει και απο ότι ξέρω μόνο καλό δεν κάνουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2015 #410 Share 3 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ναι Τασσο αυτη και τελος.το μονο ελλατωμα ειναι οτι μολις τελειωσουν οι αστερινες η την δινεις σε αλλο ενυδρειο που εχει η πεθαινει απο την πεινα ,τρεφετε μονο με αστεριες για αυτο.Η γαριδα απιθανη πανεμορφη ,υπαρχουν χομπιστες που αγοραζαν ενα αστερια για να την ταιζουν καθε βδομαδα. Το ονομα αυτης harlequin shrimp https://www.google.gr/search?q=asterina+anomala&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jZKnVMLFPMirUfKAgqgL&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=592#tbm=isch&q=harlequin+shrimp&facrc=_&imgrc=EGLXax5WDkDWHM%253A%3BzALjnCcDJswvUM%3Bhttp%253A%252F%252Fi85.photobucket.com%252Falbums%252Fk56%252FMrsDoni%252FHarlequin%252520shrimp%252F20061211-harlequinshrimppics015.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.reefsanctuary.com%252Fforums%252Faquarium-photography-forum%252F22229-happy-harlequin-shrimp.html%3B1250%3B754 Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 3 Ιανουαρίου 2015 Author #411 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι Τασσο αυτη και τελος.το μονο ελλατωμα ειναι οτι μολις τελειωσουν οι αστερινες η την δινεις σε αλλο ενυδρειο που εχει η πεθαινει απο την πεινα ,τρεφετε μονο με αστεριες για αυτο.Η γαριδα απιθανη πανεμορφη ,υπαρχουν χομπιστες που αγοραζαν ενα αστερια για να την ταιζουν καθε βδομαδα. Το ονομα αυτης harlequin shrimp https://www.google.gr/search?q=asterina+anomala&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jZKnVMLFPMirUfKAgqgL&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=592#tbm=isch&q=harlequin+shrimp&facrc=_&imgrc=EGLXax5WDkDWHM%253A%3BzALjnCcDJswvUM%3Bhttp%253A%252F%252Fi85.photobucket.com%252Falbums%252Fk56%252FMrsDoni%252FHarlequin%252520shrimp%252F20061211-harlequinshrimppics015.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.reefsanctuary.com%252Fforums%252Faquarium-photography-forum%252F22229-happy-harlequin-shrimp.html%3B1250%3B754Νασαι καλα Νίκο! Μακάρι να μπορέσω να την βρω..σήμερα το πρωί τσακωσα μια πάνω σε ένα απο τα zoanthus αν και η φωτο δεν ειναι και τόσο καθαρή + έχω βγάλει και ένα τσούρμο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 3 Ιανουαρίου 2015 #412 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Τάσο είναι υπέροχο μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Ιανουαρίου 2015 #413 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Τασαρε μου η γαριδα που σου ειπε ο νικος ειναι οτι πρεπει! Μεχρι να σου ερθει βγαζε οσες μπορεις με το χερι!Δυστυχως ειναι αυτες που οντως μπορουν και θα κανουν κακο στα κοραλια!Υπαρχουν και λευκες που δεν πειραζουν τιποτα,τρεφονται με αλγη κυριως αλλα αυτες ειναι κινδυνος! Εριξα μια ματια ξανα πιο πισω και πραγματικα ειναι φοβερο το πως και ποσο εχει εξελιχθει το ενυδρειο! Στα ειπα και πριν αλλα θα στα ξαναπω τα μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιανουαρίου 2015 Author #414 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Τάσο είναι υπέροχο μπράβο σουΝασαι καλα φίλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιανουαρίου 2015 Author #415 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Τασαρε μου η γαριδα που σου ειπε ο νικος ειναι οτι πρεπει! Μεχρι να σου ερθει βγαζε οσες μπορεις με το χερι!Δυστυχως ειναι αυτες που οντως μπορουν και θα κανουν κακο στα κοραλια!Υπαρχουν και λευκες που δεν πειραζουν τιποτα,τρεφονται με αλγη κυριως αλλα αυτες ειναι κινδυνος! Εριξα μια ματια ξανα πιο πισω και πραγματικα ειναι φοβερο το πως και ποσο εχει εξελιχθει το ενυδρειο! Στα ειπα και πριν αλλα θα στα ξαναπω τα μπραβο σου Νασαι καλα φίλε μου μακάρι να την βρω. Όσο για το ενυδρείο εδώ που έφτασε το οφείλω και σε εσάς!!