Jump to content

Tassos Light Reef

tasso

Recommended Posts

Τάσο εγω πριν 10 μήνες που είχα ξαφνική εμφάνιση ick στον xanthurum που τον είχα δυο μήνες στο ενυδρειο, το αντιμετώπισα επιτυχώς με το Protomarin Coral της Aquarium Munster (με θεραπεία μέσα στο main tank)

http://www.aquarium-munster.com/en/marine-water/remedies/protomarin-coral.html

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

• 1 month later...

Παιδιά μετά από την μπόρα που πέρασα είπα να κάνω λίγο διάλειμμα ψαράκια δεν έχασα αλλα πάλι καλα από Κοραλία έχασα ένα lps το μοβ με το πράσινο που ειχα απο sps αλλα μεγαλώνουν αλλα μένουν στάσιμα...έχω μια Ερώτηση όσο αφορά τα zoanthus έχω κάποια απο αυτά πάνω στον βράχο μαζί με τα sps υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα στην πορεία να "σκαρφαλώσουν " σιγά σιγά στα sps?

post-51870-0-70384500-1418679764_thumb.jpg

εξαρτατε απο τα ειδη Τασο,εκπληκτικο το ενυδρειο ,η περιπετεια δεν φαινετε,ευχομαι να σταματησαν εδω τα προβληματα,μπραβο σου. :thumbsu:

Σου εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία στραβή. Καλή συνέχεια από δω και πέρα. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! :thumbsu:

καταραμενω πρωτοζωο!!! σε καραντηνα ο χαλκος ειναι η πιο σιγουρη λυση αλλα και παλι προκαλη ζημιες στα ψαρακια..φυσικα εαν το ενυδρειο μεινει ΧΩΡΙΣ κανενα ψαρι για 4 5 βδομαδες τοτε δεν εχει ξενυστη το πρωτοζωο και πεθαινη μονο του μιας και δεν μπορει να κοληση πανω στα ασπονδυλα μας.

Εγω την τελευταια φορα εχασα 6 ψαρια!!!!!και αφησα το ενυδρειο 6 μηνες χωρις να βαλω ψαρι .ατιμη αρωστια!!!!!!!!!!

το τραβάω και και γω αυτό το λούκι τώρα.. διστυχώς αυτά εχει το χόμπυ μας.. τι να πείς.. :) υπομονή και όλα για καλό! :)

Σου εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία στραβή. Καλή συνέχεια από δω και πέρα. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! :thumbsu:

Ευχαριστώ νασαι καλά φίλε μου!!

εξαρτατε απο τα ειδη Τασο,εκπληκτικο το ενυδρειο ,η περιπετεια δεν φαινετε,ευχομαι να σταματησαν εδω τα προβληματα,μπραβο σου. :thumbsu:

Καλός Νίκο και νασαι καλά!!

καταραμενω πρωτοζωο!!! σε καραντηνα ο χαλκος ειναι η πιο σιγουρη λυση αλλα και παλι προκαλη ζημιες στα ψαρακια..φυσικα εαν το ενυδρειο μεινει ΧΩΡΙΣ κανενα ψαρι για 4 5 βδομαδες τοτε δεν εχει ξενυστη το πρωτοζωο και πεθαινη μονο του μιας και δεν μπορει να κοληση πανω στα ασπονδυλα μας.

Έτσι ακριβώς.....

Τη μια πάνε σφαίρα και την άλλη όλα τούμπα.

Τουλάχιστον να μαθαίνουμε από τα λάθη μας για τις επόμενες φορές.

Εγω την τελευταια φορα εχασα 6 ψαρια!!!!!και αφησα το ενυδρειο 6 μηνες χωρις να βαλω ψαρι .ατιμη αρωστια!!!!!!!!!!

Ποπο. Κριμα και εσεί....εγώ λέω μετά της γιορτές να ξαναδοκιμάσω ...

το τραβάω και και γω αυτό το λούκι τώρα.. διστυχώς αυτά εχει το χόμπυ μας.. τι να πείς.. :) υπομονή και όλα για καλό! :)

Σε ευχομαι να σε πάνε όλα καλά! Όπως είπες υπομονή και όλα για καλό!

• Like 1

Ομορφιες ωραιο το μπολι φιλε μακαρι να παει θα ειναι υπεροχο το αποτελεσμα.

Ομορφιες ωραιο το μπολι φιλε μακαρι να παει θα ειναι υπεροχο το αποτελεσμα.

Απο εσένα ζήλεψα Νίκο και το έκανα !!χαχα νασαι καλα πάντως !
  • Like 1

• 2 weeks later...

Λεεεεεεεεγε τασαρε!

Πως παει η φαση με τις monti!;

Πως παει η φαση με τα ψαρακια;!

Δεν πιστευω να εβαλες κανενα νεο ε;

Μια χαρά η Μόντι Μιχάλη ...όσο για τα ψαράκια πάλη καλα δεν τα έχασα ολα την γλίτωσα για τα καλα θα έλεγα ,ψαράκια θα βάλω σε κανα μήνα ίσως και λίγο παραπάνω να δω...προστέθηκαν και καινούργια ζοας και μια ακροπορα άσπροι με μπλε στις κορφές

post-51870-0-06791600-1419788902_thumb.jpg

post-51870-0-46305100-1419788940_thumb.jpg

post-51870-0-89894300-1419789025_thumb.jpg

post-51870-0-10795700-1419789125_thumb.jpg

Τιιιιιιιιιιι λες τωρα ρε τασαρε μου!

Φοβερη η τελευταια φωτο!εισαι μαγκας του reef φιλε!

Πραγματικα εχω ενθουσιαστει με αυτο που ειδα😍😍😍😍

Φοβερη εξελιξη ρε συ και πολυ ευχαριστο το οτι δεν ηταν ολικες οι απωλειες!

Τωρα αυτα που γλυτωσαν θα ειναι πιο σκληρα και αλο τον dankan...ξερεις τον mcloud!😝😝😝😝😝

Αν βαλεις ψαρακι πριν το μηνα θα ερθω καναδα και θα κανουμε αγκαλιτσες ε!!!

Υπομονη και καλες επιλογες!

Εχεις τιποτα στο μυαλο σου;

Να είστε καλα παιδιά!!!Μιχαλη δεν ξέρω ακόμα τι ψαράκια να βάλω πάντως τα 2 "νεμος" θα ειναι τα στάνταρ και μετά βλέπω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...