ευχαριστω νασαι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιανουαρίου 2015 #416 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει μαγαζι με βήμα εδω, που στην πρόσφατη εισαγωγή απο bali που έκανε στις 30/12, έφερε μπόλικες.... Hymenocera elegans, γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιανουαρίου 2015 Author #417 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Μετράω φωσφορικά με hanna 736 έκανα 3 μετρήσεις η πρώτη 0,15 η δεύτερη 0,11 και η τρίτοι 0,10 δεν ξέρω της να πιστέψω,το κακό. Είναι ότι έχω για να δώ θα κάνει τίποτα η chaeto και τάισμα η φορά την ημέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2015 #418 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Πολύ εύκολα βλέπεις την τιμή των φωσφορικων Προσθέτοντας τες και στην συνεχεια αν τις διαιρέσεις με το 3 βγαινει 0,12 Επειδή δεν γνωρίζω το μηχανιματακι αυτό είναι καλό? Δεν μετρας και με κανένα τεστ , για να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Ιανουαρίου 2015 Author #419 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Πολύ εύκολα βλέπεις την τιμή των φωσφορικων Προσθέτοντας τες και στην συνεχεια αν τις διαιρέσεις με το 3 βγαινει 0,12 Επειδή δεν γνωρίζω το μηχανιματακι αυτό είναι καλό? Δεν μετρας και με κανένα τεστ , για να δεις Χαχα καλό ! Καλό ειναι απλά απο ότι εχω διαβάσει τον μπουκαλάκι δεν πρέπει να έχει καμία γρατζουνιά και όταν ρήξης την σκόνη μέσα στο μπουκαλάκι πρέπει να ανακατευτεί πολυ καλα και ποτε δεν μετράω καπάκι άμα ταΐσω τα ψάρια Γιατη θα με δείξει φωσφορικά στον θεό αυτά για το 736....μετρούσα πρώτα με σαληφερτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 7 Ιανουαρίου 2015 Author #420 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να γυρίσω πίσω σε ένα θέμα που έγινε πριν λίγο καιρό περί zoanthus με την διαφορά ότι αυτήν την φορά έβγαλα και κάποιες φωτο απο το συγκεκριμένο και αν μπορείτε να μου πείτε αν θα εχω θέμα στην πορεία το να με κάνει ζημιά στο να "σκαρφαλώσουν" στα sps.Τωρα πως γέμισαν παντού ούτε κάν ξέρω και το κακό ειναι πληθαίνουν με γρήγορους ρυθμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Ιανουαρίου 2015 Author #421 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να γυρίσω πίσω σε ένα θέμα που έγινε πριν λίγο καιρό περί zoanthus με την διαφορά ότι αυτήν την φορά έβγαλα και κάποιες φωτο απο το συγκεκριμένο και αν μπορείτε να μου πείτε αν θα εχω θέμα στην πορεία το να με κάνει ζημιά στο να "σκαρφαλώσουν" στα sps.Τωρα πως γέμισαν παντού ούτε κάν ξέρω και το κακό ειναι πληθαίνουν με γρήγορους ρυθμούς...Παιδιά κανείς με ξεχάσατε ρεεεεε θα εχω πρόβλημα να τα βγάλω να μην τα βγάλω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Ιανουαρίου 2015 Author #422 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Και κάτι άσχετο ο καιρός σε εμάς αυτήν την στιγμή να αγγίζει με την αίσθηση του αέρα στους - 35... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Ιανουαρίου 2015 #423 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Ζωαρα περνατε στον Καναδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Ιανουαρίου 2015 #424 Share 8 Ιανουαρίου 2015 ω ρε φίλε!! στο καναδά είσαι ή στην Αλάσκα?!?!? πανέμορφο το ενυδρείο σου.. δε νομίζω οτι θα σου προκαλέσουν πρόβλημα τα zoas.. άστα και βλέπεις.. αλλοι βέβαια λένε το αντίθετο.. εγώ έχω δεί να συνυπάρχουν μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Ιανουαρίου 2015 Author #425 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Ζωαρα περνατε στον Καναδα!![/quote Χαχα !!φτυσε μας μην μας ματιαξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος